Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κ. Πελετίδης: Η «Λαϊκή Συσπείρωση» έχει ταχθεί με το μέρος των πολλών, δεν περισσεύει κανένας στον αγώνα για την προκοπή της Πάτρας και του λαού της (VIDEO)

«Από τη μία είναι ο πατραϊ­κός λαός και από την άλλη τα επι­χει­ρη­μα­τι­κά συμ­φέ­ρο­ντα και η “Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση” με τον δήμαρ­χο Πατρέ­ων έχει επι­λέ­ξει τους πολ­λούς, δεν περισ­σεύ­ει κανέ­νας στον αγώ­να για την προ­κο­πή της πόλης και του λαού της», επι­σή­μα­νε ο Κώστας Πελε­τί­δης, νυν δήμαρ­χος και υπο­ψή­φιος στον β’ γύρο των δημο­τι­κών εκλο­γών την Κυρια­κή, μιλώ­ντας στο κανά­λι ««OpenTV» το πρωί της Παρα­σκευ­ής 13 Οκτώβρη.

Απηύ­θυ­νε κάλε­σμα στους εργα­ζό­με­νους της πόλης να υπο­στη­ρί­ξουν αυτά που κατέ­κτη­σαν από κοι­νού με τη δημο­τι­κή αρχή τις δύο τελευ­ταί­ες 4ετίες που έχει εκλε­γεί στη διοί­κη­ση του δήμου, μέσα σε ένα εχθρι­κό και δύσκο­λο περι­βάλ­λον για την Τοπι­κή Διοί­κη­ση όταν υπο­χρη­μα­το­δο­τεί­ται συστη­μα­τι­κά από το κρά­τος και σπρώ­χνε­ται με κάθε τρό­πο για να λει­τουρ­γεί αντα­πο­δο­τι­κά. Χαρα­κτη­ρι­στι­κά ανέ­φε­ρε ότι ο Δήμος Πατρέ­ων κάθε χρό­νο θα έπρε­πε να παίρ­νει από το κρά­τος 91 εκα­τομ­μύ­ρια ευρώ και παίρ­νει μόλις 24.

Υπο­γράμ­μι­σε πως μετά από τις διεκ­δι­κή­σεις του δήμου μαζί με τον λαό, ο δήμος κατά­φε­ρε με δικα­στι­κή από­φα­ση να πάρει το παρα­λια­κό μέτω­πο, το οποίο θα φτια­χτεί και θα αξιο­ποι­η­θεί, με υπο­γειο­ποί­η­ση του τρέ­νου, με δημιουρ­γία γραμ­μι­κού πάρ­κου σε δημό­σια έκτα­ση, ανοι­χτό για τον λαό. Ο δήμος κατά­φε­ρε να επα­να­κα­τα­σκευά­σει τη μαρί­να της Πάτρας που ήταν κατε­στραμ­μέ­νη και τώρα λει­τουρ­γεί, ενώ ερω­τη­θείς για την απου­σία δημο­τι­κής αστυ­νο­μί­ας ‑για το οποίο τον κατη­γο­ρεί ο κ. Σβό­λης- χαρα­κτη­ρι­στι­κά σημεί­ω­σε «μία πόλη χρειά­ζε­ται δημο­τι­κή αστυ­νο­μία ή εργα­ζό­με­νους στην καθαριότητα;».

Κατα­λή­γο­ντας κάλε­σε σε συσπεί­ρω­ση και συστρά­τευ­ση του πατραϊ­κού λαού γύρω από τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» και τη Δημο­τι­κή Αρχή για να δυνα­μώ­σει ο αγώ­νας απέ­να­ντι στην πολι­τι­κή που χτυ­πά τα δικαιώ­μα­τα και τη ζωή των εργα­ζο­μέ­νων και του λαού, για να φτιά­ξουν την πόλη που ονει­ρεύ­ο­νται, παρά τα εμπό­δια και τις δυσκολίες.

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο