Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Νέα μαρτυρία στην Εισαγγελία κατά του γνωστού καταγγελλόμενου σκηνοθέτη — ηθοποιού

Σημα­ντι­κή κατά­θε­ση που πιθα­νό­τα­τα θα οδη­γή­σει στο επό­με­νο βήμα της Εισαγ­γε­λί­ας έλα­βε ο Εισαγ­γε­λέ­ας πρω­το­δι­κών Κώστας Σπυ­ρό­που­λος που ερευ­νά τις καταγ­γε­λί­ες με κεντρι­κό πρό­σω­πο γνω­στό σκη­νο­θέ­τη — ηθοποιό.

Ο εισαγ­γε­λι­κός λει­τουρ­γός έλα­βε πολύ­ω­ρη κατά­θε­ση από μάρ­τυ­ρα , πιθα­νό­τα­τα γυναί­κα, η μαρ­τυ­ρία της οποί­ας ενδέ­χε­ται να πυρο­δο­τή­σει εξε­λί­ξεις στην υπό­θε­ση του μηνυό­με­νου για σοβα­ρές κατη­γο­ρί­ες ηθο­ποιού, καθώς φαί­νε­ται να πρό­κει­ται για πρό­σω­πο που γνω­ρί­ζει συγκε­κρι­μέ­να γεγο­νό­τα χωρίς να έχει την ιδιό­τη­τα του θύματος.

Η κατά­θε­ση διήρ­κη­σε πολ­λές ώρες και με την ολο­κλή­ρω­ση της, η μάρ­τυ­ρας απο­χώ­ρη­σε από το εισαγ­γε­λι­κό γρα­φείο με μεγά­λη μυστι­κό­τη­τα, επι­λέ­γο­ντας να εξέλ­θει απο­φεύ­γο­ντας την κεντρι­κή είσο­δο της Εισαγγελίας.

Μάλι­στα, την συνό­δευε η δικη­γό­ρος του άνδρα, που πρώ­τος κατέ­θε­σε μήνυ­ση σε βάρος του σκη­νο­θέ­τη- ηθο­ποιού για αδι­κή­μα­τα τα οποία έχουν παρα­γρα­φεί, πλην όμως έχει ανα­κοι­νώ­σει πως γνω­ρί­ζει ακό­μα δύο περι­στα­τι­κά που συνέ­βη­σαν την προη­γού­με­νη επτα­ε­τία και επο­μέ­νως δεν έχουν παραγραφεί.

Σύμ­φω­να με εκτι­μή­σεις οι επό­με­νες κινή­σεις της Δικαιο­σύ­νης, μετά και την κατά­θε­ση της μήνυ­σης σήμε­ρα για βια­σμό ανη­λί­κου το 2010, εκτι­μά­ται πως θα είναι άμεσες.

Φώτης Αγγου­λές, ο προ­λε­τά­ριος ποιητής

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο