Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Νεάπολη-Συκιές: Αθλιότητες της «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» ενάντια στη «Λαϊκή Συσπείρωση» και το ΚΚΕ

Για «αντι­κομ­μου­νι­στι­κά παι­χνί­δια» κάνει λόγο σε ανα­κοί­νω­ση της η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση Νεά­πο­λης-Συκε­ών» κατη­γο­ρώ­ντας την δημο­τι­κή παρά­τα­ξη «Η Πόλη Αλλιώς» (στη­ρι­ζό­με­νη από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ) πως συκο­φα­ντεί και δια­στρε­βλώ­νει τις θέσεις και τις ενέρ­γειες της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» και του ΚΚΕ. 

Ακο­λου­θεί ολό­κλη­ρη η ανα­κοί­νω­ση της «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση Νεάπολης-Συκεών»:

Δεν πρό­λα­βαν ακό­μη να κάτσουν στα Δημο­τι­κά έδρα­να και ξεκί­νη­σαν τις επι­θέ­σεις ενά­ντια στο ΚΚΕ και τη «Λαϊ­κή Συσπείρωση».

Ο λόγος για τη δημο­τι­κή παρά­τα­ξη «Η Πόλη Αλλιώς» — στη­ρί­ζε­ται από την «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» — που με ένα κατά­πτυ­στο δημο­σί­ευ­μα συκο­φα­ντούν και δια­στρε­βλώ­νουν τις θέσεις και τις ενέρ­γειες της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» Νεά­πο­λης-Συκε­ών και του ΚΚΕ.

Αφορ­μή αυτή τη φορά πήραν από το γεγο­νός ότι η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» διεκ­δι­κεί μία έδρα που εντε­λώς άδι­κα της αφαι­ρέ­θη­κε για ΔΥΟ μόλις ψήφους (είναι το μόνο που “ξέχα­σαν” να ανα­φέ­ρουν στον λίβε­λο τους).

Όπως είναι φυσι­κό (αυτό θα έκα­νε και κάθε άλλος) ζητή­σα­με την επα­να­κα­τα­μέ­τρη­ση των ψηφοδελτίων.

Η επα­να­κα­τα­μέ­τρη­ση που έγι­νε, παρου­σία εκπρο­σώ­πων και των δύο πλευ­ρών (χωρίς καμιά προ­σπά­θεια απο­κλει­σμού τους όπως συκο­φα­ντι­κά ισχυ­ρί­ζο­νται), απέ­δει­ξε πως υπήρ­ξαν ούτε ένα ούτε δύο, αλλά δεκά­δες περι­πτώ­σεις ψηφο­δελ­τί­ων της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» που άδι­κα χαρα­κτη­ρί­στη­καν ως άκυ­ρα (χ αντί σταυ­ρού, περισ­σό­τε­ροι σταυ­ροί προ­τί­μη­σης, κλπ).

Υπήρ­ξαν και άλλα “περί­ερ­γα συμ­βά­ντα” σε συγκε­κρι­μέ­νο εκλο­γι­κό τμή­μα, όπου μόνο σε αυτό ακυ­ρώ­θη­καν πάνω από 10 ψηφο­δέλ­τια της «Λαϊ­κής Συσπείρωσης».

Από­λυ­τα δικαιο­λο­γη­μέ­να επο­μέ­νως, η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» κατέ­θε­σε ένστα­ση για να δικαιωθεί.

Και έρχο­νται τώρα οι κύριοι της «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» να μιλή­σουν για «περί­ερ­γη, σφο­δρή, συκο­φα­ντι­κή, χυδαία και ανυ­πό­στα­τη πολε­μι­κή» του ΚΚΕ και της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» σε βάρος τους.

Ντύ­νουν μάλι­στα τα χυδαιο­λο­γή­μα­τά τους με ιδε­ο­λο­γή­μα­τα του τύπου:«Είναι ασύ­νη­θες εκφυ­λι­στι­κό και έξω από τον πολι­τι­κό πολι­τι­σμό και την κουλ­τού­ρα της αρι­στε­ράς να δια­πλη­κτί­ζε­ται στα αστι­κά δικα­στή­ρια για ψήφους και για έδρες»!!!

Θα έπρε­πε δηλα­δή κατά τη γνώ­μη τους να απο­δε­χτού­με την άδι­κη ακύ­ρω­ση δεκά­δων ψηφο­δελ­τί­ων της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» (που εκφρά­ζουν και την αντί­στοι­χη βού­λη­ση των ψηφο­φό­ρων) για να κερ­δί­σουν οι ίδιοι μια έδρα που δεν τους ανήκει!!!

Και αν ο δικός τους «πολι­τι­κός πολι­τι­σμός» δεν τους επι­τρέ­πει να δια­πλη­κτί­ζο­νται στα αστι­κά δικα­στή­ρια, τότε για­τί προ­σέ­φυ­γαν οι ίδιοι σε «αντέν­στα­ση» κατά της δικής μας ένστασης;

Τα αντι­κομ­μου­νι­στι­κά παι­χνί­δια των εκπρο­σώ­πων της «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» τα ξέρου­με καλά.

Αφού από το 2012 μέχρι το 2015 έγι­ναν ντε­κόρ των δια­φό­ρων ΣΥΡΙ­ΖΑί­ι­κων παι­χνι­διών για τη συγκρό­τη­ση της «πρώ­τη φορά αρι­στε­ρής κυβέρ­νη­σης», αφού δια­δή­λω­ναν στο πλευ­ρό της κυβέρ­νη­σης την περί­ο­δο της «περή­φα­νης δια­πραγ­μά­τευ­σης», την ώρα δηλα­δή που αυτή δια­πραγ­μα­τευό­ταν νέα μνη­μό­νια στις Βρυ­ξέλ­λες, αφού πάτη­σαν την μπα­να­νό­φλου­δα του δημο­ψη­φί­σμα­τος και συνέ­βα­λαν σε αυτα­πά­τες και ψευ­δαι­σθή­σεις για την κυβέρ­νη­ση του ΣΥΡΙΖΑ… τώρα ζητά­νε τα ρέστα από το ΚΚΕ!

Μια ματιά να ρίξει κάποιος στην προ­σω­πι­κή σελί­δα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης του επι­κε­φα­λής «Η Πόλη Αλλιώς» και στε­λέ­χους της «ΑΝΤΑΡΣΥΑ», θα δια­πι­στώ­σει πως δεν υπάρ­χει μέρα που να μην επι­τί­θε­ται ενά­ντια στο ΚΚΕ.

Ας αφή­σουν λοι­πόν τα αστεία και τις γελοιότητες.

Το μόνο που κατα­φέρ­νουν με τέτοιου είδους συκο­φα­ντί­ες, ψέμα­τα και επι­θέ­σεις ενά­ντια στο ΚΚΕ και τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» είναι να παί­ζουν το παι­χνί­δι του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων αστι­κών κομμάτων.

laikisispirosisikeon.blogspot.com

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο