Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κύπελλο Ελλάδας: Η ΑΕΚ «διέλυσε» τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena» — Αναβλήθηκε λόγω χιονιού το Λαμία-ΠΑΟΚ

Τη μεγα­λύ­τε­ρη νίκη της επί του Ολυ­μπια­κού τα τελευ­ταία 15 χρό­νια πέτυ­χε χθες η ΑΕΚ, στον ημι­τε­λι­κό του Κυπέλ­λου Ελλά­δας, κερ­δί­ζο­ντας τους ερυ­θρό­λευ­κους με 3–0 στην «ΟΠΑΠ Arena».

Η ομά­δα του Ματί­ας Αλμέι­δα εκμε­ταλ­λεύ­τη­κε για ακό­μα μία φορά την πανί­σχυ­ρη έδρα της και επι­κρα­τώ­ντας 3–0 του Ολυ­μπια­κού κάνο­ντας ένα απο­φα­σι­στι­κό βήμα για τον κατα­λη­κτι­κό αγώ­να του θεσμού.

Τα γκολ του απο­ψι­νού ημι­τε­λι­κού στην ΟΠΑΠ Αρέ­να σημεί­ω­σαν οι Γκαρ­σία (3΄, 90+13΄-πέναλτι) και Σαμα­σέ­κου (28΄-αυτογκόλ). Χάρη σε αυτά, η Ένω­ση νίκη­σε τον Ολυ­μπια­κό μετά από πέντε χρό­νια και 16 ανα­με­τρή­σεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο επα­να­λη­πτι­κός αγώ­νας στο «Γ. Καραϊ­σκά­κης» είναι προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νος για την 1η Μαρτίου.

Αναβολή στο Λαμία-ΠΑΟΚ

Ορι­στι­κή ήταν η ανα­βο­λή του πρώ­του ημι­τε­λι­κού του κυπέλ­λου Ελλά­δας, μετα­ξύ της Λαμί­ας και του ΠΑΟΚ, που επρό­κει­το να γίνει χθες (9/2, 18:30), στο ΔΑΚ «Αθα­νά­σιος Διάκος». 

Οπως ανα­κοί­νω­σε η ΕΠΟ, μετά τον έλεγ­χο που έγι­νε το πρωί από τον παρα­τη­ρη­τή και με δεδο­μέ­νες τις δυσμε­νείς και­ρι­κές συν­θή­κες που επι­κρα­τούν στην περιο­χή, η Επι­τρο­πή Διορ­γα­νώ­σε­ων ειση­γή­θη­κε την ανα­βο­λή του αγώ­να, ο οποί­ος πλέ­ον θα ορι­στεί σε νέα ημερομηνία.

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο