Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΟΑ ΚΚΕ: Παρουσιάστηκε μέρος του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Αθηναίων

Σε κλί­μα ενθου­σια­σμού παρου­σιά­στη­κε το από­γευ­μα της Πέμ­πτης μέρος του ψηφο­δελ­τί­ου της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» στο δήμο της Αθή­νας. Στην συγκέ­ντρω­ση, που διορ­γά­νω­σε η Τομε­α­κή Οργά­νω­ση Α’ Αθή­νας του ΚΚΕ με τίτλο «Μαζί με τον λαό της Αθή­νας στους αγώ­νες για τις ανά­γκες των πολ­λών και όχι για τα κέρ­δη των λίγων», παρα­βρέ­θη­κε πλή­θος κόσμου από το μεγα­λύ­τε­ρο δήμο της χώρας, γεμί­ζο­ντας το αμφι­θέ­α­τρο της Τεχνό­πο­λης στο Γκάζι.

Στη συγκέ­ντρω­ση μίλη­σε ο Νίκος Σοφια­νός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Αθή­νας, ενώ ανα­κοι­νώ­θη­καν οι πρώ­τοι 91 υπο­ψή­φιοι δημο­τι­κοί σύμ­βου­λοι της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» για τον Δήμο, οι όποιοι στά­θη­καν στο κέντρο του Αμφι­θε­ά­τρου κατα­χει­ρο­κρο­τού­με­νοι. Προη­γή­θη­καν παρεμ­βά­σεις από υπο­ψή­φιους δημο­τι­κούς συμβούλους.

Παρευ­ρέ­θη­κε ο Θοδω­ρής Χιώ­νης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμ­μα­τέ­ας της ΚΟ Αττι­κής. Επί­σης  ο Χρή­στος Κατσώ­της, μέλος της ΚΕ και Βου­λευ­τής και η Χρι­στί­να Σκα­λού­μπα­κα, μέλος της ΚΕ. Μετα­ξύ άλλων το «παρών» ακό­μη έδω­σαν ο τρα­γου­δι­στής Διο­νύ­σης Τσα­κνής και ο πανε­πι­στη­μια­κός Γιάν­νης Μηλιός.

Μαχητική απάντηση στις αντιλαϊκές επιλογές

Κάνο­ντας έναν απο­λο­γι­σμό της περα­σμέ­νης τετρα­ε­τί­ας, ο Ν. Σοφια­νός σημεί­ω­σε πως η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» και οι εκλεγ­μέ­νοι της στο δήμο «στά­θη­καν απέ­να­ντι στον Δήμαρ­χο της κυβέρ­νη­σης, στις πολι­τι­κές επι­λο­γές και το έργο του, που είναι εχθρι­κό στις καθη­με­ρι­νές ανά­γκες και τις διεκ­δι­κή­σεις της πλειο­ψη­φί­ας του λαού της Αθή­νας. Απέ­να­ντι σε βασι­κές επι­λο­γές που έκα­νε η δημο­τι­κή αρχή για την Αθή­να, έχο­ντας την στή­ρι­ξη των συν­δυα­σμών του ΣΥΡΙΖΑ — ΠΑΣΟΚ και μικρό­τε­ρων παρα­τά­ξε­ων “δεξιάς” προέλευσης.

Ετσι και τώρα, λιγό­τε­ρο από τρεις μήνες πριν τις εκλο­γές, η Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση, ο συν­δυα­σμός του ΚΚΕ στο Δήμο, είμα­στε οι μόνη ρεα­λι­στι­κή ‑μαχη­τι­κή — αξιό­πι­στη απά­ντη­ση, στην αντί­θε­ση που εκφρά­ζουν πολ­λοί στην προ­ο­πτι­κή μιας νέας τετρα­ε­τί­ας Μπα­κο­γιάν­νη, δηλα­δή μιας νέας θητεί­ας του δημάρ­χου της ΝΔ. Είμα­στε η αγω­νι­στι­κή επι­λο­γή που μπο­ρούν να κάνουν οι Αθη­ναί­οι και οι Αθη­ναί­ες πέρα από την κομ­μα­τι­κή τους επι­λο­γή. Οχι μόνο για­τί τα άλλα κόμ­μα­τα περι­μέ­νουν ακό­μα να δώσουν το χρί­σμα σε κάποιον υπο­ψή­φιο. Αλλά κυρί­ως επει­δή συμ­φω­νούν και στή­ρι­ξαν την στρα­τη­γι­κή για μια Αθή­να ανα­βαθ­μι­σμέ­νο του­ρι­στι­κό — επι­χει­ρη­μα­τι­κό κέντρο, με υπο­δο­μές και ανα­πλά­σεις που ενι­σχύ­ουν τις επεν­δύ­σεις κεφα­λαί­ων στην εστί­α­ση, την ψυχα­γω­γία, τον πολι­τι­σμό, την αξιο­ποί­η­ση αρχαιο­τή­των για την υπο­στή­ρι­ξη και διεύ­ρυν­ση της πελα­τεί­ας των ξενο­δό­χων, των αλυ­σί­δων βρα­χυ­χρό­νιας μίσθω­σης του real estate.

Για­τί ο συν­δυα­σμός μας εκφρά­ζει συνέ­πεια, συνέ­χεια, αγω­νι­στι­κό­τη­τα, για να μπει φρέ­νο στη φορο­λε­η­λα­σία, να πάρουν ανά­σες εργα­ζό­με­νοι και μικρο-επαγ­γελ­μα­τί­ες, με μεγά­λη μεί­ω­ση των τελών σε κατοι­κία και επαγ­γελ­μα­τι­κή στέ­γη, με κατάρ­γη­ση του χαρα­τσιού της ελεγ­χό­με­νης στάθ­μευ­σης, δίνο­ντας τέλος στην ασυ­λία μεγά­λων επι­χει­ρή­σε­ων, ξενο­δο­χεί­ων και της βρα­χυ­χρό­νιας μίσθωσης.

Για προ­σλή­ψεις μόνι­μου προ­σω­πι­κού απέ­να­ντι στην υπο­στε­λέ­χω­ση, που οδη­γεί σε κλεί­σι­μο υπη­ρε­σιών Δήμου. Για τη στε­λέ­χω­ση κοι­νω­νι­κών υπη­ρε­σιών, όπως για την προ­στα­σία των παι­διών, για τη στή­ρι­ξη των συμ­βα­σιού­χων του Δήμου, που διεκ­δι­κούν μόνι­μη δου­λειά. Για να μπει φρέ­νο στις ιδιω­τι­κές εται­ρεί­ες, που κατα­βρο­χθί­ζουν 53 εκατ. ευρώ στον ηλε­κτρο­φω­τι­σμό, 35 εκατ. στο πρά­σι­νο, 21 εκατ. για έργα οδο­ποι­ί­ας και πολ­λά ακό­μα. Για να μπει φρέ­νο και στο κυνή­γι των προ­στί­μων, να ικα­νο­ποι­η­θούν λαϊ­κές διεκ­δι­κή­σεις για ελεύ­θε­ρους χώρους, χώρους πρα­σί­νου, ανα­ψυ­χής, πολιτισμού.

Για να είναι προ­τε­ραιό­τη­τα η σχο­λι­κή στέ­γη, σε έναν δήμο όπου το 50% των 396 σχο­λεί­ων έχουν ηλι­κία άνω του μισού αιώ­να και δεν προ­βλέ­πε­ται ούτε μία ανέ­γερ­ση νέου σχο­λεί­ου, ενώ αντί­θε­τα καταρ­γή­θη­καν 63 τμή­μα­τα σε 46Γυμνάσια — Λύκεια, η προ­σχο­λι­κή αγω­γή στε­γά­ζε­ται σε προ­κάτ αίθου­σες για 3ο χρό­νο, πέφτουν σοβά­δες σε δημο­τι­κά και νηπια­γω­γεία, και ο δήμος είναι ο χει­ρό­τε­ρος στην ειδι­κή αγω­γή και στην κατά­στα­ση των σχο­λι­κών κτιρίων».

Το ερώτημα είναι «ανάπτυξη για ποιον;»

Σε άλλο σημείο, ο Ν. Σοφια­νός είπε: «Απά­ντη­ση σ’ αυτήν την πολι­τι­κή, απά­ντη­ση από τη σκο­πιά του λαϊ­κού συμ­φέ­ρο­ντος είναι η ενί­σχυ­ση της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης, που έχει γνώ­ση, εμπει­ρία, δου­λε­μέ­νες θέσεις και συγκε­κρι­μέ­νες προτάσεις:

- Για να αντι­με­τω­πί­σει ο λαός μια δύσκο­λη καθημερινότητα

- Να γίνει συμ­βο­λι­κή η συμ­με­το­χή των δημο­τών σε αντα­πο­δο­τι­κές υπη­ρε­σί­ες (γήπε­δα — κολυμ­βη­τή­ρια — γυμνα­στή­ρια — πολι­τι­σμό — καλο­και­ρι­νά clubs για παι­διά, Τεχνόπολη)

- Με συγκε­κρι­μέ­νο πρό­γραμ­μα ανά­πτυ­ξης των υπο­δο­μών του Δήμου, με συνερ­γα­σί­ες και συνέρ­γειες με τα αθλη­τι­κά σωμα­τεία της πόλης και τις αθλοπαιδειές,

- Για να δυνα­μώ­σει ο αγώ­νας ενά­ντια σε όλα τα ναρ­κω­τι­κά και την πολιτική“διαχείρισης της βλά­βης”. Για­τί δεν είναι “κανο­νι­κό­τη­τα” οι κυλιό­με­νες πιά­τσες στο κέντρο και τις συνοικίες».«Στα όσα κάνει η δημο­τι­κή αρχή μιλώ­ντας για Ανά­πτυ­ξη, εμείς απα­ντά­με: Το ζήτη­μα είναι “ανά­πτυ­ξη για ποιόν”, ποιος κερ­δί­ζει δηλα­δή από την ανά­πτυ­ξη» συνέ­χι­σε ο επι­κε­φα­λής της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης στο Δήμο Αθη­ναί­ων και εξήγησε:

«Η δική τους ανά­πτυ­ξή υπη­ρε­τεί τα κέρ­δη και τις επεν­δύ­σεις του κεφα­λαί­ου και όχι τις ανά­γκες του λαού της πόλης. Τα παρα­δείγ­μα­τα στο Δήμο είναι πολ­λά και στη­ρί­χθη­καν από τους συν­δυα­σμούς του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ,μαζί με τον Δήμαρ­χο Μπα­κο­γιάν­νη. Γι’ αυτό λοι­πόν, την επό­με­νη μέρα, από θέσεις 100% μαχη­τι­κής λαϊ­κής αντι­πο­λί­τευ­σης, το ΚΚΕ και οι εκλεγ­μέ­νοι στους δήμους και στις περι­φέ­ρειες θα στα­θού­με απέ­να­ντι σε ένα εχθρι­κό — ταξι­κό κρά­τος που δεί­χνει συχνά το πρό­σω­πό του, απέ­να­ντι σε μια εγκλη­μα­τι­κής πολι­τι­κή, που αφή­νει το λαό απρο­στά­τευ­το στα Τέμπη, στο Μάτι, στη Μάντρα). Το μισό εκατ. καμ­μέ­να στρέμ­μα­τα στην Αττι­κή, αλλά και η κακο­ποί­η­ση παι­διών, η εκμε­τάλ­λευ­σή τους, είναι οι όψεις αυτού του κρά­τους, αυτής της βάρ­βα­ρης πολιτικής.

Δήμοι και Περι­φέ­ρειες είναι τμή­μα­τα αυτού του κρά­τους. Γι’ αυτό από θέσεις αντι­πο­λί­τευ­σης στε­κό­μα­στε και εκεί που έχου­με την πλειο­ψη­φία και εκεί που μπο­ρού­με να την κατα­κτή­σου­με και εκεί που παλεύ­ου­με από θέσεις μειο­ψη­φί­ας. Γι’ αυτό το κάλε­σμα υπερ­ψή­φι­σης των συν­δυα­σμών μας είναι και κάλε­σμα οργά­νω­σης και αγώ­να παντού, για καθε­τί που δυσκο­λεύ­ει, πιέζει,στερεί δικαιώ­μα­τα, υπο­νο­μεύ­ει κατακτήσεις».

Συλλογικός αγώνας και αλληλεγγύη

Ολο­κλη­ρώ­νο­ντας την παρέμ­βα­σή του, ο Ν. Σοφια­νός είπε μετα­ξύ άλλων: «Δυνα­μώ­νου­με τη “Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση” για­τί η απά­ντη­ση στον ρατσι­σμό, την ξενο­φο­βία, την ομο­φο­βία, απαι­τεί συλ­λο­γι­κό αγώ­να Ελλή­νων και μετα­να­στών στην πόλη που το 20% του μόνι­μου πλη­θυ­σμού είναι μετα­νά­στες τριών γενιών. Αλλά και οργά­νω­ση παντού για ίσα δικαιώ­μα­τα, για το δικαί­ω­μα στην ιθα­γέ­νεια, για ισό­τι­μη πρό­σβα­ση στη γνώ­ση, στον πολι­τι­σμό.  Οργα­νώ­νου­με χωρίς δια­κρί­σεις τον αγώ­να. Δεν ρωτά­με τι ψηφί­ζει, τι εθνι­κό­τη­τα, τι σεξουα­λι­κή επι­λο­γή έχει αυτός/αυτή που του/της πλει­στη­ριά­ζουν το σπί­τι, το μαγα­ζί. Ο εργα­ζό­με­νος που αντι­με­τω­πί­ζει την εργο­δο­τι­κή ασυ­δο­σία, ο αδύ­να­τος που πρέ­πει να προ­στα­τευ­τεί. Χτί­ζου­με ένα μεγά­λο δίκτυο αλλη­λεγ­γύ­ης, με τα συν­δι­κά­τα, τους φοι­τη­τι­κού συλλόγους,τα μαθη­σια­κά συμ­βού­λια, τα αθλη­τι­κά σωμα­τεία, τα πολι­τι­στι­κά στέ­κια και τους συλλόγους.

Αυτή την απά­ντη­ση δώσα­με και τότε που οι Ναζί και οι φασί­στες αλώ­νι­ζαν στις γει­το­νιές. Πόσο μάλ­λον τώρα που ο συσχε­τι­σμός στην Αθή­να έχει αλλά­ξει. Το Κόμ­μα και οι φορείς του κινή­μα­τος χτί­ζουν και διευ­ρύ­νουν δεσμούς στις γει­το­νιές όλης της Αθή­νας. Μαζί με τον ΚΚΕ, λοι­πόν, με την Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση, με τους υπο­ψή­φιους και τους συν­δυα­σμούς στο Δήμο της Αθή­να και στις περι­φέ­ρειες της Αττι­κής! Για να μην μετρά­με χαμέ­νες τετρα­ε­τί­ες στο Δήμο και την Περιφέρεια!»

Παρεμβάσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων

Στην παρέμ­βα­σή της η Φανή Καβάλ­λα, αντι­πρό­ε­δρος του Συλ­λό­γου Μηχα­νι­κών Δήμου Αθή­νας και πρό­ε­δρος της Ένω­σης Μηχα­νι­κών Δημο­σί­ων Υπαλ­λή­λων Αττι­κής, ανα­φέρ­θη­κε στο κοι­νό στό­χο όλων των κυβερ­νή­σε­ων που είναι η μεί­ω­ση του δημο­σιο­νο­μι­κού κόστους και που στο όνο­μα του κόβο­νται οι λαϊ­κές ανά­γκες. Επι­σή­μα­νε το πως μετα­φρά­ζε­ται το παρα­πά­νω στους δήμους και τις υπη­ρε­σί­ες τους με την μεί­ω­ση χρη­μα­το­δό­τη­σης, την παρά­δο­ση  τομέ­ων σε ιδιώ­τες όπως και με τους πολί­τες θα να βάζουν  βαθιά το χέρι στη τσέ­πη με τις  παρο­χές που λαμ­βά­νουν να υπο­βαθ­μί­ζο­νται. Έφε­ρε ως παρά­δειγ­μα τις 90 κενές οργα­νι­κές θέσεις μηχα­νι­κών που υπάρ­χουν την  ώρα που έργα παρα­δί­δο­νται σε ιδιώ­τες με πολ­λα­πλά­σιο κόστος.

Ο Νίκος Λού­βρος, ανε­ξάρ­τη­τος συνερ­γα­ζό­με­νος, πρό­ε­δρος του κινή­μα­τος Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. ευχα­ρί­στη­σε για την πρό­τα­ση που του έγι­νε να είναι υπο­ψή­φιος. «Από μεριάς μου θα  βοη­θή­σω όσο μπο­ρώ» τόνι­σε, βάζο­ντας μάλι­στα ένα υψη­λό στό­χο για τις επι­κεί­με­νες εκλο­γές, αυτόν της εισό­δου στον Β’ γύρο.

Η υπο­ψή­φιας Δημο­τι­κή Σύμ­βου­λος, Μαρία Παρέ­ντη, Φιλό­λο­γος και Νομι­κός με εξει­δί­κευ­ση στην Εγκλη­μα­το­λο­γία ανα­φέρ­θη­κε μετα­ξύ άλλων στα θύμα­τα κακο­ποί­η­σης τονί­ζο­ντας πως «επι­βάλ­λε­ται να μιλή­σου­με με ειλι­κρί­νεια για τις κακο­ποι­η­μέ­νες γυναί­κες. Ένα πολύ σοβα­ρό ζήτη­μα, για το οποίο το σύστη­μά τους προ­σποιεί­ται ότι ενδια­φέ­ρε­ται, χύνο­ντας κρο­κο­δεί­λια δάκρυα, υπο­βι­βά­ζο­ντάς το ανά­με­σα σε hashtags στα social media, επι­δερ­μι­κές ανα­λύ­σεις στα τηλε­ο­πτι­κά πάνελς και «φιλαν­θρω­πι­κά» γκα­λά ουσια­στι­κής απα­ξί­ω­σης του ζητήματος.

«Η επαγ­γελ­μα­τι­κή μου εμπει­ρία, με έχει διδά­ξει πως είναι ένα πρό­βλη­μα που αφο­ρά πολύ περισ­σό­τε­ρες γυναί­κες απ’ όσες νομί­ζου­με. Αφο­ρά έναν κόσμο που κρύ­βε­ται για να μην τον δουν, έναν κόσμο που κρά­τος και τοπι­κή αυτο­διοί­κη­ση έχει παρα­τη­μέ­νο, αφη­μέ­νο στη μοί­ρα του, ουσια­στι­κά κατα­δι­κα­σμέ­νο. Οι κακο­ποι­η­μέ­νες γυναί­κες, αντι­με­τω­πί­ζο­νται ως πολί­τες β’ κατη­γο­ρί­ας, αφού ουσια­στι­κά αφή­νο­νται στο έλε­ος των κακο­ποι­η­τών τους. Στην πραγ­μα­τι­κό­τη­τα είναι παντε­λώς μόνες και δυστυ­χώς το βιώ­νουν με το σκλη­ρό­τε­ρο τρόπο».

Σημεί­ω­σε ότι «είναι απα­ραί­τη­τη μια ειδι­κή δημο­τι­κή δομή, η οποία θα χαρα­κτη­ρί­ζε­ται μεν από την εγγύ­τη­τα με την κοι­νό­τη­τα, αλλά θα έχει ένα τέτοιο πλέγ­μα αρμο­διο­τή­των και δυνα­το­τή­των παρέμ­βα­σης, ώστε να μπο­ρεί να στη­ρί­ξει ουσια­στι­κά τα θύμα­τα κακο­ποί­η­σης, είτε είναι γυναί­κες είτε παιδιά.

Διό­τι είναι κρί­σι­μο, όταν μια κακο­ποι­η­μέ­νη γυναί­κα φτά­σει να καταγ­γεί­λει τον θύτη, να της δοθεί άμε­ση λύση για να ξεφύ­γει από την επί­δρα­ση του ανθρώ­που που την κακο­ποιεί, δηλα­δή να υπάρ­χει μέρος να πάει, να πει­στεί να το κάνει και να αισθαν­θεί ασφα­λής. Είναι απα­ραί­τη­τες αυτές οι δομές που θα βρί­σκο­νται από την πρώ­τη στιγ­μή ηθι­κά, αλλά κυρί­ως ουσια­στι­κά, με νομι­κή και κοι­νω­νιο­λο­γι­κή παρέμ­βα­ση στο πλάι των θυμάτων.

Είναι κάτι ανέ­φι­κτο, είναι κάτι για το οποίο δεν μπο­ρεί να υπάρ­ξει σχε­δια­σμός; Όχι, φυσι­κά. Η “Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση”, που έχει ενιαία αντί­λη­ψη και επε­ξερ­γα­σί­ες για αυτά τα ζητή­μα­τα σε κάθε Δήμο και ξέρει και παλεύ­ει για την υπό­θε­ση των θυμά­των ενδο­οι­κο­γε­νεια­κής βίας. Το δεί­χνει στην πρά­ξη, όπου ανα­λαμ­βά­νει την ευθύ­νη, όπως σε έναν από τους μεγα­λύ­τε­ρους Δήμους της χώρας. Στην Πάτρα, όπου η δημο­τι­κή αρχή, οι συντρό­φισ­σες και οι σύντρο­φοί μας, ο Κώστας ο Πελε­τί­δης έχουν δεί­ξει και σε αυτό το πεδίο τον δρόμο».

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Αθήνας

Οι υπο­ψή­φιοι Δημο­τι­κοί Σύμ­βου­λοι με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» Αθήνας:

Υπο­ψή­φιος Δήμαρ­χος Νίκος Σοφια­νός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Αβα­κιάν Μιράν, μετα­νά­στης Αρμε­νι­κής κατα­γω­γής, Φιλό­λο­γος στην ιδιω­τι­κή εκπαί­δευ­ση, κατοι­κεί στον Νέο Κόσμο.

Αθα­να­σο­πού­λου Σού­λα, μέλος του ΔΣ του Συν­δέ­σμου Συντα­ξιού­χων ΙΚΑ Αθή­νας, κατοι­κεί στην περιο­χή του Γκύζη

Αντω­νί­ου Τάσος, γρα­φί­στας, πρό­ε­δρος της Προ­σω­ρι­νής Διοι­κού­σας Επι­τρο­πής του Συλ­λό­γου Γονέ­ων & Κηδε­μό­νων του 20ου νηπια­γω­γεί­ου Αθή­νας, στο Πολύγωνο.

Αυγί­κου Νατάσ­σα, μηχα­νι­κός, μέλος του ΔΣ του Πολι­τι­στι­κού Συλ­λό­γου «Ανα­γέν­νη­ση» Σεπολίων.

Βάθης Δήμος, ιδιω­τι­κός υπάλ­λη­λος. Δρα­στη­ριο­ποιεί­ται σε φορείς της περιο­χής Ασυρ­μά­του Πετραλώνων.

Βαλά­ση Ζωή, βρα­βευ­μέ­νη στην Ελλά­δα και το εξω­τε­ρι­κό συγ­γρα­φέ­ας, νομι­κός, διδά­κτωρ Πανε­πι­στη­μί­ου Σορ­βόν­νης — Παρί­σι 4. Έχει δια­τε­λέ­σει δημο­τι­κή σύμ­βου­λος και σύμ­βου­λος στο Διοι­κη­τι­κό Συμ­βού­λιο του Πολι­τι­σμι­κού Οργα­νι­σμού Δήμου Αθηναίων.

Βενε­το­πού­λου Λυδία, φοι­τή­τρια Παντεί­ου, Μέλος του ΣΠ της ΚΝΕ, ζει στη Λαμπρινή.

Βιτζη­λαί­ος Γιώρ­γος, καθη­γη­τής Θετι­κών Επι­στη­μών στην ιδιω­τι­κή εκπαί­δευ­ση, ζει και δρα­στη­ριο­ποιεί­ται στην περιο­χή της Κυπριάδου.

Βουρ­δου­μπάς Χάρης, οικο­νο­μο­λό­γος, δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Αθή­νας, μέλος του ΔΣ του Συλ­λό­γου Γονέ­ων του 113ου δημο­τι­κού σχο­λεί­ου Αθη­νών, στη Ριζούπολη.

Βουρ­λό­κα Βαγ­γε­λιώ, Συντα­ξιού­χος Καθη­γή­τρια Φιλό­λο­γος. Έχει δια­τε­λέ­σει μέλος του ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ Αθή­νας και κατοι­κεί στην Άνω Κυψέλη.

Γενε­τζά­κη Ηρώ, Αισθη­τι­κός, μέλος του ΔΣ του Συλ­λό­γου Επαγ­γελ­μα­τιών Αισθη­τι­κών Ελλά­δας με κέντρο Αισθη­τι­κής στην οδό Σίνα.

Γιδα­ρά­κος Θωμάς, Μαθη­μα­τι­κός, πρώ­ην μέλος της ΣΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παγκρατίου.

Γκάν­τζος Στρά­τος, Αντι­πρό­ε­δρος του ΔΣ του Ενιαί­ου Συλ­λό­γου Γονέ­ων & Κηδε­μό­νων ΑΜΕΑ Αττι­κής και Νήσων, Μέλος του ΔΣ του Συλ­λό­γου Εργα­ζο­μέ­νων Νοσο­κο­μεί­ου Αλεξάνδρας.

Δήμας Βασί­λης, επι­πλο­ποιός στα Εξάρ­χεια, Πρό­ε­δρος του Συλ­λό­γου Αυτο­α­πα­σχο­λου­μέ­νων Αθήνας

Δια­μα­ντο­πού­λου Δήμη­τρα, οδο­ντί­α­τρος, ασκεί το επάγ­γελ­μα στη περιο­χή των Άνω Πατησίων.

Δόνας Γιώρ­γος, για­τρός παθο­λό­γος. Ζει και εργά­ζε­ται ως ελεύ­θε­ρος επαγ­γελ­μα­τί­ας στα Σεπόλια.

Ευαγ­γε­λο­πού­λου Τατιά­να, εργα­ζό­με­νη στον Ευαγ­γε­λι­σμό, ανα­πλη­ρώ­τρια γραμ­μα­τέ­ας στο ΔΣ του Σωμα­τεί­ου Εργα­ζο­μέ­νων του Νοσο­κο­μεί­ου «Ευαγ­γε­λι­σμός» & μέλος της ΕΕ της ΠΟΕΔΗΝ, κατοι­κεί στον Κολωνό.

Ζαγα­ρέ­λου Τού­λα, συντα­ξιού­χος, πρό­ε­δρος του ΔΣ στο Στέ­κι Εργα­ζο­μέ­νων και Νεο­λαί­ας Πατη­σί­ων – Κυψέ­λης «Καί­τη Πανο­πού­λου» στην Πλ. Αμε­ρι­κής, μέλος του ΔΣ του Συλ­λό­γου Γυναι­κών Πατη­σί­ων — Ριζούπολης.

Θεο­δο­σί­ου Ελέ­νη, εργα­ζό­με­νη στο ψυχια­τρι­κό νοσο­κο­μείο «Δαφ­νί», πρό­ε­δρος του Συλ­λό­γου Γυναι­κών 1ης Κοι­νό­τη­τας Αθήνας

Καβάλ­λα Φανή, αντι­πρό­ε­δρος του Συλ­λό­γου μηχα­νι­κών Δήμου Αθή­νας και πρό­ε­δρος της Ένω­σης Μηχα­νι­κών Δημο­σί­ων Υπαλ­λή­λων Αττικής.

Καλα­μα­ρά Έλλη, εκδό­τρια, μέλος του ΔΣ της Πανελ­λή­νιας Ομο­σπον­δί­ας Εκδο­τών Βιβλιο­πω­λών. Ζει στην Κυψέλη.

Καλύ­βας Γιάν­νης, εκπαι­δευ­τι­κός, μέλος του Σωμα­τεί­ου Εργα­ζο­μέ­νων στην Ιδιω­τι­κή Εκπαί­δευ­ση «Ο ΒΥΡΩΝ», πρό­ε­δρος του Πολι­τι­στι­κού Συλ­λό­γου Άνω Αμπελοκήπων.

Καρα­γιώρ­γης Νίκος, ηθο­ποιός, μέλος του Ταμεί­ου Αλλη­λο­βο­ή­θειας και του Πει­θαρ­χι­κού Συμ­βου­λί­ου του ΣΕΗ, κατοι­κεί και δρα­στη­ριο­ποιεί­ται στο Κουκάκι.

Καρα­κα­ξί­δης Μιχα­ήλ — Άγγε­λος, πρό­ε­δρος του Εξω­ραϊ­στι­κού, Πολι­τι­στι­κού και Αθλη­τι­κού Συλ­λό­γου «Ο Αρδητ­τός» στο ΜΕΤΣ, εργα­ζό­με­νος στο υπουρ­γείο Εργα­σί­ας, μέλος του ΔΣ της Τεχνό­πο­λης του Δ. Αθηναίων.

Καρα­μπο­ΐ­κη Βασι­λι­κή, για­τρός δερ­μα­το­λό­γος, δια­τη­ρεί από το 2009 ιδιω­τι­κό δερ­μα­το­λο­γι­κό ιατρείο στο Κολω­νά­κι, είναι μέλος της Ελλη­νι­κής & Ευρω­παϊ­κής Εται­ρεί­ας Δερ­μα­το­λο­γί­ας — Αφροδισιολογίας.

Κατσα­γε­ώρ­γη Φαίη, διε­θνο­λό­γος, πρό­ε­δρος του Συλ­λό­γου Γονέ­ων & Κηδε­μό­νων Παι­δι­κών Σταθ­μών του Δήμου Αθή­νας, κατοι­κεί στο Νέο Κόσμο.

Κατσά­νου Τόνια, ψυχο­λό­γος, μέλος του ΔΣ της Ομο­σπον­δί­ας Γυναι­κών Ελλά­δας, δρα­στη­ριο­ποιεί­ται στην περιο­χή του Αγ. Θωμά.

Κατσα­ντώ­νης Βασί­λης, οικο­δό­μος, ταμί­ας στο ΔΣ της Ομο­σπον­δί­ας Οικο­δό­μων Ελλά­δας, μέλος της Διοί­κη­σης του Συν­δι­κά­του Οικο­δό­μων Αθήνας.

Κάτσα­ρος Δημή­τρης, αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νος στην εστί­α­ση με κατά­στη­μα στα Εξάρ­χεια, επι­κε­φα­λής της Επι­τρο­πής Αγώ­να στην Εστί­α­ση του Συλ­λό­γου Αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νων Εμπό­ρων & Επαγ­γελ­μα­τιών Δήμου Αθήνας.

Κατσι­γιάν­νης Σταύ­ρος, εργα­ζό­με­νος στη ΣΤΑΣΥ, είναι μέλος του ΔΣ του Σωμα­τεί­ου Εργα­ζο­μέ­νων Λει­τουρ­γί­ας Μετρό Αθή­νας (ΣΕΛΜΑ) και κατοι­κεί στο Παγκράτι.

Κατσι­λιέ­ρης Μιχά­λης, εργα­ζό­με­νος στον κλά­δο της Ναυ­τι­λί­ας, κατοι­κεί στο Κουκάκι.

Κιτά­νη Μαρί­ζα, πρό­ε­δρος του ΔΣ της Ένω­σης Γονέ­ων & Κηδε­μό­νων της 5ης Δ.Κ. Αθή­νας, Γραμ­μα­τέ­ας του Συλ­λό­γου Γονέ­ων & Κηδε­μό­νων 21ου Γυμνα­σί­ου Αθή­νας, στη Γκράβα.

Κολιού­ση Όλγα, μέλος του ΔΣ του επι­χει­ρη­σια­κού Σωμα­τεί­ου Εργα­ζο­μέ­νων στην ΝΟΒΑ και του ΔΣ του Συν­δι­κά­του Εργα­το­ϋ­παλ­λή­λων Τηλε­πι­κοι­νω­νιών – Πλη­ρο­φο­ρι­κής (Σ.Ε.ΤΗ.Π.).

Κόλ­λια Τζέ­νη, ηθο­ποιός. Από­φοι­τος του Τμή­μα­τος Θεα­τρι­κών Σπου­δών του ΕΚΠΑ & της δρα­μα­τι­κής σχο­λής του Θεά­τρου Τέχνης «Κάρο­λου Κουν». Το 1997 παντρεύ­τη­κε τον Κώστα Καζά­κο με τον οποίο απέ­κτη­σε τρία παι­διά. Μένει στη Κυψέ­λη και προ­σπα­θεί να βοη­θή­σει την περιο­χή της και τους ανθρώ­πους της με οποιο­δή­πο­τε καλ­λι­τε­χνι­κό και δημιουρ­γι­κό τρόπο.

Κον­δύ­λης Γιάν­νης, εργα­ζό­με­νος στο κλά­δο του μετάλ­λου, μέλος του ΔΣ του Συν­δι­κά­του Μετάλ­λου Βοιω­τί­ας, μεγά­λω­σε και κατοι­κεί στη Γούβα.

Κονι­δά­κη Ζαχα­ρού­λα, Καθη­γή­τρια Αγγλι­κών στο 4ο Γυμνά­σιο Αθη­νών, από­φοι­τος του Τμή­μα­τος Αγγλι­κών Σπου­δών του ΕΚΠΑ. Μέλος του ΔΣ της Α’ ΕΛΜΕ Αθή­νας, κατοι­κεί στην περιο­χή του Γκύζη.

Κοσμό­που­λος Ηλί­ας, οικο­δό­μος, μέλος της διοί­κη­σης του Παραρ­τή­μα­τος του Κέντρου του Συν­δι­κά­του Οικο­δό­μων Αθή­νας, ζει την Νεά­πο­λη Εξαρχείων.

Κού­τρα Μαριάν­να, ιδιω­τι­κή υπάλ­λη­λος. Ζει και δρα­στη­ριο­ποιεί­ται στα Κου­ντου­ριώ­τι­κα. Έχει εργα­στεί στο τμή­μα Δημο­σί­ων Σχέ­σε­ων και Εκδη­λώ­σε­ων του πολυ­κα­τα­στή­μα­τος ΜΙΝΙΟΝ, στη συνέ­χεια στο κοι­νω­φε­λές ίδρυ­μα του Ελλη­νι­κού Ερυ­θρού Σταυ­ρού και από το 2005 έως σήμε­ρα στον Ιδιω­τι­κό Τομέα.

Κρη­τι­κός Μιλ­τιά­δης, εργα­ζό­με­νος σε σού­περ μάρ­κετ, αντι­πρό­ε­δρος του ΔΣ του Συλ­λό­γου Εμπο­ρο­ϋ­παλ­λή­λων Αθή­νας, μέλος ΔΣ της Ομο­σπον­δί­ας Ιδιω­τι­κών Υπαλ­λή­λων Ελλά­δας, μέλος του ΔΣ του Συλ­λό­γου Γονέ­ων & Κηδε­μό­νων του 59ου ΓΕΛ στον Προ­μπο­νά, κατοι­κεί στον Αγ. Ελευ­θέ­ριο Αχαρνών.

Κρι­κλά­νη Κατε­ρί­να, οδο­ντί­α­τρος, δια­τη­ρεί ιατρείο στη Λ. Αλεξάνδρας.

Κυρια­κο­πού­λου Κατε­ρί­να, εργα­ζό­με­νη στον κλά­δο του του­ρι­σμού, πρό­ε­δρος Ένω­σης Γονέ­ων & Κηδε­μό­νων της 7ης Κοι­νό­τη­τας, ζει και δρα­στη­ριο­ποιεί­ται στα Τουρκοβούνια.

Κυριά­κου Πόπη, εργα­ζό­με­νη στην εστί­α­ση στην περιο­χή της Γκράβας.

Λαμπί­ρης Δημή­τρης, μέλος του ΔΣ της Ένω­σης Λογι­στών Ελεγ­κτών Περι­φέ­ρειας Αττι­κής (ΕΛΕΠΑ).

Λάμπρου Στέ­λιος, λογι­στής, πρό­ε­δρος του ΔΣ του Ιδρύ­μα­τος «Το σπί­τι του Αγω­νι­στή», μέλος του ΔΣ του Αθλη­τι­κού Συλ­λό­γου ΑΦΟ Παν­θη­σεια­κός, δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Αθή­νας, μέλος της Οικο­νο­μι­κής Επι­τρο­πής του Δήμου Αθηναίων.

Λού­βρος Νίκος, ανε­ξάρ­τη­τος συνερ­γα­ζό­με­νος, πρό­ε­δρος του κινή­μα­τος Κ.Ο.Τ.Ε.Σ.

Μαλ­τέ­ζος Θοδω­ρής, εκδό­της-μετα­φρα­στής, εδρεύ­ει στο κέντρο της Αθή­νας και κατοι­κεί στα Αναφιώτικα.

Μανιά­τη Βίκυ, καθη­γή­τρια Φυσι­κής Αγω­γής στη δευ­τε­ρο­βάθ­μια εκπαί­δευ­ση, προ­πο­νή­τρια στί­βου, ειδι­κή γραμ­μα­τέ­ας του Συν­δέ­σμου Ελλή­νων Προ­πο­νη­τών Κλα­σι­κού Αθλη­τι­σμού (ΣΕΠΚΑ). Κατοι­κεί στα Τουρκοβούνια.

Μαν­τζου­ρά­τος Δημή­τρης, συντα­ξιού­χος Για­τρός-Καρ­διο­λό­γος, Διδά­κτωρ Πανε­πι­στη­μί­ου Αθη­νών. Ήταν διευ­θυ­ντής της Καρ­διο­λο­γι­κής Κλι­νι­κής Γ. Ν. Πατη­σί­ων, ενώ έχει δια­τε­λέ­σει πρό­ε­δρος της Ελλη­νι­κής Εται­ρί­ας Προ­λη­πτι­κής Ιατρι­κής και μέλος του Πει­θαρ­χι­κού Συμ­βου­λί­ου του Ιατρι­κού Συλ­λό­γου Αθη­νών. Είναι εκπρό­σω­πος της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» στο Κέντρο Πρό­λη­ψης των Εξαρ­τή­σε­ων του Δήμου Αθη­ναί­ων. Ζει στη Νεά­πο­λη Εξαρχείων.

Μαρα­γκου­δά­κη Δήμη­τρα, οικο­νο­μο­λό­γος, συντα­ξιού­χος τρα­πε­ζι­κή υπάλληλος.

Μαρ­γα­ρί­τη Κατε­ρί­να, σκη­νο­γρά­φος — ενδυ­μα­το­λό­γος, πρό­ε­δρος της Ένω­σης Γονέ­ων 4ης Δ.Κ. Αθή­νας και Γραμ­μα­τέ­ας της Πανελ­λή­νιας Ένω­σης Γονέ­ων Μου­σι­κών & Καλ­λι­τε­χνι­κών Σχο­λεί­ων, ζει στον Κολωνό.

Μαρού­λη Χαρά, δικη­γό­ρος, ζει και εργά­ζε­ται στα Εξάρχεια.

Μήτσης Βασί­λης, υπάλ­λη­λος στο μαιευ­τή­ριο ΕΛΕΝΑ, μέλος του ΔΣ του Πανελ­λή­νιου Συλ­λό­γου Ανα­πή­ρων Πολι­τών (ΠΑΣΑΠ). Κατοι­κεί στους Αμπελόκηπους.

Μου­ντά­κη Βάσω, συντα­ξιού­χος για­τρός-καρ­διο­λό­γος, πρώ­ην Διευ­θύ­ντρια Καρ­διο­λο­γι­κής Κλι­νι­κής ΓΝΑ «Η ΕΛΠΙΣ», διπλω­μα­τού­χος Διε­θνούς Ακα­δη­μί­ας Κλασ­σι­κής Ομοιο­πα­θη­τι­κής Ιατρικής.

Μπε­νά­τος Θεο­δό­σης, μέλος του ΔΣ του ΟΠΑΝΔΑ, πρό­ε­δρος του Πολι­τι­στι­κού Συλ­λό­γου «Ανα­γέν­νη­ση» Σεπολίων.

Μπου­γιού­κας Αντώ­νης, εργα­ζό­με­νος στη Διεύ­θυν­ση Πρα­σί­νου στο Δήμο της Αθή­νας, μέλος του ΔΣ του ανε­ξάρ­τη­του σωμα­τεί­ου εργα­ζο­μέ­νων Δήμου Αθή­νας (ΕΣΕΔΑ).

Μπου­γιού­ρης Πανα­γιώ­της, μπα­σκε­τμπο­λί­στας στο Α.Ο Σπόρ­τιγκ και προ­πο­νη­τής σε ακα­δη­μί­ες μπά­σκετ στον Αγ. Θωμά, στο Γουδή.

Ντα­ρί­λα Βικτω­ρία, εικα­στι­κός, μέλος του ΔΣ του ΕΕΤΕ, κατοι­κεί στα Εξάρχεια

Ξαγο­ρά­ρης Γιώρ­γος, δικα­στι­κός επι­με­λη­τής. Γεν­νή­θη­κε και μεγά­λω­σε στα Πετρά­λω­να και ανα­πτύσ­σει τη δρά­ση του στον επαγ­γελ­μα­τι­κό του χώρο, αυτόν των Δικα­στι­κών επιμελητών.

Ορκο­πού­λου Ελέ­νη, παι­δα­γω­γός, Εργα­ζό­με­νη στο Δημο­τι­κό Βρε­φο­κο­μείο της Αθή­νας, μέλος του ΔΣ του σωμα­τεί­ου εργα­ζο­μέ­νων του ΔΒΑ.

Παγα­νέ­λη Αριάν­δη, γραμ­μα­τέ­ας του Συλ­λό­γου Υπαλ­λή­λων Περι­φέ­ρειας Αττι­κής, μέλος του ΔΣ της Ομο­σπον­δί­ας Συλ­λό­γων Υπαλ­λή­λων Περι­φε­ρειών Ελλά­δας, εργα­ζό­με­νη στην Περι­φέ­ρεια ως επό­πτρια Δημό­σιας Υγεί­ας, μέλος του ΔΣ της Ένω­σης Γονέ­ων & Κηδε­μό­νων 6ης Δ.Κ., κατοι­κεί στην Κυψέλη.

Παλαιο­λό­γου Γεωρ­γία (Τζί­να), δικη­γό­ρος, δρα­στη­ριο­ποιεί­ται στη περιο­χή των Εξαρχείων.

Πανα­γή Βού­λα, λογί­στρια, σύμ­βου­λος ΟΤΑ και Νομι­κών προ­σώ­πων του Δημο­σί­ου, δημο­τι­κή σύμ­βου­λος Αθή­νας, ζει στα Πατήσια.

Παντε­λά­ρος Γιάν­νης, πρό­ε­δρος του Φοι­τη­τι­κού Συλ­λό­γου Μαθηματικού.

Πάν­τζος Θωμάς, αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νος στην περιο­χή του Κου­κα­κί­ου, μέλος του ΔΣ του Σωμα­τεί­ου Επι­πλο­ξυ­λουρ­γών Αθή­νας & Σύμ­βου­λος του Βιο­τε­χνι­κού Επι­με­λη­τη­ρί­ου Αθήνας.

Παπα­δό­που­λος Θύμιος, μου­σι­κός, δεξιο­τέ­χνης πολυορ­γα­νί­στας πνευ­στών, συν­θέ­της και ενορχηστρωτής.

Παπα­δό­που­λος Νίκος, προ­πο­νη­τής μπά­σκετ στον Αθλη­τι­κό Πολι­τι­στι­κό Σύλ­λο­γο «Οιω­νός» της Ριζούπολης.

Παρέ­ντη Μαρία. Μεγά­λω­σε στους Αμπε­λό­κη­πους. Είναι Φιλό­λο­γος και Νομι­κός με εξει­δί­κευ­ση στην Εγκλη­μα­το­λο­γία. Ασχο­λεί­ται ενερ­γά με τη νομι­κή προ­στα­σία κακο­ποι­η­μέ­νων γυναικών.

Πελε­κά­νου Έλεν, Είναι έμπο­ρος υλι­κών υπο­δη­μα­το­ποι­ί­ας στην περιο­χή του Ψυρ­ρή και μέλος του Συλ­λό­γου Αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νων — Επαγ­γελ­μα­τιών και Εμπό­ρων Δήμου Αθήνας.

Πολυ­γε­ρι­νού Σαλώ­μη, σύμ­βου­λος 5ης Δημο­τι­κής Κοι­νό­τη­τας, ζει στην περιο­χή του Προμπονά.

Ραζή Μαί­ρη, ηθο­ποιός, διευ­θύ­ντρια του Θεά­τρου Πρό­βα και της Ανώ­τε­ρης Σχο­λής Δρα­μα­τι­κής Τέχνης Μαί­ρης Ραζή «Η Πρόβα».

Ρηγό­που­λος Αντώ­νης, τρα­γου­δο­ποιός «το Σφάλ­μα», μέλος του ΔΣ του Σωμα­τεί­ου Εργα­ζο­μέ­νων στο Θέα­μα — Ακρόαμα.

Σαμαρ­τζής Νεκτά­ριος, λυρι­κός τρα­γου­δι­στής, πρό­ε­δρος του σωμα­τεί­ου εργα­ζο­μέ­νων στην Εθνι­κή Λυρι­κή Σκη­νή, δια­μέ­νει στο Κουκάκι.

Σαχι­νί­δης Στά­θης, συντα­ξιού­χος αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νος στην Κυψέ­λη, πρώ­ην πρό­ε­δρος του ΔΣ του Συλ­λό­γου Αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νων εμπό­ρων & επαγ­γελ­μα­τιών Δήμου Αθήνας.

Σιώ­ρα Βιβή, πολι­τι­κός μηχα­νι­κός, μέλος του ΔΣ της Ένω­σης Γονέ­ων & κηδε­μό­νων της 5ης Δ.Κ. Αθή­νας, κατοι­κεί στη Λαμπρινή.

Σκου­λού­δη – Μαγ­γί­ρη Νέλ­λη, χει­ρουρ­γός οδο­ντί­α­τρος, ασκεί το επάγ­γελ­μα στη περιο­χή του Αγί­ου Παντε­λε­ή­μο­να Αχαρνών.

Σκού­ρας Νότης, Κομ­μω­τής, δια­τη­ρεί κατά­στη­μα στο Μετς, πρό­ε­δρος του σωμα­τεί­ου κατα­στη­μα­ταρ­χών κομ­μω­τών — κου­ρέ­ων Αττι­κής “Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ”.

Σκουρ­τό­που­λος Σταύ­ρος, πρό­ε­δρος του Σωμα­τεί­ου Συντα­ξιού­χων ΙΚΑ Αθή­νας, μέλος του ΔΣ του ΣΦΕΑ ’67-’74, ζει και δρα­στη­ριο­ποιεί­ται για πολ­λά χρό­νια στην περιο­χή των Πετραλώνων.

Σοντά­κη Μαριάν­θη, ηθο­ποιός, τρα­γου­δί­στρια. Έχει πάρει μέρος σε πλή­θος θεα­τρι­κών παρα­στά­σε­ων, σε γνω­στές τηλε­ο­πτι­κές σει­ρές, ενώ τα τελευ­ταία χρό­νια ασχο­λεί­ται συστη­μα­τι­κά και με τη μετα­γλώτ­τι­ση παι­δι­κών ται­νιών, παράλ­λη­λα με την παρου­σία της με το γυναι­κείο κουαρ­τέ­το Donnarte σε συναυ­λί­ες και δισκο­γρα­φι­κές δουλειές.

Σπυ­ρι­δά­κης Χρή­στος, μου­σι­κός, εργά­ζε­ται στο χώρο της εστί­α­σης στο ιστο­ρι­κό κέντρο, μέλος του ΔΣ του Δημο­τι­κού Ραδιο­φώ­νου ΑΘΗΝΑ 984.

Στρα­τού­λη Ρεβέκ­κα, εργα­ζό­με­νη στο κλά­δο του Φαρ­μά­κου, κατοι­κεί στην Κυψέλη.

Τζου­μά­κης Δημή­τρης, ηθο­ποιός, σπού­δα­σε στη Δρα­μα­τι­κή Σχο­λή του Εθνι­κού Θεά­τρου και στη Δρα­μα­τι­κή Σχο­λή Βαφειά. Γνω­στός και αγα­πη­τός από τη συμ­με­το­χή του σε δεκά­δες κινη­μα­το­γρα­φι­κές και τηλε­ο­πτι­κές παρα­γω­γές, καθώς και θεα­τρι­κές παρα­στά­σεις. Κατοι­κεί στον Αγ. Νικό­λαο Αχαρνών.

Τρε­μπί­τσκα Γιώρ­γος, Αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νος με κατά­στη­μα εστί­α­σης στην περιο­χή της Ακρό­πο­λης, μετα­νά­στης Αλβα­νι­κής κατα­γω­γής, μέλος του ΔΣ του Συλ­λό­γου Αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νων εμπό­ρων & επαγ­γελ­μα­τιών Δήμου Αθήνας.

Τσά­νε Αιμι­λιά­νο, μετα­νά­στης Αλβα­νι­κής κατα­γω­γής, εργα­ζό­με­νος στον κλά­δο των Τηλε­πι­κοι­νω­νιών, κατοι­κεί στην Πλ. Αγ. Δημη­τρί­ου των Όπλων, στα Κ. Πατήσια.

Τσερ­μπής Μιχά­λης, Εργα­ζό­με­νος στα ΕΛΠΕ, γεν­νή­θη­κε και ζει στον Κολωνό.

Τσού­λας Παυ­σα­νί­ας, Εκπαι­δευ­τι­κός — μηχα­νο­λό­γος στο 3ο Εσπε­ρι­νό ΕΠΑΛ Ν. Φιλα­δέλ­φειας. Γραμ­μα­τέ­ας του ΔΣ της Γ’ ΕΛΜΕ Αθήνας.

Φάμπα Εύα, Σολίστ και καθη­γή­τρια κιθά­ρας με διε­θνή καριέ­ρα και ανα­γνώ­ρι­ση, δια­τέ­λε­σε για χρό­νια μέλος της Διοί­κη­σης του Πανελ­λή­νιου Μου­σι­κού Συλ­λό­γου. Κατοι­κεί στην περιο­χή του Αγ. Ιωάν­νη, στο Νέο Κόσμος.

Χαρί­σης Νίκος, φοι­τη­τής Τούρ­κι­κων σπου­δών, εργα­ζό­με­νος στο κλά­δο του Επι­σι­τι­σμού ως dj, μεγά­λω­σε και ζει στον Αγ. Παντε­λε­ή­μο­να Αχαρνών.

Χαρι­σιά­δου Βασι­λι­κή (Βίκυ), Εφο­ρια­κός στην Δ΄ ΔΟΥ Αθη­νών, μέλος της διοι­κού­σας επι­τρο­πής του πολι­τι­στι­κού κέντρου της Πανελ­λή­νιας Ομο­σπον­δί­ας Εργα­ζο­μέ­νων Δημο­σί­ων Οικο­νο­μι­κών Υπη­ρε­σιών, ζει και δρα­στη­ριο­ποιεί­ται στην περιο­χή του Μετς.

Χατζό­που­λος Πολυ­δεύ­κης, συνερ­γα­ζό­με­νος, Καθη­γη­τής στο Γεω­πο­νι­κό Πανε­πι­στή­μιο Αθη­νών — εργα­στή­ριο Μορια­κής Βιο­λο­γί­ας του τμή­μα­τος Γεω­πο­νι­κής Βιοτεχνολογίας.

Χρυ­σο­γιάν­νη Λαμπρι­νή, εργα­ζό­με­νη στο υπουρ­γείο Αγρο­τι­κής Ανά­πτυ­ξης, πρό­ε­δρος της Ομο­σπον­δί­ας Συλ­λό­γων Εργα­ζο­μέ­νων Υπουρ­γεί­ου Αγρο­τι­κής Ανά­πτυ­ξης και Τρο­φί­μων, δρα­στη­ριο­ποιεί­ται σε Συλ­λό­γους Γονέ­ων στο Θησείο.

Χρυ­σο­μάλ­λης Στέ­λιος, Φοι­τη­τής ΑΣΠΑΙΤΕ, προ­πο­νη­τής μαθη­μά­των σκα­κιού και κατοι­κεί στα Κάτω Πατήσια.

902.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο