Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΚΚ Βιετνάμ στον Περισσό — Συνάντηση με τον Δ. Κουτσούμπα (VIDEO)

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημή­τρης Κου­τσού­μπας, συνα­ντή­θη­κε, στην έδρα της ΚΕ του Κόμ­μα­τος, με πολυ­με­λή αντι­προ­σω­πεία στε­λε­χών του ΚΚ Βιετ­νάμ, με επι­κε­φα­λής τον Phan Dinh Trac, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΒ.

Στην συνά­ντη­ση συμ­με­τεί­χαν ο Πρέ­σβης της Λαϊ­κής Δημο­κρα­τί­ας του Βιετ­νάμ, Le Hong Truong και ο Γιώρ­γος Μαρί­νος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ο Δημή­τρης Κου­τσού­μπας καλω­σό­ρι­σε θερ­μά την αντι­προ­σω­πεία του ΚΚΒ και ανα­φέρ­θη­κε στις πολύ­χρο­νες συντρο­φι­κές σχέ­σεις των δύο κομ­μά­των, στην αλλη­λεγ­γύη του ΚΚΕ στους ηρω­ι­κούς αγώ­νες του βιετ­να­μέ­ζι­κου λαού ενά­ντια στον ιμπε­ρια­λι­σμό για την ανε­ξαρ­τη­σία και την πρό­ο­δο της χώρας, ενη­μέ­ρω­σε για τις εξε­λί­ξεις στην Ελλά­δα και τη δρά­ση του Κόμ­μα­τος, για τις πρό­σφα­τες εκλο­γι­κές μάχες και το θετι­κό απο­τέ­λε­σμα που κατέ­κτη­σε το ΚΚΕ.

Το μέλος του ΠΓ του ΚΚΒ συνε­χά­ρη το ΚΚΕ για την εκλο­γι­κή του άνο­δο και ανα­φέρ­θη­κε στις σχέ­σεις των δύο κομ­μά­των και των δύο λαών, ενη­μέ­ρω­σε την αντι­προ­σω­πεία του ΚΚΕ για τις απο­φά­σεις του ΚΚ Βιετ­νάμ και την οικο­νο­μι­κή πορεία της χώρας τα τελευ­ταία χρόνια.

Οι επι­κε­φα­λής των δύο αντι­προ­σω­πειών αντάλ­λα­ξαν από­ψεις για τις γενι­κό­τε­ρες εξε­λί­ξεις και τόνι­σαν τη σημα­σία που έχει η ανά­πτυ­ξη των σχέ­σε­ων του ΚΚΒ και του ΚΚΕ και η διε­θνής τους συνερ­γα­σία, η συμ­βο­λή τους στην ενδυ­νά­μω­ση του κομ­μου­νι­στι­κού και εργα­τι­κού κινή­μα­τος, των διε­θνών αντι­ι­μπε­ρια­λι­στι­κών οργα­νώ­σε­ων, της φιλί­ας και της πάλης των λαών.

Ο επι­κε­φα­λής της αντι­προ­σω­πεί­ας και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΒ προ­σκά­λε­σε τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και αντι­προ­σω­πεία του Κόμ­μα­τος στο Βιετνάμ.

902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο