Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Με εντολή Χαρδαλιά ξηλώνονται και οι αφίσες του ΚΚΕ ως “αθλιότητα και αυθαιρεσία απέναντι στο αστικό περιβάλλον”

Ενώ ετοι­μά­ζε­ται το μεγά­λο συλ­λα­λη­τή­ριο ενά­ντια στην εμπλο­κή για τις 7.30 μ.μ. στο Σύνταγ­μα, όπου θα μιλή­σει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κου­τσού­μπας, ο “πολύς” (συνή­θως χαμη­λών τόνων) Νίκος Χαρ­δα­λιάς, κραυ­γά­ζο­ντας “Θα πατά­ξου­με την (αφισο)ρύπανση στην Αττι­κή”, προ­χώ­ρη­σε στο ξήλω­μα αφι­σών που είχαν τοπο­θε­τη­θεί “παρά­νο­μα” από το ΚΚΕ αρχί­ζο­ντας από Λεω­φό­ρο Συγ­γρού και Βουλιαγμένης.

Όπως ανα­κοι­νώ­θη­κε “συνερ­γεία της Περι­φέ­ρειας Αττι­κής _προφανώς με εντο­λή Χαρ­δα­λιά, απο­ξη­λώ­νουν αφί­σες που τοπο­θε­τή­θη­καν τη νύχτα, κατά παρά­βα­ση της κεί­με­νης νομο­θε­σί­ας, για το συλ­λα­λη­τή­ριο που διορ­γα­νώ­νει σήμε­ρα το ΚΚΕ τη Δευ­τέ­ρα 11 Μαρ­τί­ου, στο Σύνταγ­μα”.

Όπως επι­ση­μαί­νε­ται από την Περι­φέ­ρεια Αττι­κής “θα επι­βλη­θούν τα ανώ­τα­τα πρό­στι­μα που προ­βλέ­πει ο νόμος” όπως και στο παρελ­θόν “η αθλιό­τη­τα που αφο­ρά στην αυθαι­ρε­σία απέ­να­ντι στο αστι­κό περι­βάλ­λον συνε­χί­ζε­ται”, τόνι­σαν συνερ­γά­τες του, προ­σθέ­το­ντας ότι ο Περι­φε­ρειάρ­χης Αττι­κής δεν πρό­κει­ται να επι­τρέ­ψει καμία έκπτω­ση στο θέμα αυτό. “Ο νόμος δεν έχει κομ­μα­τι­κό πρό­ση­μο. Και σε αυτά τα ζητή­μα­τα ο κ. Χαρ­δα­λιάς δεν πρό­κει­ται να κάνει ούτε μισό βήμα πίσω», σημεί­ω­σαν με νόη­μα, υπο­γραμ­μί­ζο­ντας ότι ‑και σε αυτή την περί­πτω­ση- οι.. καμπά­νες θα είναι βαριές και τα προ­βλε­πό­με­να πρό­στι­μα θα επι­δο­θούν κανο­νι­κά. “Εξαι­ρέ­σεις δεν γίνο­νται για κανέ­ναν”, σημεί­ω­σαν χαρακτηριστικά.

Με πλη­ρο­φο­ρί­ες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο