Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κούβα: Στις 16–19 Απρίλη θα διεξαχθεί το 8ο Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος

Το Δεκέμ­βρη του 2019, η 11η Ολο­μέ­λεια της Κεντρι­κής Επι­τρο­πής του ΚΚ Κού­βας απο­φά­σι­σε να πραγ­μα­το­ποι­η­θεί το 8ο Συνέ­δριο του ΚΚΚ φέτος, στις 16–19 Απρί­λη. Παρά τις πολ­λές δυσκο­λί­ες που υπήρ­ξαν από τότε, κυρί­ως με τον κορο­νο­ϊό, στις 2 Δεκέμ­βρη του 2020 δημο­σιεύ­τη­κε το Κάλε­σμα με τα θέμα­τα που θα συζη­τη­θούν και ξεκί­νη­σε στις κομ­μα­τι­κές οργα­νώ­σεις βάσης η δια­δι­κα­σία εκλο­γής των υπο­ψη­φί­ων αντιπροσώπων.

Στις 4 Μάρ­τη έχει ορι­στεί να γίνουν ολο­μέ­λειες των Επαρ­χια­κών Επι­τρο­πών για να εκλε­γεί η κάθε αντι­προ­σω­πεία που θα συμ­με­τά­σχει στο Συνέ­δριο από την κάθε επαρ­χία της χώρας. Οι εκλεγ­μέ­νοι αντι­πρό­σω­ποι θα πάρουν τα κεί­με­να και θα πραγ­μα­το­ποι­ή­σουν μετα­ξύ 15 και 20 Μάρ­τη συνε­δριά­σεις για τη μελέ­τη, τις διευ­κρι­νή­σεις, την ανά­λυ­ση και τις τοπο­θε­τή­σεις. Όλες οι από­ψεις που θα ακου­στούν θα συγκε­ντρω­θούν και θα εκτι­μη­θούν από τις επι­τρο­πές εργα­σί­ας του Συνεδρίου.

Όλες οι συνε­δριά­σεις γίνο­νται με αυστη­ρή τήρη­ση των κανό­νων υγιει­νής για να απο­φευ­χθεί οποια­δή­πο­τε δια­σπο­ρά του κορονοϊού.

ellinokouvanikos.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο