Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θ. Παφίλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το 50% και το ΠΑΣΟΚ το 70% των νομοσχεδίων της ΝΔ (AUDIO)

Επί 4 χρό­νια ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφι­σε τα μισά νομο­σχέ­δια με τη ΝΔ και το 70% ψήφι­σε το ΠΑΣΟΚ, τόνι­σε ο κοι­νο­βου­λευ­τι­κός εκπρό­σω­πος του ΚΚΕ Θανά­σης Παφί­λης και υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής ως επι­κε­φα­λής του ψηφο­δελ­τί­ου Επι­κρα­τεί­ας, μιλώ­ντας το πρωί της Τετάρ­της στην ΕΡΑ.

Χαρα­κτή­ρι­σε προ­ε­κλο­γι­κές φωτο­βο­λί­δες και απέ­ρα­ντη υπο­κρι­σία τις κινή­σεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, λέγο­ντας ότι επι­δί­ω­ξη είναι ενό­ψει των εκλο­γών να κρυ­φτεί η συμ­φω­νία τους στα μεγά­λα ζητήματα.

«Για αυτό ΚΚΕ δαγκω­τό», τόνι­σε ο Θανά­σης Παφί­λης, διό­τι χρειά­ζε­ται ένα ισχυ­ρό λαϊ­κό κίνη­μα στην επό­με­νη κυβέρ­νη­ση που ξέρου­με ότι θα είναι αντιλαϊκή.

Για τις παρα­κο­λου­θή­σεις υπο­γράμ­μι­σε ότι δεν αμφι­σβη­τούν το θεσμι­κό πλαί­σιο που τις επι­τρέ­πει και επι­σή­μα­νε τις ευθύ­νες όλων των κυβερ­νή­σε­ων που το δια­μόρ­φω­σαν. Θύμι­σε ότι έγι­νε προ­σπά­θεια να συγκα­λυ­φθούν οι υπο­κλο­πές στο τηλε­φω­νι­κό κέντρο στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σε ό,τι αφο­ρά τις τρο­πο­λο­γί­ες από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για το κόμ­μα Κασι­διά­ρη είπε ότι η μία είναι χει­ρό­τε­ρη από την άλλη, τονί­ζο­ντας ότι ανοί­γουν επι­κίν­δυ­να μονο­πά­τια και πρό­σθε­σε ότι από τη μια γίνε­ται συζή­τη­ση για το «κόψι­μο» των φασι­στών και από την άλλη η κυβέρ­νη­ση, με την ανο­χή του Δήμου Αθη­ναί­ων, δίνει άδεια για συγκέ­ντρω­ση στην εγκλη­μα­τι­κή οργά­νω­ση Χρυ­σή Αυγή.

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο