Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κακοκαιρια «Μπάλλος» — Παρέμβαση Θ. Παφίλη στον Χρ. Στυλιανίδη: Να ληφθούν κατ’ επειγόντως τα αναγκαία μέτρα

Ο Θανά­σης Παφί­λης, κοι­νο­βου­λευ­τι­κός εκπρό­σω­πος και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, επι­κοι­νώ­νη­σε, σύμ­φω­να με σχε­τι­κή ενη­μέ­ρω­ση, προ ολί­γου με τον υπουρ­γό Κλι­μα­τι­κής Κρί­σης και Πολι­τι­κής Προ­στα­σί­ας Χρή­στο Στυ­λια­νί­δη, για τη σει­ρά προ­βλη­μά­των που εκδη­λώ­νο­νται σε όλη τη χώρα και ιδιαί­τε­ρα στην Αττι­κή, για τα οποία χρειά­ζε­ται άμε­ση κινη­το­ποί­η­ση του κρα­τι­κού μηχανισμού.

Συγκε­κρι­μέ­να, ο Θ. Παφί­λης «ανα­φέρ­θη­κε στην πολύ άσχη­μη κατά­στα­ση στην Αττι­κή, με την υψη­λή στάθ­μη υδά­των σε σημα­ντι­κούς δρό­μους (Ιερά Οδό, Τρεις Γέφυ­ρες, Λιο­σί­ων, βιο­μη­χα­νι­κή ζώνη Κορω­πί­ου, συμ­βο­λή Μαρ­κο­πού­λου και Λαυ­ρί­ου), με τα πλημ­μυ­ρι­σμέ­να σχο­λεία (Ν. Φιλα­δέλ­φεια, Ν. Ιωνία και αλλού), όπου προ­κύ­πτουν σοβα­ρά προ­βλή­μα­τα για την ασφα­λή επι­στρο­φή των μαθη­τών, αλλά και σε άλλες υποδομές.

Ο Θ. Παφί­λης ανα­φέρ­θη­κε, ακό­μα, στη σοβα­ρή κατά­στα­ση που δημιουρ­γεί­ται στους δρό­μους και τις περιο­χές γύρω από τον άξο­να του Κηφι­σού, όπου απαι­τεί­ται να ληφθούν κατ’ επει­γό­ντως όλα τα ανα­γκαία μέτρα, ενό­ψει και της ανα­με­νό­με­νης επι­δεί­νω­σης του και­ρού τις επό­με­νες ώρες».

Ο υπουρ­γός «ενη­μέ­ρω­σε τον κοι­νο­βου­λευ­τι­κό εκπρό­σω­πο του ΚΚΕ για τις έως τώρα ενέρ­γειες του κρα­τι­κού μηχα­νι­σμού για την αντι­με­τώ­πι­ση των προβλημάτων».

vivlio mpelogiannis

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο