Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Καλαμαριά: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 41 ετών εγκύου – Δράστες ο σύντροφός της και ο φίλος του

Από κοι­νού φαί­νε­ται πως δολο­φό­νη­σαν τη 41 ετών έγκυο από την Καλα­μα­ριά, ο 39χρονος σύντρο­φός της και ο 34χρονος φίλος του, όπως προ­έ­κυ­ψε από την προ­α­νά­κρι­ση του Τμή­μα­τος Εγκλη­μά­των κατά Ζωής της Ασφά­λειας Θεσσαλονίκης.

Οι δύο κατη­γο­ρού­με­νοι ως δρά­στες, όπως ανα­κοί­νω­σε η ΕΛ.ΑΣ., αφού ακι­νη­το­ποί­η­σαν τη γυναί­κα, στο δια­μέ­ρι­σμά όπου διέ­με­νε με τον 39χρονο, την τραυ­μά­τι­σαν θανά­σι­μα με αιχ­μη­ρό αντι­κεί­με­νο στην τρα­χη­λι­κή χώρα, ενώ στη συνέ­χεια μετέ­φε­ραν το άψυ­χο σώμα της σε δύσβα­τη δασι­κή περιο­χή ανά­με­σα στη Νέα Τρί­γλια και τη Γαλά­τι­στα Χαλ­κι­δι­κής, όπου την εγκατέλειψαν.

Το έγκλη­μα, σύμ­φω­να με την Αστυ­νο­μία, τελέ­στη­κε την Πρω­το­χρο­νιά. Οι δρά­στες φέρε­ται να μετέ­φε­ραν το πτώ­μα με το αυτο­κί­νη­το του 34χρονου, ενώ, επι­πλέ­ον, αφαί­ρε­σαν από την κατο­χή της το ποσό των 80 ευρώ.

Η σορός της γυναί­κας, η οποία βρι­σκό­ταν στον τρί­το μήνα κύη­σης και ήταν μητέ­ρα ενός ανή­λι­κου παι­διού (13 ετών) από προη­γού­με­νο γάμο, εντο­πί­στη­κε χθες το από­γευ­μα, κατό­πιν υπό­δει­ξης του σημεί­ου εγκα­τά­λει­ψης από τον 34χρονο. Το κίνη­τρο της δολο­φο­νί­ας προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό.

Σε βάρος των δύο ανδρών που βρί­σκο­νται υπό κρά­τη­ση σχη­μα­τί­στη­κε δικο­γρα­φία για ανθρω­πο­κτο­νία με δόλο κατά συναυ­τουρ­γία, δια­κο­πή της κύη­σης, ληστεία κατά συναυ­τουρ­γία και παρά­νο­μη οπλο­φο­ρία — οπλο­χρη­σία, με την οποία ανα­μέ­νε­ται να οδη­γη­θούν στον εισαγ­γε­λέα ποι­νι­κής δίωξης.

 

ΙΔΕΕΣ και «ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ» που άλλα­ξαν το ποδό­σφαι­ρο – Γιάν­νης Γεωργάκης

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο