Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσσαλονίκη: Άνανδρη επίθεση φασιστοειδών σε μέλη της ΚΝΕ στην Τούμπα

Η ΤΟ Δήμου Θεσ­σα­λο­νί­κης της ΚΝΕ καταγ­γέλ­λει την άναν­δρη επί­θε­ση σε μέλη της ΚΝΕ, ανά­με­σα τους μαθη­τές και μαθή­τριες, στην περιο­χή της Τούμπας.

Μετά τη μαζι­κή συμ­με­το­χή πολ­λών μαθη­τών στο πετυ­χη­μέ­νο Μαθη­τι­κό Φεστι­βάλ της ΚΝΕ στην Τού­μπα, ομά­δα θρα­σύ­δει­λων φασι­στοει­δών κινού­με­νοι για άλλη μια φορά στο σκο­τά­δι με κου­κού­λες και καλυμ­μέ­να πρό­σω­πα, επι­τέ­θη­καν σε μέλη της ΚΝΕ, πρω­το­πό­ρα και ανα­γνω­ρί­σι­μα για τη μαχη­τι­κή τους δρά­ση στις γει­το­νιές και τα σχο­λεία της Τούμπας.

Η ανα­κοί­νω­ση σημειώ­νει επίσης:

«Είναι γελα­σμέ­νοι ότι θα μας φοβί­σουν με τέτοιες ενέρ­γειες, τους ενο­χλεί η δρά­ση των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, μπρο­στά στα οξυ­μέ­να προ­βλή­μα­τα των εργα­ζο­μέ­νων, του λαού και των μαθη­τών της περιο­χής. Τους ενο­χλεί η πρω­το­πό­ρα δρά­ση της ΚΝΕ μέσα στα σχο­λεία της περιο­χής για την οργά­νω­ση της πάλης ενά­ντια στα πραγ­μα­τι­κά προ­βλή­μα­τα που αντι­με­τω­πί­ζουν οι μαθη­τές και οι γονείς τους! Τους ενο­χλεί η μεγά­λη απή­χη­ση των Μαθη­τι­κών Φεστι­βάλ σε όλες τις γει­το­νιές της Θεσ­σα­λο­νί­κης και ο από­η­χος που αυτά άφη­σαν σε εκα­το­ντά­δες μαθη­τές που συμ­με­τεί­χαν και τα επισκέφτηκαν!

Η συμ­μο­ρί­τι­κη αυτή ενέρ­γεια, θα πέσει για ακό­μα μια φορά στο κενό! Θα πάρουν για ακό­μα μια φορά την απά­ντη­ση τους, από τη μαζι­κή συμ­με­το­χή εκα­το­ντά­δων νέων στα Μαθη­τι­κά Φεστι­βάλ της ΚΝΕ που πραγ­μα­το­ποιού­νται με μεγά­λη επι­τυ­χία σε όλες τις γει­το­νιές της Θεσ­σα­λο­νί­κης και πανελλαδικά!

Στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ είναι απο­δε­δειγ­μέ­νο ότι δεν πιά­νουν απειλές.

Συνε­χί­ζου­με! Δεν θα τους περάσει!

Έξω οι φασί­στες από τα σχο­λεία και τις γει­το­νιές μας! Δεν τους αφή­νου­με χώρο να στα­θούν που­θε­νά αυτοί και οι σάπιες ιδέ­ες τους!».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο