Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μισανθρωπισμός αλά… ΣΥΡΙΖΑ

Σας αφήνουμε ήσυχους…

Μια ματιά στις δηλώ­σεις του Αλέ­ξη Τσί­πρα μετά τις εκλο­γές αρκεί για να κατα­λά­βει κανείς ότι για το πάτω­μα του ΣΥΡΙΖΑ — σύμ­φω­να με την ηγε­σία του — φταί­νε όλοι εκτός από την ηγε­σία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα ξανα­πού­με το πώς ο ΣΥΡΙΖΑ λει­τούρ­γη­σε ως χορη­γός της ΝΔ. Η μετά­φρα­ση αυτής της στά­σης της ηγε­σί­ας του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και δύο μέρες εξε­λίσ­σε­ται στα σοσιαλ μίντια σε έναν ατε­λεί­ω­το μισαν­θρω­πι­σμό, σε ένα ατέρ­μο­νο βρι­σί­δι στον κόσμο που δεν ψήφι­σε ΣΥΡΙΖΑ.

Κι αν περί­με­νε κανείς ότι αυτό θα ήταν κάτι που αφο­ρά μόνο κάποια ανώ­νυ­μα τρολ η αλή­θεια τον δια­ψεύ­δει. Για παρά­δειγ­μα η Ευγε­νία Λου­πά­κη, δημο­σιο­γρά­φος στο Κόκ­κι­νο και στέ­λε­χος του ΣΥΡΙΖΑ, σχο­λιά­ζο­ντας στο facebook τηλε­ο­πτι­κά ρεπορ­τάζ για τους σει­σμό­πλη­κτους της Κρή­της ανα­φέ­ρει: «Τί ζητούν οι σει­σμό­πλη­κτοι από τη νέα κυβέρ­νη­ση; Να μη ζητά­νε τίπο­τα διό­τι η νέα κυβέρ­νη­ση είναι η παλιά που τέσ­σε­ρα χρό­νια δεν έκα­νε τίπο­τα και αυτοί την επι­βρά­βευ­σαν και την έβγα­λαν πρώ­τη δύνα­μη. Ας κάτσου­νε τώρα στα προ­κάτ και ας κοι­τά­νε τα γκρε­μι­σμέ­να του σπί­τια και ας μας αφή­σουν ήσυ­χους άντε μπράβο!».

Από ότι φαί­νε­ται η πρώ­τη αντι­πο­λί­τευ­ση που ξεκί­νη­σε πριν τις εκλο­γές της 25ης Ιού­νη, είναι η αντι­πο­λί­τευ­ση του ΣΥΡΙΖΑ απέ­να­ντι σε όποιον διεκ­δι­κεί, σε όποιον απαιτεί

Αυτοί, η ηγε­σία του ΣΥΡΙΖΑ, παρι­στά­νουν τους ανή­ξε­ρους τάχα για το πώς τρο­φο­δο­τεί­ται η συντη­ρη­τι­κο­ποί­η­ση και το πώς δια­τη­ρεί τις δυνά­μεις της η ΝΔ… Μόνο αίσχος!

902.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο