Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

“Λαϊκή Συσπείρωση” Καισαριανής: Καθημερινά στη μάχη για να αποκτήσει ξανά η πόλη αγωνιστική δημοτική αρχή

Ο υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Ηλί­ας Στα­μέ­λος μαζί με υπο­ψη­φί­ους δημο­τι­κούς συμ­βού­λους της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» Και­σα­ρια­νής, περιό­δευ­σαν σήμε­ρα Σάβ­βα­το στα μαγα­ζιά της πάνω Και­σα­ρια­νής και τα «Ξύλι­να».

Έχο­ντας μπει στην τελι­κή ευθεία για τις εκλο­γές της 8ης Οκτώ­βρη, απεύ­θυ­ναν μαζι­κά κάλε­σμα στους κατοί­κους της πόλης να ενι­σχυ­θεί η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» στον δήμο αλλά και την περι­φέ­ρεια, να μη χαθεί ούτε λεπτό από την προ­σπά­θεια η Και­σα­ρια­νή να έχει ξανά αγω­νι­στι­κή δημο­τι­κή αρχή.

Ολοι στη μάχη! Με το ψηφο­δέλ­τιο της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης στο χέρι _κάθε μέρα _κάθε ώρα μέχρι την Κυριακή!

Κάλε­σαν επί­σης τους Και­σα­ρια­νιώ­τες στην κεντρι­κή προ­ε­κλο­γι­κή συγκέ­ντρω­ση της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» την Πέμ­πτη 5 Οκτω­βρί­ου στις 7.30 μ.μ.

Περιο­δεία πραγ­μα­το­ποί­η­σαν σήμε­ρα και οι νέοι υπο­ψή­φιοι δημο­τι­κοί σύμ­βου­λοι με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» Και­σα­ρια­νής, Γιώρ­γος Κατη­μερ­τζής, Ειρή­νη Λια­νο­πού­λου και Γιώρ­γος Ζαχα­ρό­που­λος, μαζί με τον υπο­ψή­φιο Περι­φε­ρεια­κό σύμ­βου­λο, Δημή­τρη Γκιώ­νη, σε μαγα­ζιά της περιο­χής και στο Σκοπευτήριο.

Συζή­τη­σαν με νέους, εργα­ζό­με­νους και φοι­τη­τές για τα προ­βλή­μα­τα που αντι­με­τω­πί­ζουν στη καθη­με­ρι­νό­τη­τά τους, καθώς και την ανά­γκη ανά­δει­ξης αγω­νι­στι­κής δημο­τι­κής αρχής στο Δήμο Και­σα­ρια­νής, που θα βάζει μπρο­στά τις ανά­γκες των νέων, των εργα­ζο­μέ­νων, στέλ­νο­ντας το μήνυ­μα ότι η νεο­λαία στην Και­σα­ρια­νή έχει επιλογή!

Με ιδιαί­τε­ρο ενδια­φέ­ρον οι νέοι της περιο­χής αντα­πο­κρί­θη­καν στο κάλε­σμά τους και ανα­νέ­ω­σαν το ραντε­βού τους για τη μεγά­λη συγκέ­ντρω­ση της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» Και­σα­ρια­νής την Πέμ­πτη στη πλα­τεία Πανα­γιώ­τη Μακρή.

💥  Περισ­σό­τε­ρα εδώ

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο