Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κατάθεση στεφανιού στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής από αντιπροσωπεία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

Στε­φά­νι στο Σκο­πευ­τή­ριο της Και­σα­ρια­νής κατέ­θε­σαν σήμε­ρα 1η Μάη αντι­προ­σω­πεία της ΚΕ του ΚΚΕ και του ΚΣ της ΚΝΕ. Εκ μέρους της ΚΕ του ΚΚΕ στε­φά­νι κατέ­θε­σε ο Γιάν­νης Πρω­τού­λης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του κόμ­μα­τος, ενώ η αντι­προ­σω­πεία απο­τε­λεί­το επί­σης από τους Λου­ΐ­ζα Ράζου μέλος του ΠΓ της ΚΕ και γραμ­μα­τέα της ΚΟΑ και Θοδω­ρή Χιώ­νη μέλος του ΠΓ της ΚΕ. Εκ μέρους του ΚΣ της ΚΝΕ στε­φά­νι κατέ­θε­σε ο Ιάσο­νας Φανός.

«Καλή Πρω­το­μα­γιά σε όλους τους εργα­ζό­με­νους και τις εργα­ζό­με­νες, σε όλους τους ανθρώ­πους του μόχθου, σε όλο το λαό μας, σε όλους του λαούς του κόσμου. Ανά­στα­ση λαών και καλές γιορ­τές σε όλους και όλες.

Το μήνυ­μα της Πρω­το­μα­γιάς παρα­μέ­νει επί­και­ρο. Παρα­μέ­νει επί­και­ρο στη μαχη­τι­κή λαϊ­κή αντί­στα­ση απέ­να­ντι στη καπι­τα­λι­στι­κή βαρ­βα­ρό­τη­τα. Παρα­μέ­νει επί­και­ρο στον απο­φα­σι­σμέ­νο αγώ­να για το μέλ­λον που αξί­ζει στην ανθρω­πό­τη­τα, ένα μέλ­λον χωρίς την καπι­τα­λι­στι­κή βαρ­βα­ρό­τη­τα, ένα μέλ­λον του σοσιαλισμού-κομμουνισμού.

Τιμή και δόξα στους 200 της Και­σα­ρια­νής και σε όλες τις θυσί­ες του λαού μας» δήλω­σε ο Γ. Πρωτούλης.

Η τελε­τή ολο­κλη­ρώ­θη­κε με την τήρη­ση ενός λεπτού σιγής.

Ακο­λου­θή­στε το Ατέ­χνως στο Google News, στο Facebook και στο Twitter

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο