Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ερντογάν: Η περιοχή υφίσταται νέο σχεδιασμό με το πρόσχημα των τρομοκρατικών οργανώσεων

Η Τουρ­κία ήταν η χώρα που έδει­ξε στον κόσμο, παρό­λα τα βρώ­μι­κα κόλ­πα, πόσο κού­φια δομή είναι ουσια­στι­κά ο ISIS, o oποί­ος για χρό­νια ολό­κλη­ρα παρου­σια­ζό­ταν ως αήτ­τη­το τέρας, είπε ο Ερντο­γάν­και υπο­γραμ­μί­ζο­ντας ότι το ΙΚ έχει πλέ­ον διω­χθεί εντε­λώς από την Συρία και το Ιράκ, συνέχισε:

«Το καθε­στώς Άσαντ παρα­μέ­νει στην θέση του. Ειπώ­θη­καν πολ­λά αλλά δεν υπάρ­χει κανέ­να απο­τέ­λε­σμα. Για­τί τότε χύθη­κε τόσο αίμα σε αυτή την περιο­χή; Δεν έχει να κάνει με την τρο­μο­κρα­τία, τη δημο­κρα­τία ή την δια­φύ­λα­ξη των δικαιω­μά­των των κατα­πιε­σμέ­νων. Η περιο­χή υφί­στα­ται νέο σχε­δια­σμό με το πρό­σχη­μα των τρο­μο­κρα­τι­κών οργα­νώ­σε­ων, αλλά δεν θα κάνου­με τα στρα­βά μάτια σε αυτό που γίνεται».

Καμιά φορά οι ενδοϊ­μπε­ρια­λι­στι­κοί αντα­γω­νι­σμοί και οι αντι­θέ­σεις συμ­φε­ρό­ντων αδυ­να­τούν προς στιγ­μήν να ισορ­ρο­πή­σουν, απο­κα­λύ­πτο­νται και αλήθειες…

Θυμω­μέ­νος ο Ερντο­γάν που οι Αμε­ρι­κα­νοί για τους δικούς του λόγους εξο­πλί­ζουν τους Κούρ­δους στην περιο­χή, δίνει την ωμή απά­ντη­ση στο ερώτημα«Γιατί τότε χύθη­κε τόσο αίμα σε αυτή την περιοχή;».

«Η περιο­χή υφί­στα­ται νέο σχε­δια­σμό με το πρό­σχη­μα των τρο­μο­κρα­τι­κών οργανώσεων»…

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο