Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Η αντι-ΠΑΜΕ εμπάθεια …τυφλώνει

Σε μια ακό­μα ευφά­ντα­στη καταγ­γε­λία των «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ» ανα­φέ­ρε­ται ανα­κοί­νω­ση της «Δημο­σιο­ϋ­παλ­λη­λι­κής Αγω­νι­στι­κής Συσπεί­ρω­σης» (ΔΑΣ), σημειώ­νο­ντας τα εξής:

«Με έκπλη­ξη δια­βά­σα­με καταγ­γε­λία της παρά­τα­ξης “ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ” που αφο­ρού­σε την εκλο­γή της Εκτε­λε­στι­κής Επι­τρο­πής της ΑΔΕΔΥ από το νέο Γενι­κό Συμ­βού­λιο το οποίο εξε­λέ­γη από το 37ο Συνέ­δριο της ΑΔΕΔΥ.

Η ΔΑΣ είναι ενι­σχυ­μέ­νη τόσο σε ψήφους και ποσο­στά, όσο και στο Γενι­κό Συμ­βού­λιο και στην Εκτε­λε­στι­κή Επιτροπή.

Οι “ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ”/ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγ­γέλ­λουν “μεθό­δευ­ση” και “παρα­χά­ρα­ξη’ του απο­τε­λέ­σμα­τος από τη ΔΑΣ. Στην ουσία ρίχνουν την ευθύ­νη για τη μη εκλο­γή της δεύ­τε­ρής τους έδρας στην Εκτε­λε­στι­κή Επι­τρο­πή της ΑΔΕΔΥ όχι στη μεγά­λη μεί­ω­ση που σημεί­ω­σαν στο Συνέ­δριο, αλλά στο γεγο­νός ότι εξαι­τί­ας μίας δικαιο­λο­γη­μέ­νης απου­σί­ας δεν μπή­καν σε κλή­ρω­ση (!) στην τρί­τη κατα­νο­μή (!). Έλε­ος! Η ανα­κοί­νω­ση αυτή συνι­στά αθλιό­τη­τα και τυχο­διω­κτι­σμό, που ως γνω­στόν χαρα­κτη­ρί­ζει την ηγε­σία των “ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ”.

Μάλι­στα, φτά­νουν στο σημείο να μας κάνουν υπό­δει­ξη ότι έπρε­πε να ζητή­σου­με και ανα­βο­λή της συγκρό­τη­σης του ΓΣ, παρό­τι είναι γνω­στό το κατα­στα­τι­κό της ΑΔΕΔΥ, που προ­βλέ­πει ότι πρέ­πει να γίνει η συγκρό­τη­ση του ΓΣ μέσα σε 10 μέρες.

Τι άλλο πρέ­πει να περι­μέ­νει στ’ αλή­θεια κάποιος από την ηγε­σία αυτού του χώρου;

Με τέτοιες βρώ­μι­κες πρα­κτι­κές δεν θα απο­τρέ­ψε­τε εκα­το­ντά­δες αγω­νι­στές να συμπο­ρευ­τούν με το ΠΑΜΕ και τους συν­δι­κα­λι­στές που συσπει­ρώ­νο­νται σε αυτό. Είναι πολύ περισ­σό­τε­ροι όσοι και όσες έχουν βγά­λει συμπε­ρά­σμα­τα από αυτή την ηγεσία».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο