Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μία γυναίκα σκοτώθηκε από αυτοκίνητο που αυτοκίνητο που εμβόλισε πεζούς

Μία γυναί­κα σκο­τώ­θη­κε και του­λά­χι­στον άλλοι 17 άνθρω­ποι τραυ­μα­τί­στη­καν σήμε­ρα σε επί­θε­ση με αυτο­κί­νη­το που έπε­σε πάνω σε πεζούς στη Ραα­νά­να (κεντρι­κό Ισρα­ήλ), όπως ανα­κοί­νω­σαν οι υπη­ρε­σί­ες διά­σω­σης και η ισραη­λι­νή αστυ­νο­μία, η οποία προ­σέ­θε­σε πως έχει συλ­λά­βει δύο Παλαι­στί­νιους ως υπόπτους.

Ο επι­κε­φα­λής της ισραη­λι­νής αστυ­νο­μί­ας, Κόμπι Σαμ­πτάι, είπε στους δημο­σιο­γρά­φους στο σημείο πως “οι δύο δρά­στες της επί­θε­σης έχουν συγ­γε­νι­κό δεσμό, είναι κάτοι­κοι των (παλαι­στι­νια­κών) εδα­φών, που έφθα­σαν παρά­νο­μα” στον τόπο της επίθεσης.

Σύμ­φω­να με την αστυ­νο­μία, κατοι­κούν στο νότιο τμή­μα της κατε­χό­με­νης Δυτι­κής Όχθης, και θεω­ρού­νται ύπο­πτοι πως έκλε­ψαν ένα αυτο­κί­νη­το προ­τού χτυ­πή­σουν περα­στι­κούς σε διά­φο­ρα σημεία αυτού του προ­α­στί­ου του Τελ Αβίβ.

Η Σιν Μπετ, η υπη­ρε­σία εσω­τε­ρι­κής ασφά­λειας, διευ­κρί­νι­σε από την πλευ­ρά της σε μια ανα­κοί­νω­ση πως ανα­κρί­νει τους δύο υπό­πτους, ηλι­κί­ας 25 και 44 ετών.

Εικό­νες που γυρί­στη­καν επί τόπου από την τηλε­ό­ρα­ση του AFP δεί­χνουν ένα αυτο­κί­νη­το να έχει πέσει πάνω σε στύ­λο ηλε­κτρι­κού ρεύ­μα­τος κοντά σε μια στά­ση λεωφορείου.

Το νοσο­κο­μείο Meir της Κφαρ Σάμπα ανέ­φε­ρε πως μία γυναί­κα “που είχε τραυ­μα­τι­στεί, εισή­χθη σε κρί­σι­μη κατά­στα­ση και πέθα­νε παρά τις προ­σπά­θειες ανάνηψης”.

Οι υπη­ρε­σί­ες διά­σω­σης έκα­ναν λόγο από την πλευ­ρά τους για έναν απο­λο­γι­σμό του­λά­χι­στον 17 τραυ­μα­τιών, εκ των οποί­ων δύο σε σοβα­ρή κατάσταση.

Πηγή: ΑΠΕ

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο