Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ: Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους οι εκθέσεις εκδόσεων της “Σύγχρονης Εποχής”

Ξεκί­νη­σαν από το περα­σμέ­νο Σάβ­βα­το οι εκθέ­σεις με εκδό­σεις της «Σύγ­χρο­νης Επο­χής» που διορ­γα­νώ­νει η ΚΟ Αττι­κής του ΚΚΕ στην έδρα της (Αχαρ­νών 241, σταθ­μός ΗΣΑΠ «Αγιος Νικό­λα­ος»), όπως και στα γρα­φεία του Κόμ­μα­τος στην οδό Κολω­νού 3 (πλη­σί­ον Ομόνοιας).

Οι εκθέ­σεις θα λει­τουρ­γή­σουν έως το Σάβ­βα­το 23 Δεκέμ­βρη και έπει­τα από την Τετάρ­τη 27 μέχρι το Σάβ­βα­το 30 Δεκέμ­βρη. Πρό­γραμ­μα λει­τουρ­γί­ας: Καθη­με­ρι­νές 17.30 — 20.30. Σάβ­βα­το 23 και 30 Δεκέμ­βρη: 10.00 — 13.00.

Εκτί­θε­νται και είναι δια­θέ­σι­μοι δεκά­δες τίτλοι, με τους επι­σκέ­πτες να μπο­ρούν να περι­η­γη­θούν και να επι­λέ­ξουν από πολ­λές κατη­γο­ρί­ες, ανά­με­σά τους η πολι­τι­κή, η επα­να­στα­τι­κή θεω­ρία με έργα των Μαρξ — Ενγκελς — Λένιν, η Ιστο­ρία, οι εκδό­σεις που απευ­θύ­νο­νται ειδι­κά στη νεο­λαία, σύγ­χρο­νες επε­ξερ­γα­σί­ες του ΚΚΕ, Τέχνη και Πολι­τι­σμός, καθώς και βιβλία για τις μικρό­τε­ρες ηλι­κί­ες και τα παιδιά.

Στις εκθέ­σεις ισχύ­ουν και οι μεγά­λες εορ­τα­στι­κές προ­σφο­ρές της «Σύγ­χρο­νης Επο­χής» με εκπτώ­σεις έως και 60%, δίνο­ντας έτσι τη δυνα­τό­τη­τα σε όποιον επι­θυ­μεί να προ­μη­θευ­τεί πολ­λά βιβλία του ενδια­φέ­ρο­ντός του αλλά και για τα καθιε­ρω­μέ­να δώρα της περιόδου.

Επι­πρό­σθε­τα, στην έδρα της ΚΟ Αττι­κής μαζί με τις εκδό­σεις φιλο­ξε­νεί­ται η έκθε­ση για την εκδο­τι­κή δρα­στη­ριό­τη­τα του Κόμ­μα­τος, που υπήρ­χε στη μεγά­λη εκδή­λω­ση για τα 50 χρό­νια λει­τουρ­γί­ας της «Σύγ­χρο­νης Επο­χής» που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε τον Δεκέμ­βρη του 2022 στο «Σερά­φειο» του δήμου Αθηναίων.

Επί­σης εκθέ­σεις με εκδό­σεις της «Σύγ­χρο­νης Επο­χής» πραγ­μα­το­ποιού­νται από Κομ­μα­τι­κές Οργα­νώ­σεις σε συνοι­κί­ες της Αθήνας.

Πιο συγκε­κρι­μέ­να:

  • Στα γρα­φεία της ΤΟ Δυτι­κών Συνοι­κιών στο Ιλιον (Ιδο­με­νέ­ως και Αια­κού) σήμε­ρα Τρί­τη και αύριο Τετάρ­τη, 10 π.μ. με 1 μ.μ. και 5.30 μ.μ. με 9.30 μ.μ.
  • Στα γρα­φεία της ΤΟ Βορειο­δυ­τι­κής Αθή­νας στη Ν. Ιωνία (Μεσο­λογ­γί­ου 48): Παρα­σκευή 22/12, Σάβ­βα­το 23/12 και Παρα­σκευή 29/12, Σάβ­βα­το 30/12. Τις Παρα­σκευ­ές 5.30 μ.μ. με 8.30 μ.μ. και τα Σάβ­βα­τα 10.30 π.μ. με 1.30 μ.μ. και 5 μ.μ. — 8 μ.μ.

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο