Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κολωνός — Βιασμός 12χρονου παιδιού: Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία των παιδοβιαστών

Δόθη­καν στη δημο­σιό­τη­τα, έπει­τα από σχε­τι­κή διά­τα­ξη της Εισαγ­γε­λί­ας Πρω­το­δι­κών Αθη­νών, τα στοι­χεία ταυ­τό­τη­τας, οι φωτο­γρα­φί­ες, καθώς και οι ποι­νι­κές διώ­ξεις που ασκή­θη­καν σε βάρος του 53χρονου και του 42χρονου, που κατη­γο­ρού­νται για την υπό­θε­ση βια­σμού και εκπόρ­νευ­σης 12χρονου κοριτσιού.

Ειδι­κό­τε­ρα, πρό­κει­ται για τον Μίχο Ηλία του Πανα­γιώ­τη και της Για­σε­μής, γεν­νη­θέ­ντα την 30-12-1969 στο Αγρί­νιο και τον Σοφια­νί­δη Ιωάν­νη του Ευάγ­γε­λου και της Ζηνο­βί­ας, γεννη­θέ­ντα την 2–1‑1980 στη Νίκαια Αττικής.

Σύμ­φω­να με την ανα­κοί­νω­ση της Γενι­κής Αστυ­νο­μι­κής Διεύ­θυν­σης Αττι­κής σε βάρος του 53χρονου ασκή­θη­κε ποι­νι­κή δίω­ξη για βια­σμό ανη­λί­κου κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση, δια­κε­κρι­μέ­νη περί­πτω­ση κατά­χρη­σης ανη­λί­κου μη συμπλη­ρώ­σα­ντος τα 14 έτη από πρό­σω­πο που δέχε­ται τις υπη­ρε­σί­ες του ανη­λί­κου, κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση, κατά­χρη­ση ανη­λί­κου μη συμπλη­ρώ­σα­ντος τα 14 έτη κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση, δια­κε­κρι­μέ­νη περί­πτω­ση πορ­νο­γρα­φί­ας ανη­λί­κων (από­κτη­ση, κατο­χή, δια­νο­μή), όπου η παρα­γω­γή υλι­κού παι­δι­κής πορ­νο­γρα­φί­ας συν­δέ­ε­ται με τη χρη­σι­μο­ποί­η­ση ανη­λί­κου που δεν έχει συμπλη­ρώ­σει του 12ο και το 15ο έτος, κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση, δια­κε­κρι­μέ­νη περί­πτω­ση μαστρο­πεί­ας ενα­ντί­ον προ­σώ­που νεό­τε­ρου των 15 ετών με χρή­ση ηλε­κτρο­νι­κών μέσων επι­κοι­νω­νί­ας και με προ­σφο­ρά ή υπό­σχε­ση πλη­ρω­μής χρη­μά­των ή οποιου­δή­πο­τε ανταλ­λάγ­μα­τος, γενε­τή­σια πρά­ξη με ανή­λι­κο συμπλη­ρώ­σα­ντα και μη τα 12 έτη ένα­ντι αμοι­βής και παρά­νο­μη βία σε βάρος ανη­λί­κου, με τον οποίο ο δρά­στης έχει σχέ­ση εργα­σί­ας, εμπο­ρία ανθρώ­πων και νόμο περί όπλων.

Παράλ­λη­λα, σε βάρος του 42χρονου ασκή­θη­κε ποι­νι­κή δίω­ξη για γενε­τή­σια πρά­ξη με ανή­λι­κο συμπλη­ρώ­σα­ντα και μη τα 12 έτη, ένα­ντι αμοι­βής κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση και εμπο­ρία ανθρώπων.

Ο 42χρονος είναι πατέ­ρας τριών κορι­τσιών το ένα μάλι­στα στην ηλι­κία του 12χρονου κακο­ποι­η­μέ­νου και βια­σμέ­νου παιδιού.

Η ΕΛΑΣ ανα­φέ­ρει ότι οι πολί­τες μπο­ρούν να επι­κοι­νω­νούν με τους τηλε­φω­νι­κούς αριθ­μούς 210–6476370 της Υπο­διεύ­θυν­σης Προ­στα­σί­ας Ανη­λί­κων και 210–6411111 της Διεύ­θυν­σης Ασφά­λειας Αττι­κής, για την παρο­χή οποιασ­δή­πο­τε σχε­τι­κής πλη­ρο­φο­ρί­ας. Σημειώ­νε­ται ότι δια­σφα­λί­ζε­ται η ανω­νυ­μία και το απόρ­ρη­το της επικοινωνίας.

 

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο