Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κ. Βαξεβάνης: Υπάρχει ενιαίο κύκλωμα παρακολουθήσεων «με εγκληματικό εγκέφαλο τον κύριο Μητσοτάκη»

Στον Άρειο Πάγο πήγε το πρωί της Δευ­τέ­ρας ο δημο­σιο­γρά­φος και εκδό­της Κώστας Βαξε­βά­νης για το δημο­σί­ευ­μα της εφη­με­ρί­δας «Documento» για την υπό­θε­ση των παρα­κο­λου­θή­σε­ων — υποκλοπών.

Σε δηλώ­σεις του βγαί­νο­ντας ο Κώστας Βαξε­βά­νης είπε ότι υπάρ­χει ένα «ενιαίο κύκλω­μα παρα­κο­λου­θή­σε­ων» με «εγκλη­μα­τι­κό εγκέ­φα­λο τον κύριο Μητσοτάκη».

Για το δημο­σί­ευ­μα της εφη­με­ρί­δας «Documento», που ανα­φέ­ρε­ται σε δεκά­δες παρα­κο­λου­θή­σεις υπουρ­γών, πολι­τι­κών προ­σώ­πων και επι­χει­ρη­μα­τιών, υπήρ­ξε παρέμ­βα­ση του εισαγ­γε­λέα του Αρεί­ου Πάγου.

Ο Κώστας Βαξε­βά­νης ήταν ο πρώ­τος που κατέ­θε­σε στο πλαί­σιο της προ­κα­ταρ­κτι­κής εξέ­τα­σης. Ανα­μέ­νε­ται να κλη­θούν να κατα­θέ­σουν και άλλοι μάρτυρες.

Η ΕΡΤ «έκοψε» την αναφορά στον Μητσοτάκη

Αξιο­ση­μεί­ω­το είναι ότι το δελ­τίο ειδή­σε­ων της ΕΡΤ, που μετέ­δι­δε ζωντα­νά τις δηλώ­σεις του Κ. Βαξε­βά­νη έξω από τον Άρειο Πάγο, «έκο­ψε» την σύν­δε­ση όταν ο εκδό­της ανέ­φε­ρε το όνο­μα του πρω­θυ­πουρ­γού Κυριά­κου Μητσο­τά­κη. Το ίδιο συνέ­βη και λίγο αργό­τε­ρα από το EΡΤ News, με την ανα­φο­ρά στον πρω­θυ­πουρ­γό να «κόβε­ται» στο μοντάζ.

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο