Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΚΕ: Οι συναντήσεις της Χρυσής Αυγής με την πακιστανική πρεσβεία είναι μία ακόμα απόδειξη της υποκρισίας της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης

«Οι συνα­ντή­σεις της Χρυ­σής Αυγής με την πακι­στα­νι­κή πρε­σβεία είναι μία ακό­μα από­δει­ξη της υπο­κρι­σί­ας της ναζι­στι­κής εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης, η οποία από τη μια τρο­μο­κρα­τεί, προ­πη­λα­κί­ζει, δολο­φο­νεί Πακι­στα­νούς μετα­νά­στες- εργά­τες στη χώρα μας και από την άλλη συνα­γε­λά­ζε­ται με τους εκπρο­σώ­πους του πακι­στα­νι­κού κρά­τους, προ­σπα­θώ­ντας μ΄ αυτόν τον τρό­πο να ξεπλύ­νει τον εγκλη­μα­τι­κό της χαρα­κτή­ρα» ανα­φέ­ρει σχό­λιο του ΚΚΕ.

Συναντήσεις της Χρυσής Αυγής με την πακιστανική πρεσβεία

Επι­βε­βαί­ω­ση ότι οι ναζί εγκλη­μα­τί­ες δεν έχουν να χωρί­σουν τίπο­τα με την αστι­κή τάξη και τα επι­τε­λεία της απο­τε­λούν οι συνα­ντή­σεις της Χρυ­σής Αυγής με τον Πακι­στα­νό πρέσβη.

Σύμ­φω­να με ρεπορ­τάζ της ιστο­σε­λί­δας «pakistantoday.com.pk», το προη­γού­με­νο διά­στη­μα ο Ν. Μιχα­λο­λιά­κος συνα­ντή­θη­κε στη Βου­λή με τον Πακι­στα­νό πρέ­σβη, για την οποία η Χρυ­σή Αυγή δεν έκα­νε καμία επί­ση­μη ανακοίνωση.

Στη συνά­ντη­ση ο Πακι­στα­νός πρέ­σβης σκό­πευε να λύσει «παρε­ξη­γή­σεις» και να υπο­γραμ­μί­σει τις μεγά­λες υπη­ρε­σί­ες της πακι­στα­νι­κής κοι­νό­τη­τας στην Ελλά­δα. Κατα­γρά­φε­ται επί­σης ότι ο πρέ­σβης ενη­μέ­ρω­σε τον αρχη­γό της εγκλη­μα­τι­κής συμ­μο­ρί­ας για τις διμε­ρείς σχέ­σεις Ελλά­δας — Πακι­στάν. Τέλος, σύμ­φω­να με το ρεπορ­τάζ, ο Ν. Μιχα­λο­λιά­κος, στο φόντο της δολο­φο­νι­κής ρατσι­στι­κής επί­θε­σης ενά­ντια στους Πακι­στα­νούς εργά­τες στον Ασπρό­πυρ­γο, είπε ότι η ΧΑ δεν υπο­στη­ρί­ζει τέτοιες «βίαιες ενέργειες».

Δεν είναι όμως μόνο η συνά­ντη­ση του Πακι­στα­νού πρέ­σβη με τον Ν. Μιχα­λο­λιά­κο. Χθες έγι­νε γνω­στή και η συμ­με­το­χή του φασί­στα υπό­δι­κου βου­λευ­τή Ηλ. Πανα­γιώ­τα­ρου σε γιορ­τή της πακι­στα­νι­κής πρε­σβεί­ας, μετά από πρό­σκλη­ση του πρέ­σβη. Μετά την εκδή­λω­ση, σε συζή­τη­ση που κατα­γρά­φε­ται σε βίντεο με Πακι­στα­νό διπλω­μά­τη, ο Πανα­γιώ­τα­ρος επι­βε­βαιώ­νει τη συνά­ντη­ση του Μιχα­λο­λιά­κου με τον πρέ­σβη και ο δεύ­τε­ρος ανα­φέ­ρει ότι με τον «αγώ­να» τους οι χρυ­σαυ­γί­τες έφτα­σαν να είναι τρί­το κόμ­μα στη Βου­λή. Ο εκπρό­σω­πος του πακι­στα­νι­κού κρά­τους προ­σθέ­τει ότι «είναι ευχά­ρι­στη η συνερ­γα­σία της Χρυ­σής Αυγής με την πρε­σβεία του Πακι­στάν»  και ρωτά­ει τον Πανα­γιώ­τα­ρο αν βλέ­πει «φως για στε­νή συνερ­γα­σία ώστε να μη δοθούν αφορ­μές σε ορι­σμέ­νους που θέλουν να βλά­ψουν τη Χρυ­σή Αυγή με κατη­γο­ρί­ες για επιθέσεις…».

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο