Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Νεοχωρούδα: Απ’ όλα έχει το βιογραφικό του ιδιοκτήτη των σκυλιών: Καταγγελίες για βιασμό, δημόσιους αυνανισμούς, κλοπές…

Γνώ­ρι­μος στις αρχές εδώ και πάνω από μία δεκα­ε­τία φαί­νε­ται πως ήταν ο 37χρονος ιδιο­κτή­της των τριών σκυ­λιών που κατα­σπά­ρα­ξαν την 50χρονη Ελι­σά­βετ την περα­σμέ­νη Κυρια­κή (10/12) στη Νεο­χω­ρού­δα Θεσσαλονίκης.

Ειδι­κό­τε­ρα, τον 37χρονο προ­φυ­λα­κι­σθέ­ντα βαραί­νει το πλού­σιο ποι­νι­κό «βιο­γρα­φι­κό» του, από το οποίο φέρε­ται να μη λεί­πει ούτε η κατη­γο­ρία για από­πει­ρα βια­σμού, σύμ­φω­να με σχε­τι­κό ρεπορ­τάζ του MEGA.

Όπως ανα­φέ­ρει πάντα το ρεπορ­τάζ του σταθ­μού, ο 37χρονος είχε κατη­γο­ρη­θεί το 2010 για από­πει­ρα ληστεί­ας μοτο­σι­κλέ­τας στην Αλε­ξαν­δρού­πο­λη. Τότε είχε εντο­πι­στεί και συλ­λη­φθεί από τις Αρχές.

Πέντε χρό­νια αργό­τε­ρα, τον Οκτώ­βριο του 2015 μπή­κε σε είσο­δο πολυ­κα­τοι­κί­ας και φέρε­ται να αυνα­νί­στη­κε μπρο­στά σε μία 20χρονη φοι­τή­τρια. Κατη­γο­ρή­θη­κε για πρό­κλη­ση σκαν­δά­λου με ακό­λα­στες πρά­ξεις. Με παρό­μοιες κατη­γο­ρί­ες βρέ­θη­κε αντι­μέ­τω­πος την ίδια χρο­νιά, στην Αλε­ξαν­δρού­πο­λη, σε βάρος άλλης γυναίκας.

Το 2016 απο­πει­ρά­θη­κε να βιά­σει ίδια 20χρονη φοι­τή­τρια, κατά της οποί­ας είχε επι­τε­θεί τον Οκτώ­βριο του 2015. Η φοι­τή­τρια τον κατήγ­γει­λε και η υπό­θε­ση οδη­γή­θη­κε στα δικαστήρια.

 

ΙΔΕΕΣ και «ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ» που άλλα­ξαν το ποδό­σφαι­ρο – Γιάν­νης Γεωργάκης

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο