Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κύμα αλληλεγγύης στην Ιωάννα Κολοβού — Να μην περάσει η έξωση — Καλούν στη συγκέντρωση στις 4.30 μ.μ

Κύμα αλλη­λεγ­γύ­ης στη χαμη­λο­συ­ντα­ξιού­χο Ιωάν­να Κολο­βού που επι­χει­ρούν να την πετά­ξουν στο δρό­μο, με έξω­ση, εκφρά­ζε­ται από σωμα­τεία, συν­δι­κά­τα, φορείς και εργα­ζό­με­νους που καταγ­γέλ­λουν την επι­χεί­ρη­ση ντρο­πής που έγι­νε το πρωί στο σπί­τι της, στου Ζωγράφου.

Καλούν στη συγκέ­ντρω­ση που θα γίνει στις 4.30 μ.μ., στην οδό Αβύδου.

Το ΠΑΜΕ σημειώ­νει «Ντρο­πή και αίσχος! Πετά­νε στον δρό­μο χαμη­λο­συ­ντα­ξιού­χο! Αλλη­λεγ­γύη το όπλο μας, νόμος το δίκιο μας».

Το Συν­δι­κά­το Τύπου — Χάρ­του σημειώ­νει πως «Το Εργα­τι­κό λαϊ­κό κίνη­μα δεν θα επι­τρέ­ψει να κυριαρ­χή­σει η ζού­γκλα της αγο­ράς τους, επι­ση­μαί­νει σε ανα­κοί­νω­σή του και καλεί όλους όσοι μπο­ρούν να εκφρά­σουν την αλλη­λεγ­γύη τους με τη συμ­με­το­χή τους στη συγκέντρωση.

Το Συν­δι­κά­το Γάλα­κτος Τρο­φί­μων & Ποτών Νομού Αττι­κής και Νήσων κατα­δι­κά­ζει την απα­ρά­δε­κτη προ­σπά­θεια της κυβέρ­νη­σης, να πετά­ξει στον δρό­μο τα λαϊ­κά νοικοκυριά.

Η ΕΝΕΔΕΠ ανα­φέ­ρει πως «για ακό­μα μια φορά γινό­μα­στε μάρ­τυ­ρες της βαρ­βα­ρό­τη­τας των κυβερ­νή­σε­ων και των οργά­νων τους! Από τα ξημε­ρώ­μα­τα δυνά­μεις κατα­στο­λής έχουν εισβά­λει σε σπί­τι χαμη­λο­συ­ντα­ξιού­χου που βγή­κε σε πλει­στη­ρια­σμό για να το κατα­σχέ­σουν και να το παρα­δώ­σουν στα γνω­στά κορά­κια. Δεν θα επι­τρέ­ψου­με να πέσει κανέ­να σπί­τι σε χέρια τραπεζίτη!Πολλοί συνά­δελ­φοι μας όπως μας έχει καταγ­γελ­θεί κιν­δυ­νεύ­ουν να βρε­θούν στην ίδια θέση με την χαμη­λο­συ­ντα­ξιού­χο. Δεν υπάρ­χει περί­πτω­ση να αφή­σου­με να μεί­νει καμιά λαϊ­κή οικο­γέ­νεια χωρίς το σπί­τι της! ΟΛΟΙ στη συγκέ­ντρω­ση στις 16.30 στην οδό Αβύ­δου 146 στην περιο­χή Ζωγρά­φου. Τους νόμους που ψήφι­σαν θα τους κάνου­με κου­ρε­λό­χαρ­τα. ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ».

Η Διοί­κη­ση της Ομο­σπον­δί­ας Συντα­ξιού­χων Ελλά­δας ΙΚΑ, καταγ­γέλ­λει και κατα­δι­κά­ζει την «γκαν­γκ­στε­ρι­κή επι­χεί­ρη­ση των κορα­κιών που με συνο­δεία αστυ­νο­μι­κών, επι­χεί­ρη­σαν να πετά­ξουν την συνά­δελ­φο χαμη­λο­συ­ντα­ξιού­χο έξω από το σπί­τι της» και καλεί στην απο­γευ­μα­τι­νή συγκέντρωση.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο