Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μεσολόγγι: Βρέθηκε σε βάλτο η σορός του Μπάμπη

Σορός άνδρα εντο­πί­στη­κε, σύμ­φω­να με την Αστυ­νο­μία, σε βαλ­τώ­δη περιο­χή κοντά λιμνο­θά­λασ­σα του Μεσο­λογ­γί­ου, κατά τη διάρ­κεια των ερευ­νών για τον εντο­πι­σμό του 31χρονου, που αγνο­εί­ται από το βρά­δυ της 4ης Ιανουαρίου.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, ανα­μέ­νο­νται οι δια­δι­κα­σί­ες για την ταυ­το­ποί­η­ση της σορού, ενώ ο χώρος έχει απο­κλει­στεί, προ­κει­μέ­νου να πραγ­μα­το­ποι­η­θούν έρευ­νες από την Αστυνομία.

Ειδι­κά εκπαι­δευ­μέ­νος σκύ­λος της Αστυ­νο­μί­ας ερεύ­νη­σε τον βάλ­το στην συγκε­κρι­μέ­νη περιο­χή. Λίγο πριν τις 17:00 επι­βε­βαιώ­θη­κε σύμ­φω­να με αστυ­νο­μι­κές πηγές πως η σορός ανή­κει στον 31χρονο Μπάμπη.

Επί­σης, ανα­μέ­νε­ται να φθά­σει στο σημείο και ιατροδικαστής.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται πως υπό δρα­κό­ντεια μέτρα ασφα­λεί­ας οδη­γή­θη­κε το πρωί της Δευ­τέ­ρας (22/1) στον ανα­κρι­τή ο 50χρονος κρε­ο­πώ­λης, ο οποί­ος βρί­σκε­ται αντι­μέ­τω­πος με την κατη­γο­ρία της ανθρω­πο­κτο­νί­ας στην υπό­θε­ση του Μπά­μπη Κούτσικου.

Ο 50χρονος κρε­ο­πώ­λης μετα­φέρ­θη­κε στα δικα­στή­ρια λίγο μετά τις 07:00 το πρωί για λόγους ασφα­λεί­ας όμως η απο­λο­γία του ξεκί­νη­σε 4 ώρες αργό­τε­ρα και ήταν μαραθώνια.

Ο κρε­ο­πώ­λης δεν άλλα­ξε στά­ση υπο­στη­ρί­ζο­ντας ότι δεν έχει εμπλο­κή στην εξα­φά­νι­ση και ότι έχει πει από την πρώ­τη στιγ­μή, όλα όσα γνώ­ρι­ζε για την υπόθεση.

Από την πρώ­τη του προ­σα­γω­γή για την υπό­θε­ση, ο 50χρονος κρε­ο­πώ­λης υπο­στή­ρι­ζε πως έχει ένα κενό μνή­μης 50 λεπτών, επει­δή έκα­νε χρή­ση ουσιών. Όμως, τα απο­τε­λέ­σμα­τα των τοξι­κο­λο­γι­κών εξε­τά­σε­ων που βγή­καν καθα­ρές επι­βε­βαί­ω­σαν ότι έλε­γε ψέματα.

 

Το “έπος” του Γου­έ­μπλεϊ, αφη­γεί­ται ο Αρι­στεί­δης Καμάρας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο