Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κάλεσμα σε πορεία Τετάρτη 24 Μαρτίου, 6μμ — στήριξη των υγειονομικών

ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΩΡΑ των ιδιωτικών δομών υγείας!

Κινητοποίηση Υγεία Καισαριανή


📌 Υπόγραψε και εσύ για την δημιουργία Κ.Υ. Καισαριανής


Ως Συντο­νι­στι­κή Επι­τρο­πή 16 φορέ­ων και σωμα­τεί­ων της Και­σα­ρια­νής δίνου­με ένα μήνα τώρα, σπί­τι το σπί­τι, γει­το­νιά την γει­το­νιά, σε κάθε εργα­σια­κό χώρο, μάχη για την Πρω­το­βάθ­μια Φρο­ντί­δα Υγεί­ας στην πόλη.
Συγκε­ντρώ­νου­με υπο­γρα­φές και ενη­με­ρώ­νου­με όλο το λαό της πόλης για την ανά­γκη δημιουρ­γί­ας Κέντρου Υγεί­ας στην πόλη και στε­λέ­χω­ση του ΕΦΚΑ παγκρατίου.
Ήδη ξεπε­ρά­σα­με τις 1000 υπο­γρα­φές και συνεχίζουμε!
Σήμε­ρα Σάβ­βα­το 20/03/21 ως συνέ­χεια των πρω­το­βου­λιών που έχου­με ανα­λά­βει απο­φα­σί­σα­με την κλι­μά­κω­ση της προ­σπά­θειας ορί­ζο­ντας την Τετάρ­τη 24/03/2021 ως Ημέ­ρα δρά­σης για την Υγεία.
  • Η υγεία των οικο­γε­νειών μας, το εισό­δη­μά μας, η ίδια η ζωή μας παί­ζε­ται στα ζάρια. Ακού­με την κραυ­γή των υγειο­νο­μι­κών για προ­σλή­ψεις, ανά­πτυ­ξη επι­πλέ­ον ΜΕΘ και επί­τα­ξη του Ιδιω­τι­κού τομέα της Υγεί­ας από το 1ο lock down.
    Φτά­σα­με στο 3ο lock down ένα χρό­νο μετά το ξέσπα­σμα της παν­δη­μί­ας και… δια­σω­λη­νώ­νο­νται ασθε­νείς στους διαδρόμους!
  • Την ίδια στιγ­μή το εμβό­λιο έχει γίνει παζά­ρι διε­θνών οικο­νο­μι­κών κολοσ­σών.
  • Αντί να ικα­νο­ποι­ή­σουν τις ανά­γκες μας, αντί να επου­λώ­νο­νται τα χρό­νια κενά του Δημό­σιου Συστή­μα­τος Υγεί­ας στή­νουν απέ­να­ντι σε όποιον σηκώ­νει κεφά­λι, τα σωμα­τεία και τα δίκαια αιτή­μα­τά μας την αστυ­νο­μι­κή βία, τους εισαγ­γε­λείς και την κατα­στο­λή!
  • Χαρί­ζουν λεφτά – δικά μας λεφτά- σε  μια χού­φτα ανθρώ­πους. Από την αρχή είπα­με και συνε­χί­ζου­με να λέμε πίσω από τη μάσκα έχου­με φωνή!
  • Δεν θα περι­μέ­νου­με σωτή­ρες! Μόνο η οργα­νω­μέ­νη δρά­ση μας μπο­ρεί να βάλει στο προ­σκή­νιο τις ανά­γκες μας.
Γι’ αυτό απο­φα­σί­στη­κε την Τετάρ­τη 24/03:
Το πρωί:
▪️ Αντι­προ­σω­πεία από τα Δ.Σ των φορέ­ων και των εργα­τι­κών σωμα­τεί­ων της Συντο­νι­στι­κής Επι­τρο­πής, θα κατα­θέ­σουν το κεί­με­νο μαζί με τις πρώ­τες 1000 υπο­γρα­φές στην Α’ Υγειο­νο­μι­κή Περι­φέ­ρεια Αττικής
Το από­γευ­μα:
▪️ Καλού­με τους εργα­ζό­με­νους, τους επαγ­γελ­μα­τί­ες, τους συντα­ξιού­χους, τους φοι­τη­τές, τους μαθη­τές, όλους τους πολί­τες της Και­σα­ρια­νής και των γύρω περιο­χών Βύρω­να, Παγκρά­τι και Ζωγρά­φου, σε συμ­βο­λι­κή κινη­το­ποί­η­ση προς το Λαϊ­κό Νοσο­κο­μείο.
ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ την ΤΕΤΑΡΤΗ 24/03
6:00μ.μ. στην συμ­βο­λή των οδών Ούλωφ Πάλ­με και Παπάγου
Θα ακο­λου­θή­σει ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
εκφρά­ζο­ντας την στή­ρι­ξή μας στους υγειονομικούς
και απαι­τώ­ντας
ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΡΑ

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο