Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Λαϊκή Συσπείρωση Κ. Μακεδονίας: Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Σ.Αβραμόπουλο

Παρου­σιά­στη­καν οι 70 υπο­ψή­φιοι με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» στην περι­φε­ρεια­κή ενό­τη­τα Θεσ­σα­λο­νί­κης για τις επερ­χό­με­νες περι­φε­ρεια­κές εκλο­γές που είναι προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νες για τις 8 Οκτω­βρί­ου, σε εκδή­λω­ση που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε στη Νέα Παρα­λία, με ομι­λη­τή τον υπο­ψή­φιο περι­φε­ρειάρ­χη Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας Σωτή­ρη Αβραμόπουλο.

Το ψηφο­δέλ­τιο συνο­λι­κά στην Περι­φέ­ρεια Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας στε­λε­χώ­νε­ται από υπο­ψη­φί­ους όλων των ηλι­κιών, από εργα­ζό­με­νους του ιδιω­τι­κού και δημό­σιου τομέα, εργά­τες και υπάλ­λη­λους, εκπαι­δευ­τι­κούς, υγειο­νο­μι­κούς, μισθω­τούς και αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νους επι­στή­μο­νες, καθη­γη­τές πανε­πι­στη­μί­ου, μικρούς επαγ­γελ­μα­τί­ες και αγρό­τες, φοι­τη­τές, ανθρώ­πους των τεχνών, του αθλη­τι­σμού, απόστρατους.

Ένα μεγά­λο ποσο­στό της τάξε­ως του 35% του ψηφο­δελ­τί­ου της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» είναι νέοι άνθρω­ποι έως και 40 ετών.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο