Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κολωνός: Απολογείται η μητέρα της 12χρονης — Τη στηρίζουν η θεία και η μεγάλη της κόρη — Τι ισχυρίστηκαν οι τρεις παιδοβιαστές

Με ισχυ­ρή αστυ­νο­μι­κή δύνα­μη μετα­φέρ­θη­κε στα δικα­στή­ρια η μητέ­ρα της 12χρο­νης-θύμα­τος σεξουα­λι­κής κακο­ποί­η­σης και εκμετάλλευσης.

Η 37χρονη μητέ­ρα του παι­διού ανα­μέ­νε­ται να ξεκι­νή­σει την απο­λο­γία της για τη βαρύ­τα­τη κατη­γο­ρί­ας της μαστρο­πεί­ας που της απο­δί­δε­ται, την οποία αρνείται.

Στο πλευ­ρό της βρί­σκο­νται τα δυο μεγα­λύ­τε­ρα παι­διά της και η θεία των παι­διών και ήδη κατέ­θε­σαν η κόρη και η θεία οι οποί­ες φέρε­ται να είπαν ότι η μητέ­ρα δεν έχει καμία σχέ­ση με την κατηγορία.

Νωρί­τε­ρα έλα­βαν προ­θε­σμία για τις απο­λο­γί­ες τους και οι τρεις κατη­γο­ρού­με­νοι ως παι­δο­βια­στές της 12χρονης, προ­κει­μέ­νου να απο­λο­γη­θούν την Τετάρτη.

Και οι τρεις φέρο­νται αρνού­νται την κατη­γο­ρία της γενε­τή­σιας πρά­ξης με ανή­λι­κο ένα­ντι αμοι­βής που τους απήγ­γει­λαν οι δικα­στι­κές αρχές μετά από στοι­χεία που εντο­πί­στη­καν σε βάρος τους.

Ειδι­κό­τε­ρα, ο 33χρονος κατη­γο­ρού­με­νος — , ανύ­πα­ντρο και υπάλ­λη­λο φαρ­μα­κα­πο­θή­κης, από την Αγία Βαρ­βά­ρα- υπο­στη­ρί­ζει σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες ότι έχει πρό­βλη­μα δια­νοη­τι­κό το οποίο επι­βε­βαιώ­νε­ται από για­τρό ο οποί­ος τον εξέ­τα­σε χθες στη ΓΑΔΑ επί 1,5 ώρα.

Ακό­μη φέρε­ται να υπο­στη­ρί­ζει ότι υπήρ­ξαν τρία ραντε­βού με τη 12χρονη, έγι­ναν δύο συνα­ντή­σεις ενώ η τρί­τη ματαιώ­θη­κε καθώς υπήρ­χε θέμα με τη μετα­φο­ρά των χρη­μά­των. Επι­πλέ­ον, ο 33χρονος αρνεί­ται πως υπήρ­ξε βια­σμός του παιδιού.

Στο ίδιο πλαί­σιο και ο 36χρονος διοι­κη­τι­κός υπάλ­λη­λος ‑σε δια­θε­σι­μό­τη­τα πλέ­ον- του νοσο­κο­μεί­ου Μετα­ξά υπο­στη­ρί­ζει ότι δεν υπήρ­χε βια­σμός της 12χρονης, αλλά έγι­νε μία συνά­ντη­ση μέσω της εφαρ­μο­γής και πως δεν έχει δώσει λεφτά στο κορίτσι.

Τέλος σε άρνη­ση των κατη­γο­ριών, προ­χώ­ρη­σε και ο 34χρονος ο οποί­ος και αυτός με τη σει­ρά του ισχυ­ρί­ζε­ται ότι έχει πρό­βλη­μα υγείας.

 

Ναζίμ Χικ­μέτ Ποι­ή­μα­τα εκλο­γή από το έργο του

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο