Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μαχαίρια, στειλιάρια, σίδερα και καπνογόνα είχε η εγκληματική συμμορία των ναζί στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ)

Την δολο­φο­νι­κή δρά­ση της εγκλη­μα­τι­κής συμ­μο­ρί­ας των ναζί που επι­τέ­θη­καν στη Νέα Φιλα­δέλ­φεια απο­δει­κνύ­ουν τα μαχαί­ρια, τα στει­λιά­ρια, τα σίδε­ρα, οι πέτρες και τα καπνο­γό­να που χρη­σι­μο­ποί­η­σαν ως φονι­κά όπλα τα φασι­στοει­δή κατά την επι­δρο­μή τους το βρά­δυ της Δευ­τέ­ρας και σκό­τω­σαν τον 29χρονο Μιχάλη.

Οι φασί­στες δολο­φό­νοι είχαν ακό­μα κου­κού­λες, γάντια, επι­κα­λα­μί­δες και σπρέι!

Δεν είναι σαφές, αν η συμ­μο­ρία των ναζί από την Κρο­α­τία ήρθε με τον οπλι­σμό, ή μέρους του οπλι­σμού, και αν προ­μη­θεύ­τη­κε οπλι­σμό από τους Έλλη­νες ομοϊ­δε­ά­τες συνεργούς.

Αυτός ο οπλι­σμός βρέ­θη­κε στο σημείο της δολο­φο­νί­ας έξω από το γήπε­δο της ΑΕΚ.

Δεί­τε τις φωτο­γρα­φί­ες με τον οπλι­σμό τους.

Από ακατάσχετη αιμορραγία συνεπεία τραύματος από μαχαίρι στο χέρι πέθανε ο 29χρονος Μιχάλης

Ένα και μονα­δι­κό τραύ­μα από μαχαί­ρι ήταν αυτό που στοί­χι­σε τη ζωή του 29χρονου φιλά­θλου της ΑΕΚ Μιχά­λη Κατσου­ρή, σύμ­φω­να και με την ιατρο­δι­κα­στι­κή έκθε­ση, η οποία επι­βε­βαιώ­νει την αρχι­κή δια­πί­στω­ση των για­τρών του νοσο­κο­μεί­ου, όπου μετα­φέρ­θη­κε ο άτυ­χος άνδρας.

Όπως δια­πι­στώ­θη­κε από τον ιατρο­δι­κα­στή Νίκο Καλό­γρηα, που έκα­νε τη νεκρο­το­μή, ο 29χρονος έφε­ρε και κάποια άλλα χτυ­πή­μα­τα στα χέρια, που δέχτη­κε προ­φα­νώς στην προ­σπά­θεια του να αμυν­θεί, όχι όμως ιδιαί­τε­ρης σημασίας.

Το τραύ­μα από μαχαί­ρι στον πήχη, ωστό­σο, ήταν βαθύ και έκο­ψε αρτη­ρία και αγγεία, με απο­τέ­λε­σμα ο 29χρονος να πεθά­νει από ακα­τά­σχε­τη αιμορραγία.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι από την πρώ­τη στιγ­μή αυτό­πτες μάρ­τυ­ρες είπαν ότι ο Μιχά­λης περ­πά­τη­σε μερι­κές δεκά­δες μέτρα, αλλά οι δυνά­μεις του τον εγκα­τέ­λει­ψαν, και όταν βρέ­θη­κε ασθε­νο­φό­ρο για να τον μετα­φέ­ρει στο νοσο­κο­μείο ήταν πλέ­ον αργά.

Εν τω μετα­ξύ συνε­χί­ζο­νται οι εργα­στη­ρια­κές έρευ­νες για την ταυ­το­ποί­η­ση του δρά­στη της δολο­φο­νί­ας. Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, η έρευ­να εστιά­ζε­ται σε μια μικρή ομά­δα χού­λι­γκαν που έλα­βαν μέρος στα αιμα­τη­ρά επεισόδια.

Εξιτήριο έλαβε η μητέρα του 29χρονου και ένας Κροάτης. Συνεχίζουν να νοσηλεύονται τρεις Ελληνες

Εξι­τή­ριο έλα­βε χθες από το Νοσο­κο­μείο «Κορ­για­λέ­νειο ‑Μπε­νά­κειο» ΕΕΣ, η μητέ­ρα του άτυ­χου 29χρονου που έχα­σε τη ζωή του έπει­τα από την οργα­νω­μέ­νη επί­θε­ση οπα­δών της Ντι­να­μό Ζάγκρεμπ, στη Ν. Φιλα­δέλ­φεια. Υπε­βλή­θη σε πλή­ρη καρ­διο­λο­γι­κό έλεγ­χο που ολο­κλή­ρω­σε χωρίς ευρή­μα­τα, ανα­φέ­ρει ανα­κοί­νω­ση του νοσοκομείου.

Επί­σης, εξι­τή­ριο έλα­βε σήμε­ρα και ο αλλο­δα­πός υπή­κο­ος (Κρο­ά­της), (37 ετών), που νοση­λευό­ταν στην Α’ Χει­ρουρ­γι­κή Κλι­νι­κή, μετά την ολο­κλή­ρω­ση του απει­κο­νι­στι­κού και εργα­στη­ρια­κού ελέγχου.

Στο νοσο­κο­μείο συνε­χί­ζουν να νοση­λεύ­ο­νται τρεις Έλληνες.

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο