Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ηλ. Σταμέλος: Η νέα δημοτική αρχή θα είναι στο πλάι του λαού για όσα προβλήματα τον απασχολούν (AUDIO)

Τα ιστο­ρι­κά υψη­λά ποσο­στά που έδω­σε ο λαός της Και­σα­ρια­νής στη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» δεί­χνουν την ευρεία εμπι­στο­σύ­νη που υπάρ­χει, τόνι­σε ο εκλεγ­μέ­νος δήμαρ­χος της πόλης, Ηλί­ας Στα­μέ­λος, μιλώ­ντας στον «Αθή­να 9,84».

Όπως είπε, ο λαός της Και­σα­ρια­νής έκρι­νε και συνέ­κρι­νε το έργο της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» με την απερ­χό­με­νη δημο­τι­κή αρχή. Κατά­λα­βε πώς είναι να έχεις μια δημο­τι­κή αρχή που παλεύ­ει για τους πολ­λούς και πώς να είναι ο τοπι­κός εκφρα­στής των αντι­λαϊ­κών πολιτικών.

Για την επό­με­νη μέρα ξεκα­θά­ρι­σε ότι η νέα δημο­τι­κή αρχή θα είναι στο πλάι του λαού για όσα προ­βλή­μα­τα τον απα­σχο­λούν, όπως η ανερ­γία και η Υγεία, αλλά και θα πρω­το­στα­τή­σει μαζί με τους άλλους 5 δημάρ­χους της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» για την κρα­τι­κή χρη­μα­το­δό­τη­ση των δήμων που υπο­λεί­πε­ται από τις ανά­γκες των αυξη­μέ­νων υποχρεώσεων.

Επί­σης, είπε ότι θα διεκ­δι­κή­σει μόνι­μο προ­σω­πι­κό στον δήμο και θα προ­χω­ρή­σει έργα ανά­πλα­σης που να εξυ­πη­ρε­τούν όμως τις λαϊ­κές ανά­γκες και όχι τα επι­χει­ρη­μα­τι­κά συμφέροντα.

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο