Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΗΠΑ: Τουλάχιστον 4 νεκροί από πυρά σε μπαρ στην Καλιφόρνια

Ένο­πλος άνοι­ξε πυρ μέσα σε μπαρ στην Καλι­φόρ­νια χθες Τετάρ­τη, με απο­τέ­λε­σμα να σκο­τω­θούν του­λά­χι­στον τρεις άνθρω­ποι και να τραυ­μα­τι­στούν άλλοι, ανα­κοί­νω­σε η τοπι­κή αστυ­νο­μία, προ­σθέ­το­ντας πως ύπο­πτος είναι επί­σης νεκρός.

«Επι­βε­βαιώ­σα­με 4 θανά­τους επι­τό­που, συμπε­ρι­λαμ­βα­νο­μέ­νου του δρά­στη», ανέ­φε­ρε το γρα­φείο του σερί­φη της κομη­τεί­ας Όραντζ μέσω X (του πρώ­ην Twitter). Πρό­σθε­σε πως άλλοι έξι άνθρω­ποι «δια­κο­μί­στη­καν σε νοσο­κο­μείο, εκ των οποί­ων πέντε με τραύ­μα­τα από σφαίρες».

Κατά τη διάρ­κεια του επει­σο­δί­ου υπήρ­ξε «εμπλο­κή» αστυ­νο­μι­κού, πρό­σθε­σε η ίδια πηγή, αφή­νο­ντας να εννοη­θεί πως ο δρά­στης έπε­σε νεκρός από δικά του πυρά. Κανέ­νας αστυ­νο­μι­κός δεν τραυ­μα­τί­στη­κε, διευκρίνισε.

Νωρί­τε­ρα, ο τοπι­κός τηλε­ο­πτι­κός σταθ­μός KABC, μέρος του εθνι­κού δικτύ­ου του ABC News, ανα­φέρ­θη­κε σε 2 νεκρούς στην κοι­νό­τη­τα Τρα­μπιού­κο Κάνιον, στην κομη­τεία Όραντζ της Καλι­φόρ­νιας, στο επει­σό­διο σε μπαρ-εστια­τό­ριο όπου συχνά­ζουν μοτοσικλετιστές.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο