Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δολοφόνος του 19χρονου Άλκη στου Χαριλάου

Συνε­λή­φθη ο φερό­με­νος ως δρά­στης της δολο­φο­νί­ας του 19χρονου στη Θεσ­σα­λο­νί­κη, όπως ανα­κοί­νω­σε ο υπουρ­γός Προ­στα­σί­ας του Πολί­τη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Πρόκει­ται για 22χρονο Αλβα­νό, ο οποί­ος, κατά την ενη­μέ­ρω­ση από την ΕΛ.ΑΣ. φέρε­ται να εμπλέ­κε­ται στη δολο­φο­νι­κή επί­θε­ση κατά του 19χρονου, ενώ φέρε­ται επί­σης να είναι σεση­μα­σμέ­νος για επεισόδια.

Ο δρά­στης σύμ­φω­να με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες, φέρε­ται ως ιδιο­κτή­της ενός εκ των δύο αυτο­κί­νη­των στα οποία επέ­βαι­ναν οι δρά­στες του αιμα­τη­ρού επει­σο­δί­ου. Ο ύπο­πτος είχε προ­σα­χθεί, χθες το βρά­δυ, στο Αστυ­νο­μι­κό Μέγα­ρο Θεσ­σα­λο­νί­κης. Ανα­μέ­νε­ται να οδη­γη­θεί αύριο, Πέμ­πτη, στον εισαγ­γε­λέα Πλημ­με­λειο­δι­κών Θεσσαλονίκης.

Συνε­λή­φθη ο φερό­με­νος ως δρά­στης της δολο­φο­νί­ας του 19χρονου στη Θεσ­σα­λο­νί­κη, όπως ανα­κοί­νω­σε ο υπουρ­γός Προ­στα­σί­ας του Πολί­τη, Τάκης Θεοδωρικάκος. 

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Άλκη

Σε κλί­μα οδύ­νης κηδεύ­τη­κε σήμε­ρα (2/2) το μεση­μέ­ρι στον Ι. Ν. Αγί­ου Αθα­να­σί­ου στη Βέροια ο 19χρονος Αλκι­βιά­δης Καμπα­νός, ο οποί­ος άφη­σε τα μεσά­νυ­χτα της Δευ­τέ­ρας την τελευ­ταία του πνοή στην οδό Γαζή στη περιο­χή Χαρι­λά­ου της Θεσ­σα­λο­νί­κης, έπει­τα από επί­θε­ση με μαχαίρι.

Δάκρυα στα μάτια, θλί­ψη και σπα­ραγ­μός κυριάρ­χη­σαν στο τελευ­ταίο αντίο του Άλκη. Συγ­γε­νείς, φίλοι και οπα­δοί του Άρη έσπευ­σαν στο σημείο για να χαι­ρε­τή­σουν για μία τελευ­ταία φορά τον 19χρονο.

Στε­φά­νια στη μνή­μη του 19χρονου Άλκη έστει­λαν μετα­ξύ μετα­ξύ άλλων η ΠΑΕ Άρης, ο ΑΣ Άρης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο SUPER 3 Βέροιας, η Θύρα 13, ο αρχη­γός ΓΕΣ και ο αρχη­γός ΓΕΕΘΑ, οι καθη­γη­τές του 2ου ΓΕΛ Βέροιας, ο σύν­δε­σμος Capital Squad και το ΕΑΑΣ παράρ­τη­μα Ημαθίας.

«Καλή αντά­μω­ση να έχου­με αγό­ρι μου, καλή αντά­μω­ση» έλε­γαν συγ­γε­νείς του, ενώ ο πατέ­ρας του αγο­ριού σπα­ρά­ζο­ντας στο κλά­μα φώνα­ζε: «Αφή­στε με! Αφή­στε με να πάω μαζί του».

Ναπο­λέ­ων Σου­κα­τζί­δης Το μεγα­λείο ενός αγω­νι­στή της Αντί­στα­σης, του Θέμου Κορνάρου

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο