Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μαγάρισαν τον «Γέρο του μωριά» οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής

Μπο­ρεί η ηγε­σία της ναζι­στι­κής Χρυ­σής Αυγής να βρί­σκε­ται στις φυλα­κές, έχο­ντας κατα­δι­κα­στεί από την Δικαιο­σύ­νη για εγκλή­μα­τα και σύστα­ση εγκλη­μα­τι­κής συμ­μο­ρί­ας, όμως η δρά­ση των νοσταλ­γών του Χίτλερ συνε­χί­ζε­ται απρόσκοπτη.

Με την ανο­χή της κυβέρ­νη­σης οι οπα­δοί της εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης και των δολο­φό­νων του Π. Φύσ­σα και του Σ. Λουκ­μάν πραγ­μα­το­ποί­η­σαν χθες «εκδή­λω­ση» στο κέντρο της Αθή­νας για τα 200 χρό­νια από την Επα­νά­στα­ση του 1821.

Μαγα­ρί­ζο­ντας το νόη­μα της Επα­νά­στα­σης και τον «Γέρο του μωριά» Θ. Κολο­κο­τρώ­νη (μπρο­στά απ’ το άγαλ­μα του οποί­ου, επί της οδού Στα­δί­ου, συγκε­ντρώ­θη­καν), οι ναζι­στές σου­λα­τσά­ρη­σαν στο κέντρο της πρω­τεύ­ου­σας ανε­μί­ζο­ντας τα φασι­στι­κά τους σύμ­βο­λα και κατα­θέ­το­ντας στε­φά­νι για τους αγω­νι­στές του ’21. Μάλι­στα, υπε­ρη­φα­νεύ­ο­νται στα φασι­στο­σάιτ τους πως «μέσα σε κλί­μα από­λυ­της απα­γό­ρευ­σης και σε καθε­στώς τρο­μο­κρα­τί­ας στο Κέντρο της Αθή­νας ανέ­μι­σαν ξανά Ελλη­νι­κές Σημαί­ες και Εθνι­κι­στι­κά Λάβαρα».

Την ημέ­ρα της επε­τεί­ου, στη Θεσ­σα­λο­νί­κη, μια χού­φτα μηχα­νό­βιοι φασί­στες που είχαν την κάλυ­ψη των ΜΑΤ επι­τέ­θη­καν στον ΕΚΧ «Σχο­λείο» επί της οδού Βασ. Γεωρ­γί­ου. Την ίδια στιγ­μή, λει­τουρ­γεί απρό­σκο­πτα δια­δι­κτυα­κός ραδιο­φω­νι­κός σταθ­μός της χρυ­σαυ­γί­τι­κης «νεο­λαί­ας».

Η κυβέρ­νη­ση, ο υπουρ­γός Μ. Χρυ­σο­χοϊ­δης (αλή­θεια, ο Παπ­πάς και ο Λαγός ακό­μη να συλ­λη­φθούν;) οφεί­λουν να δώσουν πει­στι­κές απα­ντή­σεις για την εμφα­νέ­στα­τη ανο­χή που δεί­χνουν στην δρά­ση της — κατα­δι­κα­σμέ­νης από την δικαιο­σύ­νη — ναζι­στι­κής συμμορίας.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο