Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θ. Παφίλης: Το ΚΚΕ είναι έτοιμο για πραγματική αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή κυβέρνηση (VIDEO)

Η άνο­δος του ΚΚΕ δεν είναι συγκυ­ρια­κή και είναι έτοι­μο ν’ ανα­λά­βει τον ηγε­τι­κό ρόλο της πραγ­μα­τι­κής αντι­πο­λί­τευ­σης, επι­σή­μα­νε ο Θανά­σης Παφί­λης, μέλος της ΚΕ και επι­κε­φα­λής του ψηφο­δελ­τί­ου Επι­κρα­τεί­ας μιλώ­ντας στην τηλε­ό­ρα­ση του ΑΝΤ1.

Πρό­σθε­σε ότι τα κόμ­μα­τα ΣΥΡΙΖΑ — ΠΑΣΟΚ έχουν δοκι­μα­στεί και δεν είναι αντι­πο­λί­τευ­ση, για­τί ψήφι­σαν κατά 50 και 70% αντί­στοι­χα, τα νομο­σχέ­δια της ΝΔ.

Οσον αφο­ρά τα φασι­στι­κά κόμ­μα­τα που μπαί­νουν στη Βου­λή, σημεί­ω­σε ότι το ΚΚΕ δεν φοβά­ται, ήταν το πρώ­το κόμ­μα που άνοι­ξε πόλε­μο με τους φασί­στες που είναι πρό­γο­νοι των ταγ­μα­τα­σφα­λι­τών, των χου­ντι­κών κ.α. και κάλε­σε τον λαό να τους απομονώσει.

Ο Θανά­σης Παφί­λης κατήγ­γει­λε ότι αυτά τα κόμ­μα­τα ευνο­ού­νται από την πολι­τι­κή της ΕΕ που αθώ­ω­σε τους ναζι­στές — φασί­στες αλλά και των κομ­μά­των στη χώρα μας, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που έλε­γε παρα­πλα­νη­μέ­νους τους ψηφο­φό­ρους των φασι­στι­κών κομ­μά­των και τους καλού­σε να τον υποστηρίξουν.

Κατα­λή­γο­ντας τόνι­σε ότι το ΚΚΕ είναι η μονα­δι­κή δύνα­μη που μπο­ρεί ν’ αντι­πα­λέ­ψει την αντι­λαϊ­κή πολι­τι­κή που θα εφαρ­μό­σει η νέα κυβέρνηση.

902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο