Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Νέο κλιπ για το «Thanks for the Dance» του Λέοναρντ Κοέν (BINTEO)

Οι Rowan Blanchard και Lily Cole πρω­τα­γω­νι­στούν στο και­νούρ­γιο βιντε­ο­κλίπ για το «Thanks for the Dance», το τρα­γού­δι που έδω­σε τον τίτλο στο μετά θάνα­τον άλμπουμ του Λέο­ναρντ Κοέν.

Στο, σκη­νο­θε­τη­μέ­νο από τη φωτο­γρά­φο μόδας Harley Weir, βιντε­ο­κλίπ, το οποίο έκα­νε πρε­μιέ­ρα στο NOWNESS, η Αμε­ρι­κα­νή ηθο­ποιός, ακτι­βί­στρια και πρώ­ην σταρ της Disney, Rowan Blanchard ‑τη θυμό­μα­στε στον ρόλο της Ράι­λι Μάθιους στη σει­ρά «Girl Meets World» του Disney Channel (2014–2027)- υπο­δύ­ε­ται τον ρόλο μιας νύφης στα διά­φο­ρα στά­δια της ζωής της. Η Βρε­τα­νή ηθο­ποιός και μοντέ­λο Lily Cole ποζά­ρει ως «Αφρο­δί­τη» του Φλω­ρε­ντι­νού ζωγρά­φου Σάντρο Μπο­τι­τσέ­λι και, στη συνέ­χεια, ως Παρ­θέ­νος Μαρία, περι­τρι­γυ­ρι­σμέ­νη από τρία μικρά παιδιά.

«Είμαι μεγά­λη θαυ­μά­στρια του Λέο­ναρντ Κοέν» υπο­γράμ­μι­σε, στην ανα­κοί­νω­ση Τύπου, η Harley Weir. «Οι στί­χοι του είναι τόσο ειλι­κρι­νείς και, παρ’ όλα αυτά, τόσο ζεστοί. Είναι τιμή μου να συμ­με­τέ­χω σε αυτό που μας κλη­ρο­δό­τη­σε» πρόσθεσε.

Το κλιπ της Weir είναι μέρος σει­ράς βιντε­ο­κλίπ που δημιουρ­γού­νται για το άλμπουμ «Thanks for the Dance» από το NOWNESS (ψηφια­κό κανά­λι, που ίδρυ­σε το 2010 ο Τζέ­φερ­σον Χακ ως εμπο­ρι­κό σήμα της εται­ρεί­ας LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton) σε συνερ­γα­σία με το Leonard Cohen Estate και τη Sony Music Canada.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο