Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εμετικός χρυσαυγιτισμός στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ από τον Μ. Βουλαρίνο

Το ΚΚΕ ποτέ δεν έχει προ­χω­ρή­σει σε παρεμ­βά­σεις προς ΜΜΕ και δημο­σιο­γρά­φους λόγω κρι­τι­κής προς τις θέσεις του, ακό­μη και όταν αυτή είναι άδι­κη, επι­θε­τι­κή και δια­στρε­βλω­τι­κή. Είναι απο­λύ­τως λογι­κό κι ανα­με­νό­με­νο οι θέσεις και η δρά­ση του ΚΚΕ να προ­κα­λούν την αντί­δρα­ση Μέσων, δημο­σιο­γρά­φων και άλλων εκπρο­σώ­πων, που υπε­ρα­σπί­ζο­νται το σημε­ρι­νό σύστημα.

Πολύ περισ­σό­τε­ρο, δεν θα έμπαι­νε ποτέ στη δια­δι­κα­σία να ασχο­λη­θεί με γνω­στές περι­πτώ­σεις “ραδιο­φω­νι­κών παρα­γω­γών”, που στο όνο­μα δήθεν της σάτι­ρας και της “ξερο­λί­α­σης” τους ανα­πα­ρά­γουν διαρ­κώς από ραδιο­φώ­νου ‑και όχι μόνο- όλη τη σκου­ριά του αντι­κομ­μου­νι­σμού, δια­λα­λούν το μένος τους και τις εμμο­νές τους κατά των εργα­ζο­μέ­νων και των αγώ­νων τους, αγγί­ζο­ντας φυσι­κά τα όρια της γραφικότητας.

Ωστό­σο, η χυδαιό­τη­τα και ο “χρυ­σαυ­γι­τι­σμός” που ακού­στη­καν σήμε­ρα, ανή­με­ρα Πρω­το­μα­γιάς, από τον αέρα του ραδιο­φώ­νου του ΣΚΑΪ και τον Μ. Βου­λα­ρί­νο, το υβρε­ο­λό­γιο, το ελε­ει­νό του ύφος και οι αδια­νό­η­τοι και απα­ρά­δε­κτοι χαρα­κτη­ρι­σμοί στους οποί­ους προ­έ­βη ενα­ντί­ον του ΚΚΕ, των μελών και οπα­δών του και προ­σω­πι­κά του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημή­τρη Κου­τσού­μπα, δεν μπο­ρούν να γίνουν σε καμία περί­πτω­ση ούτε κατ’ ελά­χι­στον ανεκτοί.

Στη σημε­ρι­νή, λοι­πόν, εκπο­μπή του ο Μ. Βου­λα­ρί­νος ούτε λίγο ούτε πολύ και χωρίς καμία υπερ­βο­λή κατόρ­θω­σε, ανά­με­σα σε άλλα:

-Να χαρα­κτη­ρί­σει τις δια­δη­λώ­σεις της Πρω­το­μα­γιάς “λιτα­νεί­ες” και τους δια­δη­λω­τές και ιδί­ως τα μέλη του ΚΚΕ ως “ζόμπι”.

-Να ταυ­τί­σει το ΚΚΕ και την κομ­μου­νι­στι­κή ιδε­ο­λο­γία με την εγκλη­μα­τι­κή ναζι­στι­κή θεω­ρία και δράση.

-Να υπο­στη­ρί­ξει ότι ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημή­τρης Κου­τσού­μπας “προ­α­σπί­ζε­ται τα ρωσι­κά συμ­φέ­ρο­ντα”, “περ­νά­ει τη γραμ­μή των ρωσι­κών υπη­ρε­σιών” και “αγα­πά­ει τόσο πολύ τη Ρωσία, ώστε να εξευ­τε­λί­ζε­ται δημοσίως”.

-Να υπο­στη­ρί­ξει ότι το χει­ρό­τε­ρο που κάνει ο Δημή­τρης Κου­τσού­μπας είναι να “χαρα­κτη­ρί­ζει ναζί έναν άνθρω­πο που έχει σκο­τω­θεί”, ανα­φε­ρό­με­νος στο μέλος του ναζι­στι­κού τάγ­μα­τος Αζόφ και της ντρο­πια­στι­κής εμφά­νι­σής του στο ελλη­νι­κό κοι­νο­βού­λιο μαζί με τον Ζελένσκι.

-Να ξεστο­μί­σει ότι για έναν κομ­μου­νι­στή 23 νεκροί δεν είναι τίπο­τα (!!!), “ούτε κομ­μά­τι από το πρω­ι­νό του δεν είναι” (συν­δέ­ο­ντας κάπως στο μυα­λό του την πρό­σφα­τη ρωσι­κή επί­θε­ση στην Ουκρα­νία με τον ΓΓ της ΚΕ και τηλε­ο­πτι­κή συνέ­ντευ­ξή του).

-Να ανα­πα­ρά­γει τη συκο­φα­ντία, που εκτό­ξευαν οι χρυ­σαυ­γί­τες και οι οπα­δοί τους, ότι ο Δημή­τρης Κου­τσού­μπας φορά­ει Rolex.

-Τέλος, να προ­χω­ρή­σει σε ειρω­νι­κά και υβρι­στι­κά σχό­λια σε βάρος του Δ. Κου­τσού­μπα ακό­μα και για χαρα­κτη­ρι­στι­κά της εξω­τε­ρι­κής του εμφάνισης.

Απύθ­με­νο και εμμο­νι­κό μίσος για τους εργα­ζό­με­νους και τους αγώ­νες τους. Ωμός αντι­κομ­μου­νι­σμός και “πρα­κτο­ρο­λο­γία” σαν κι αυτή που αξιο­ποιού­σε το αστι­κό κρά­τος για να στέλ­νει κομ­μου­νι­στές στο εκτε­λε­στι­κό από­σπα­σμα. Μαζί με προ­σω­πι­κές ύβρεις και fake news. Κι όλα αυτά σε μια μόνο εκπο­μπή! Δεν πάει πιο κάτω “και μπρά­βο του”…

Φαί­νε­ται ότι κάτι τους ενο­χλεί και τους φοβί­ζει πάρα πολύ όσον αφο­ρά τη δρά­ση και την απή­χη­ση του ΚΚΕ, ώστε να σπα­τα­λούν τον κατά τα άλλα πολύ­τι­μο μηντια­κό χρό­νο για να του επι­τε­θούν. Εμείς από την άλλη δεσμευό­μα­στε να κάνου­με τους φόβους τους πραγματικότητα.

902.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο