Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κολωνός: Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για διακεκριμένη πορνογραφία σχετικά με διαρροή και διακίνηση υλικού

Με ερευ­νώ­με­να αδι­κή­μα­τα την δια­κε­κρι­μέ­νη πορ­νο­γρα­φία ανη­λί­κων αλλά και την παρα­βί­α­ση δικα­στι­κού απορ­ρή­του, ξεκι­νά κατε­πεί­γου­σα ποι­νι­κή έρευ­να η Εισαγ­γε­λία, με αφορ­μή φερό­με­νη δια­κί­νη­ση υλι­κού από την δικο­γρα­φία που έχει σχη­μα­τι­στεί για την υπό­θε­ση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο προϊ­στά­με­νος της Εισαγ­γε­λί­ας Πρω­το­δι­κών Αντώ­νης Ελευ­θε­ριά­νος έδω­σε εντο­λή για τη διε­νέρ­γεια κατε­πεί­γου­σας προ­κα­ταρ­κτι­κής εξέ­τα­σης με αντι­κεί­με­νο να δια­πι­στω­θεί αν έχουν τελε­στεί αδι­κή­μα­τα που αφο­ρούν δια­κί­νη­ση φωτο­γρα­φιών ή άλλου οπτι­κού υλι­κού που περι­λαμ­βά­νο­νται στην δικο­γρα­φία για την σεξουα­λι­κή κακο­ποί­η­ση και εκμε­τάλ­λευ­ση του παι­διού. Αφορ­μή για την εισαγ­γε­λι­κή παρέμ­βα­ση απο­τέ­λε­σαν τα λεγό­με­να παρου­σια­στή τηλε­ο­πτι­κής εκπο­μπής από τα οποία προ­κύ­πτει ότι είχε σαφή γνώ­ση οπτι­κού υλι­κού που απο­τε­λεί πει­στή­ριο και αφο­ρά την υπό­θε­ση (Ο Γιώρ­γος Λιά­γκας υπο­στή­ρι­ξε ότι έχει στο κινη­τό του φωτο­γρα­φί­ες της 12χρονης στον Κολωνό).

Η εντο­λή του κ. Ελευ­θε­ριά­νου είναι με ταχείς ρυθ­μούς να διε­ρευ­νη­θεί αν πράγ­μα­τι έχει δια­κι­νη­θεί ευαί­σθη­το υλι­κό της δικο­γρα­φί­ας και εφό­σον επι­βε­βαιω­θεί να εξα­κρι­βω­θεί ποιοι είναι οι υπαί­τιοι για τη διαρ­ροή ώστε να απο­δο­θούν σε βάρος τους ποι­νι­κές ευθύ­νες για τα αδι­κή­μα­τα που αφο­ρά η έρευνα.

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο