Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσσαλονίκη: Αλλη μία προεκλογική φιέστα για selfie στο υπό κατασκευή Μετρό…

Από τους μου­σα­μά­δες του ΣΥΡΙΖΑ στην εικο­νι­κή πραγ­μα­τι­κό­τη­τα της ΝΔ το ανέκ­δο­το συνε­χί­ζε­ται με τις προ­ε­κλο­γι­κές φιέ­στες στο πολύ­πα­θο και υπό κατα­σκευή Μετρό της Θεσσαλονίκης! 

Αλλη μια φιέ­στα στή­θη­κε στο Μετρό της Θεσ­σα­λο­νί­κης με την εται­ρεία να ανοί­γει για το Σάβ­βα­το και την Κυρια­κή τις πόρ­τες του σταθ­μού «Παπά­φη» για το κοι­νό για …ξενά­γη­ση! Δηλα­δή να μπο­ρούν να μπουν σε ένα συρ­μό μόνο για selfie, για φωτογράφιση!

Είναι προ­φα­νές ότι η φιέ­στα θέλει να εξυ­πη­ρε­τή­σει το προ­ε­κλο­γι­κό κυβερ­νη­τι­κό αφή­γη­μα ότι το έργο τρέ­χει και είναι σχε­δόν ετοι­μο­πα­ρά­δο­το. Προ­φα­νές είναι ακό­μα ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ται­ριά­ζουν και στις προ­ε­κλο­γι­κές φιέστες.

Βέβαια κανείς δεν ξεχνά στη Θεσ­σα­λο­νί­κη πως το συγκε­κρι­μέ­νο έργο είναι ετοι­μο­πα­ρά­δο­το εδώ και χρό­νια. Αλλω­στε το 2018 ο Αλέ­ξης Τσί­πρας δήλω­νε πως το 2019 θα ξεκι­νή­σει η δοκι­μα­στι­κή λει­τουρ­γία. Δια­βε­βαί­ω­νε μάλι­στα πως «τον Φλε­βά­ρη του 2020 οι πολί­τες της Θεσ­σα­λο­νί­κης θα είναι σε θέση να κάνουν χρή­ση ενός εργα­λεί­ου που το έχουν ανά­γκη» και όλοι θυμού­νται τους μου­σα­μά­δες και τα βαγό­νια χωρίς σταθμό!

Φιέ­στα επί ΣΥΡΙΖΑ στο Μετρό της Θεσσαλονίκης.

Τότε η ΝΔ λοι­δο­ρού­σε τον ΣΥΡΙΖΑ και σήμε­ρα πράτ­τει τα ίδια.

902.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο