Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Καισαριανή: Πρωτιά για τα κόκκινα γαρύφαλλα με πάνω από 35%

Ξεκά­θα­ρο μήνυ­μα έστει­λαν οι Και­σα­ρια­νιώ­τες και οι Και­σα­ρια­νιώ­τισ­σες, ότι ήρθε ξανά η ώρα να ανα­δει­χθεί αγω­νι­στι­κή δημο­τι­κή αρχή με δήμαρ­χο τον Ηλία Στα­μέ­λο, δίνο­ντας στη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» 35,36% (με την ενσω­μά­τω­ση στο 84%), με δια­κρι­τή άνο­δο σε σχέ­ση και με τον α’ γύρο του 2019. Στο 5% είναι η δια­φο­ρά με τον δεύ­τε­ρο συν­δυα­σμό, που απο­τε­λεί και την απερ­χό­με­νη δημο­τι­κή αρχή (Χρ. Βοσκόπουλος).

Παράλ­λη­λα, 30% είναι το ποσο­στό της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» στην Και­σα­ρια­νή και για την κάλ­πη της Περι­φέ­ρειας, επι­βε­βαιώ­νο­ντας τους ισχυ­ρούς αγω­νι­στι­κούς δεσμούς στην περιο­χή αλλά και την ευρεία λαϊ­κή διά­θε­ση να κατα­δι­κα­στεί συνο­λι­κά η αντι­λαϊ­κή πολι­τι­κή, να ανα­δει­χθεί αγω­νι­στι­κή δημο­τι­κή αρχή, στή­ριγ­μα του λαού στον αγώ­να του.

Μιλώ­ντας στους συγκε­ντρω­μέ­νους που βρέ­θη­καν χθες στο εκλο­γι­κό κέντρο της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης», ο Ηλ. Στα­μέ­λος χαι­ρέ­τι­σε τους συν­δη­μό­τες που έκα­ναν το βήμα ρίχνο­ντας το κόκ­κι­νο γαρύ­φαλ­λο, και κάλε­σε να είναι ακό­μα περισ­σό­τε­ροι εκεί­νοι που θα το κάνουν την επό­με­νη Κυρια­κή, για να γίνει το άλμα.

Σει­ρά είχαν μου­σι­κές και τρα­γού­δια, ολο­κλη­ρώ­νο­ντας το κλί­μα αισιο­δο­ξί­ας για τη μάχη που θα κορυ­φω­θεί τις επό­με­νες μέρες, ώρα την ώρα και λεπτό το λεπτό, ώστε να επι­σφρα­γι­στεί η νίκη του και­σα­ρια­νιώ­τι­κου λαού.

Πηγή: Ριζο­σπά­στης

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο