Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΗΠΑ: Επεισόδιο με πυροβολισμούς και «πολλά θύματα» σε εγκαταστάσεις της FedEx στην Ινδιανάπολη

Επει­σό­διο με πυρο­βο­λι­σμούς και «πολ­λά θύμα­τα» σημειώ­θη­κε σε εγκα­τα­στά­σεις της FedEx στην Ινδια­νά­πο­λη, πρω­τεύ­ου­σα της πολι­τεί­ας Ιντιά­να των ΗΠΑ, αργά το βρά­δυ της Πέμ­πτης τοπι­κή ώρα, σύμ­φω­να με αμε­ρι­κα­νι­κά μέσα ενημέρωσης.

Η τοπι­κή αστυ­νο­μία επι­βε­βαί­ω­σε τους πυρο­βο­λι­σμούς, δίχως να δίνει περισ­σό­τε­ρες λεπτο­μέ­ρειες επί του παρόντος.

Σύμ­φω­να με την Indianapolis Star, που επι­κα­λεί­ται τις τοπι­κές αρχές, υπάρ­χει αδιευ­κρί­νι­στος αριθ­μός ατό­μων που δέχθη­καν πυρά. Αδιευ­κρί­νι­στη παρα­μέ­νει και η σοβα­ρό­τη­τα των τραυματισμών.

Ανε­πι­βε­βαί­ω­τες πλη­ρο­φο­ρί­ες του wishtv.com κάνουν λόγο για 5 νεκρούς. Σύμ­φω­να με το τοπι­κό δίκτυο, η αστυ­νο­μία εκλή­θη στην περιο­χή, όπου βρί­σκο­νται πολ­λά ξενο­δο­χεία (λόγω της εγγύ­τη­τας με το αερο­δρό­μιο) και εμπο­ρι­κές επι­χει­ρή­σεις λίγο μετά τις 23.10, για να διε­ρευ­νή­σει ανα­φο­ρές ότι ένας οπλι­σμέ­νος άνδρας είχε ανοί­ξει πυρ.

Μάρ­τυ­ρας που είπε ότι εργά­ζε­ται στις εγκα­τα­στά­σεις είπε στο WISH-TV ότι είδε έναν άνδρα με όπλο, αφού άκου­σε αρκε­τούς πυροβολισμούς.

Ο επι­κε­φα­λής της τοπι­κής αστυ­νο­μί­ας Τζον Περί­νιν ανέ­φε­ρε ότι η αστυ­νο­μία σχε­δί­α­ζε να προ­χω­ρή­σει σε ανακοινώσεις.

«Ο πικρός βίος του Μαξ Χάβε­λα­αρ, Μια ιστο­ρία εκμε­τάλ­λευ­σης στις αποι­κί­ες καφέ»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο