Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Νέο κρούσμα οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη: «Τον χτύπησαν γιατί φορούσε μπλούζα του ΠΑΟΚ»

Οπα­δι­κής χροιάς ήταν η επί­θε­ση σε 16χρονο το από­γευ­μα της Τρί­της (2/5) στην περιο­χή της Ευαγ­γε­λί­στριας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμ­φω­να με την καταγ­γε­λία, δύο νεα­ροί πλη­σί­α­σαν τον 16χρονο και τον ρώτη­σαν τι ομά­δα είναι. Ο ανή­λι­κος φορού­σε φού­τερ της ομά­δας του και του ζήτη­σαν να τη βγά­λει και να τους τη δώσει. Όταν εκεί­νος αρνή­θη­κε, άρχι­σαν να τον χτυ­πούν με μπου­νιές και κλω­τσιές και στη συνέ­χεια εξαφανίστηκαν.

Στο σημείο έφτα­σε ασθε­νο­φό­ρο του ΕΚΑΒ, ο 16χρονος δια­κο­μί­στη­κε στο νοσο­κο­μείο Γεν­νη­μα­τάς, όπου και νοση­λεύ­ε­ται μέχρι τώρα με κακώ­σεις στο σώμα του, χωρίς ευτυ­χώς να βρί­σκε­ται σε περαι­τέ­ρω κίν­δυ­νο η υγεία του.

Οι αστυ­νο­μι­κές δυνά­μεις εντό­πι­σαν τον έναν από τους δύο δρά­στες, έναν 21χρονο, τον οποίο και συνέ­λα­βαν ενώ οι έρευ­νες για τον εντο­πι­σμό και του δεύ­τε­ρου δρά­στη συνεχίζονται.

Τι δήλωσε η μητέρα του θύματος

Για την οπα­δι­κή επί­θε­ση στη Θεσ­σα­λο­νί­κη, μίλη­σε η μητέ­ρα του θύμα­τος έξω από το νοσο­κο­μείο Γεννηματάς.

«Χτύ­πη­σε στο πρό­σω­πο κυρί­ως, στο κεφά­λι, είχα­με μία εξάρ­θρω­ση του ώμου και μετά στο μάτι, στη μύτη για­τί καλύ­φθη­κε», ανέφερε.

«Φορού­σε μία μπλού­ζα του ΠΑΟΚ, με σήμα του ΠΑΟΚ και για να του τη βγά­λουν, του τρά­βη­ξαν τον ώμο. […] Αμέ­σως άρχι­σαν να τον κυνη­γά­νε λόγω της μπλού­ζας, του φώνα­ζαν, κάποια στιγ­μή του έβα­λαν τρι­κλο­πο­διά, τον έρι­ξαν κάτω και άρχι­σαν να τον βαρά­νε στο κεφά­λι, στον ώμο, το παι­δί μου έβα­λε τα χέρια κάλυ­ψε το πρό­σω­πό του και το κεφά­λι για να μη χτυ­πη­θεί περισ­σό­τε­ρο», είπε.

Με πλη­ρο­φο­ρί­ες από: ertnews.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο