Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Νέα επιδείνωση του καιρού από αύριο — Τοπικά ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις

Νέα επι­δεί­νω­ση του και­ρού ανα­μέ­νε­ται από αύριο και έως την Τεταρ­τη, σύμ­φω­να με έκτα­κτο δελ­τίο της Εθνι­κής Μετε­ω­ρο­λο­γι­κής Υπη­ρε­σί­ας (ΕΜΥ), με κύρια χαρα­κτη­ρι­στι­κά τις τοπι­κά ισχυ­ρές βρο­χές και καται­γί­δες στην κεντρι­κή και νότια χώρα και τις κατά τόπους πυκνές χιο­νο­πτώ­σεις στα κεντρι­κά και βόρεια ηπει­ρω­τι­κά (πορ­το­κα­λί επί­πε­δο προειδοποίησης).

Πιο ανα­λυ­τι­κά:

Α. Τρίτη (01–03-2022)

α) Κατά τόπους ισχυ­ρές βρο­χές και καται­γί­δες θα εκδη­λω­θούν στη Θεσ­σα­λία, τη δυτι­κή και κεντρι­κή Στε­ρεά, την ανα­το­λι­κή Πελο­πόν­νη­σο και την Κρήτη.

β) Κατά τόπους πυκνές χιο­νο­πτώ­σεις θα σημειω­θούν στα ηπει­ρω­τι­κά ορει­νά, στα ημιο­ρει­νά της Ηπεί­ρου, της Θεσ­σα­λί­ας, της δυτι­κής και κεντρι­κής Στε­ρε­άς και σε περιο­χές με χαμη­λό­τε­ρο υψό­με­τρο της δυτι­κής και κεντρι­κής Μακεδονίας.

Β. Τετάρτη (02–03-2022)

α) Κατά τόπους ισχυ­ρές βρο­χές και καται­γί­δες θα εκδη­λω­θούν στη Θεσ­σα­λία, τη δυτι­κή και κεντρι­κή Στε­ρεά, το νότιο Ιόνιο, τη δυτι­κή και νότια Πελο­πόν­νη­σο, την Κρή­τη, τις νότιες Κυκλά­δες και τα Δωδεκάνησα.

β) Κατά τόπους πυκνές χιο­νο­πτώ­σεις θα σημειω­θούν στα ηπει­ρω­τι­κά ορει­νά, τις πρω­ι­νές ώρες στα ημιο­ρει­νά της Θεσ­σα­λί­ας και της κεντρι­κής Στε­ρε­άς και βαθ­μιαία στα ημιο­ρει­νά της Πελο­πον­νή­σου και στα ορει­νά της Κρήτης.

Ναζίμ Χικ­μέτ Ποι­ή­μα­τα εκλο­γή από το έργο του

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο