Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΟ του ΚΚΕ: Πλούσιο πρόγραμμα πολιτικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα

Οι Κομ­μα­τι­κές Οργα­νώ­σεις του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα ανα­πτύσ­σουν πολύ­μορ­φη δρα­στη­ριό­τη­τα. Ανά­με­σα σε άλλα τις επό­με­νες ημέ­ρες προ­γραμ­μα­τί­ζο­νται οι εξής εκδηλώσεις:

Σάββατο 13 Αυγούστου

- Στις 11.30 π.μ. θα πραγ­μα­το­ποι­ή­σει περιο­δεία στην Καστα­νιά κλι­μά­κιο της ΤΕ Καρ­δί­τσας του ΚΚΕ με επι­κε­φα­λής τον Βασί­λη Κρα­νιά μέλος του ΤΓ και δημο­τι­κό σύμ­βου­λο της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» δήμου Καρ­δί­τσας ενώ αντί­στοι­χα περιο­δεία θα γίνει και στο Κατα­φύ­γι με ομι­λία, στο κατά­στη­μα «Ζαχά­κου» από τον Αστέ­ρη Χαλά­τση μέλος του ΤΓ.

Κυριακή 14 Αυγούστου

- Στις 11 π.μ. εκδή­λω­ση τιμής για τον Δημο­κρα­τι­κό Στρα­τό Σάμου από την Τομε­α­κή Επι­τρο­πή και την ΚΟΒ Καρ­λο­βά­σου συνε­χί­ζο­ντα στο κοι­νο­τά­φειο της Λέκ­κας, στην είσο­δο του χωριού.

Τετάρτη 17 Αυγούστου

- Στις 8 μ.μ. θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί βιβλιο­πα­ρου­σί­α­ση της έκδο­σης «Θύμιος Καψής — Ανά­πο­δος, Κομ­μου­νι­στής, Λαϊ­κός ηγέ­της της Ρού­με­λης και της Εύβοιας», στο χώρο της κατα­σκή­νω­σης του ΚΚΕ στο Αχλά­δι. Την παρου­σί­α­ση θα κάνει ο Κώστας Μπασ­δέ­κης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Γρα­φεί­ου Περιο­χής Αν. Στε­ρε­άς — Εύβοιας του ΚΚΕ.

Πέμπτη 18 Αυγούστου

- Η ΚΟΒ Μακρα­κώ­μης του ΚΚΕ διορ­γα­νώ­νει εκδή­λω­ση στον προ­αύ­λιο χώρο του Λυκεί­ου Σπερ­χειά­δας, στις 9 μ.μ. με ομι­λη­τή τον Θανά­ση Παφί­λη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακο­λου­θή­σει συναυ­λία με τον Γιώρ­γο Μαρ­γα­ρί­τη, ενώ μαζί του θα είναι οι Χρι­στιά­να Γαλιά­τσου και Κων­στα­ντί­νος Μαρ­γα­ρί­της. Την εκδή­λω­ση θα ανοί­ξουν οι «Avatar».

Παρασκευή 19 Αυγούστου

- H KO Καρύ­στου του ΚΚΕ πραγ­μα­το­ποιεί πολι­τι­κή συγκέ­ντρω­ση στην παρα­λία Καρύ­στου, στις 9 μ.μ.. Θα μιλή­σει ο Γιώρ­γος Μαρί­νος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βου­λευ­τής Εύβοιας.

- Η ΚΟ Ατα­λά­ντης του ΚΚΕ πραγ­μα­το­ποιεί εκδή­λω­ση στη Σκά­λα Ατα­λά­ντης στις 8.30 μ.μ, με θέμα «Τόλ­μη­σε στον Αγώ­να με το ΚΚΕ, ασπί­δα για το τώρα, ελπί­δα για το αύριο» και ομι­λη­τή τον Πανα­γιώ­τη Πολί­τη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακο­λου­θή­σει λαϊ­κό — νησιώ­τι­κό γλέντι.

Σάββατο 20 Αυγούστου

- Η ΤΕ Κεφα­λο­νιάς και Ιθά­κης του ΚΚΕ καλεί στην εκδή­λω­ση τιμής και μνή­μης που διορ­γα­νώ­νει για τους αγω­νι­στές του Δημο­κρα­τι­κού Στρα­τού Ελλά­δας στις 7.30 μ.μ. στην πλα­τεία στα Ζερ­βά­τα. Θα προη­γη­θεί στο νεκρο­τα­φείο του χωριού η απο­κα­τά­στα­ση της προ­το­μής του ηρω­ι­κού αντάρ­τη Γερά­σι­μου Γρη­γο­ρά­του (Αστρα­πό­γιαν­νου), που έχει φιλο­τε­χνή­σει ο γλύ­πτης Μεμάς Καλο­γη­ρά­τος. Από τις 11 το πρωί θα λει­τουρ­γεί έκθε­ση αρχεια­κού υλι­κού στο σπί­τι του Βαγ­γέ­λη Γρη­γο­ρά­του, αδελ­φού του Αστρα­πό­γιαν­νου, στα Ζερ­βά­τα. Θα μιλή­σει ο Σπύ­ρος Καμπί­τσης, μέλος της Επι­τρο­πής Περιο­χής Δυτι­κής Ελλά­δας του ΚΚΕ.

Κυριακή 21 Αυγούστου

- Οι Οργα­νώ­σεις Περιο­χής Ηπεί­ρου — Κέρ­κυ­ρας — Λευ­κά­δας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγ­μα­το­ποιούν εκδή­λω­ση τιμής αφιε­ρω­μέ­νης στις Υγειο­νο­μι­κές Υπη­ρε­σί­ες του ΔΣΕ. Θα γίνει στις 7 μ.μ., στον προ­αύ­λιο χώρο του Μου­σεί­ου του ΔΣΕ στη Θεο­τό­κο Κόνι­τσας, με ομι­λή­τρια την Όλυ Τσου­μά­νη, μέλος της ΕΠ Ηπεί­ρου — Κέρ­κυ­ρας — Λευ­κά­δας του ΚΚΕ.

- Οι Τομε­α­κές Επι­τρο­πές Αρκα­δί­ας και Λακω­νί­ας του ΚΚΕ και τα αντί­στοι­χα Παραρ­τή­μα­τα της ΠΕΑΕΑ — ΔΣΕ διορ­γα­νώ­νουν εκδή­λω­ση τιμής και μνή­μης, στις 11 π.μ. στην κεντρι­κή πλα­τεία του χωριού Αγ. Βασί­λης, για την προ­σφο­ρά των κατοί­κων του και της ευρύ­τε­ρης περιο­χής στην Αντί­στα­ση και το Δημο­κρα­τι­κό Στρα­τό Ελλάδας.

Παρασκευή 26 Αυγούστου

- Οι Οργα­νώ­σεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Αλι­βέ­ρι καλούν στις 9 μ.μ. σε προ­βο­λή ται­νί­ας στα γρα­φεία του Κόμ­μα­τος (Κ. Κάλ­λα 4).

Σάββατο 27 Αυγούστου

- Οι ΚΟ Χαλ­κί­δας του ΚΚΕ διορ­γα­νώ­νουν πολι­τι­κή — πολι­τι­στι­κή εκδή­λω­ση, στο πάρ­κο Δέλ­τα, στη Νεά­πο­λη Χαλ­κί­δας, στις 9 μ.μ. Θα μιλή­σει η Γεωρ­γία Πύθου­λα, μέλος του Γρα­φεί­ου Περιο­χής Αν. Στε­ρε­άς και Εύβοιας του ΚΚΕ. Θα ακο­λου­θή­σει λαϊ­κό γλέ­ντι με το συγκρό­τη­μα «Μερα­κλή­δες».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο