Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής: Το κίνητρο του Πατούλη είναι να καλύψει τον φασίστα Τζήμερο

Απά­ντη­ση στην ανα­κοί­νω­ση της Περι­φέ­ρειας Αττι­κής που στη­ρί­ζει τον άθλιο αντι­κομ­μου­νι­στι­κό εμε­τό του γνω­στού φασι­στοει­δούς Τζή­με­ρου στο χθε­σι­νό Περι­φε­ρεια­κό Συμ­βού­λιο, δίνει η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» Αττικής.

Συγκε­κρι­μέ­να τονίζει:

«Ο Περι­φε­ρειάρ­χης Αττι­κής, αν και απών, από τη συνε­δρί­α­ση του Περι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου έβγα­λε ανα­κοί­νω­ση για να υπε­ρα­σπι­στεί το γνω­στό φασί­στα Τζή­με­ρο, που συστη­μα­τι­κά βρί­ζει και δημιουρ­γεί επει­σό­δια τόσο στην παρού­σα, όσο και στην προη­γού­με­νη θητεία του Περι­φε­ρεια­κού Συμβουλίου.

Να θυμί­σου­με ότι μαζί ψήφι­σαν τα εγκλή­μα­τα στη δια­χεί­ρι­ση των απορ­ριμ­μά­των, γεμί­ζο­ντας την Αττι­κή με νέες χωμα­τε­ρές στη Φυλή, στο Γραμ­μα­τι­κό και σε όλα τα ανε­νερ­γά λατο­μεία. Μαζί έχουν ψηφί­σει όλες τις κρί­σι­μες αντι­λαϊ­κές απο­φά­σεις του Περι­φε­ρεια­κού Συμβουλίου.

Το κίνη­τρο του Πατού­λη είναι να καλύ­ψει το Τζή­με­ρο που μόνο στα λόγια είναι “επι­κε­φα­λής παρά­τα­ξης”. Στην πρά­ξη είναι περι­φε­ρεια­κός σύμ­βου­λος του. Να τη χαί­ρε­ται την και­νού­ρια της μετα­γρα­φή η παρά­τα­ξη της ΝΔ.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο