Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κολωνός: Παρουσιάστηκαν αυτοβούλως δύο άτομα που συνομιλούσαν με το προφίλ της 12χρονης

Δύο άνδρες, ηλι­κί­ας 39 και 55 ετών, που συνο­μι­λού­σαν δια­δι­κτυα­κά με το προ­φίλ της 12χρονης από τον Κολω­νό, ταυ­το­ποι­ή­θη­καν από την Υπο­διεύ­θυν­ση Προ­στα­σί­ας Ανη­λί­κων της Ασφά­λειας Αττικής.

Και οι δύο προ­σήλ­θαν αυτο­βού­λως, την Κυρια­κή, στη Γενι­κή Αστυ­νο­μι­κή Διεύ­θυν­ση Αττι­κής και υπο­στή­ρι­ξαν, μετα­ξύ άλλων, ότι το καλο­καί­ρι συνο­μι­λού­σαν, μέσω δια­δι­κτυα­κής εφαρ­μο­γής γνω­ρι­μιών, με γυναί­κα που πιθα­νόν προ­σο­μοιά­ζει στην ανή­λι­κη, η οποία έχει πέσει θύμα βια­σμού και εκπόρ­νευ­σης στον Κολωνό.

Οι δύο άνδρες, αφού εξε­τά­στη­καν ενόρ­κως από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Προ­στα­σί­ας Ανη­λί­κων, απο­χώ­ρη­σαν στη συνέ­χεια από τη ΓΑΔΑ, ενώ ερευ­νά­ται η συμ­με­το­χή τους στην υπόθεση.

Νωρί­τε­ρα, η Αστυ­νο­μία συνέ­λα­βε έναν 34χρονο, που κατη­γο­ρεί­ται πως ήταν ανά­με­σα σε αυτούς που βία­σαν το κορι­τσά­κι. Πρό­κει­ται για επι­χει­ρη­μα­τία με χλι­δά­τη ζωή.

Ο άνδρας κατη­γο­ρεί­ται για γενε­τή­σια πρά­ξη με ανή­λι­κο, συμπλη­ρώ­σα­ντα και μη τα 12 έτη, ένα­ντι αμοιβής.

Τις τελευ­ταί­ες ώρες, πέραν του Ηλία Μίχου, του Γιάν­νη Σοφια­νί­δη και της μητέ­ρας, η Αστυ­νο­μία τις τελευ­ταί­ες ώρες συνέ­λα­βε δύο άτο­μα που έδω­σαν χρή­μα­τα για να βιά­σουν την 12χρονη, ο 34χρονος και ένας 33χρονος.

Χθες, Σάβ­βα­το, συνε­λή­φθη ένας 36χρονος για την ίδια υπό­θε­ση. Ο 36χρονος φέρε­ται να είναι «πελά­της» του Μίχου, προ­φυ­λα­κι­σμέ­νου κατη­γο­ρού­με­νου για βια­σμό και μαστρο­πεία σε βάρος του παιδιού.

Παράλ­λη­λα, ανα­μέ­νο­νται νέες συλ­λή­ψεις ατό­μων που φέρο­νται να βία­σαν την 12χρονη.

 

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο