Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!! ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΕΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Η είσο­δος του Δεκέμ­βρη, ενώ η παν­δη­μία και η κρί­ση συνε­χί­ζο­νται ανα­πό­σπα­στα δεμέ­νες και απει­λη­τι­κές,  εκ των πραγ­μά­των περιο­ρί­ζει τα καλ­λι­τε­χνι­κά δρώ­με­να και ιδιαί­τε­ρα τα εικα­στι­κά γεγονότα.

euaggelatos

ART CALENDAR , ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΔΕΚ 2020

Πάντως παρό­λα τα δισε­πί­λυ­τα θέμα­τα και προ­βλή­μα­τα που έχουν ανα­κύ­ψει από τις καρα­ντί­νες, εκδό­θη­κε και θα κυκλο­φο­ρή­σει σύντο­μα το ετή­σιο εικα­στι­κό ημε­ρο­λό­γιο μου, με πρό­σφα­τα ζωγρα­φι­κά έργα και performance, με τίτλο: ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΟΡΑΣΕΙΣ.

Παράλ­λη­λα από τις 14 Δεκεμ­βρί­ου μέχρι τις 10 Ιανουα­ρί­ου, του νέου χρό­νου, θα είναι επι­σκέ­ψι­μο τόσο το Art Studio EST- la Chambre στην Αθή­να, Πρα­τί­νου 87, πίσω από την Εθν. Πινα­κο­θή­κη, στα ART WEEKENDS, καθώς και ο “Kήπος του Χαρί­λα­ου” της Σύγ­χρο­νης Πινα­κο­θή­κης Villa Ροδό­πη στο Αργο­στό­λι, Μαν­τζα­βί­νου 8, ένα­ντι Mega, με έκθε­ση γλυ­πτι­κών κατα­σκευών, συν­θέ­σε­ων με αλί­κτυ­πα ξύλα καθώς και έργα στο χώρο από την μόνι­μη συλλογή.

Για οποια­δή­πο­τε επί­σκε­ψη, εφό­σον βέβαια απα­λυν­θούν τα μέτρα προ­στα­σί­ας, είναι απα­ραί­τη­τη η προ­συ­νεν­νό­η­ση και η τήρη­ση όλων των μέτρων άμε­σης επικοινωνίας.

Εκ βαθέ­ων ευχές για Υγεία και καλύ­τε­ρες συν­θή­κες και μέρες της ζωής μας, για τις οποί­ες απαι­τεί­ται καθη­με­ρι­νός αγώ­νας, προ­σω­πι­κός και κοινωνικός!

euaggelatos1

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020, ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Καλές Γιορ­τές!
Κώστας Ευαγ­γε­λά­τος και συνεργάτες.

ART STUDIO EST-LA CHAMBRE, ΑΘΗΝΑ
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Πλη­ρο­φο­ρί­ες: 26710 28501, 210 7294259, 6944621286.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο