Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ντροπή! Έδιωξαν από συγκέντρωση της ΝΔ κοπέλα που επέζησε από το έγκλημα στα Τέμπη! (VIDEO)

Η Ευδο­κία Τσα­γκλή ήταν μια εκ των επι­βα­τών του τρί­του βαγο­νιού της αμα­ξο­στοι­χί­ας που συγκρού­στη­κε με το εμπο­ρι­κό τρέ­νο το βρά­δυ της 28ης Φεβρουαρίου.

Επι­ζή­σα­σα του εγκλή­μα­τος των Τεμπών, η Ευδο­κία επι­χεί­ρη­σε χθες να παρα­στεί στην προ­ε­κλο­γι­κή συγκέ­ντρω­ση της ΝΔ στη Θεσ­σα­λο­νί­κη όπου μιλού­σε ο Κυριά­κος Μητσοτάκης.

Χωρίς να προ­λά­βει καν να δια­μαρ­τυ­ρη­θεί, μόλις έγι­νε αντι­λη­πτή, η νεα­ρή γυναί­κα απο­μα­κρύν­θη­κε κακήν κακώς από τους υπεύ­θυ­νους ασφα­λεί­ας της συγκέ­ντρω­σης. Προ­φα­νώς, η παρου­σία της στο σημείο χαλού­σε την χαρω­πή «φιέ­στα» της ΝΔ ενό­ψει των εκλο­γών της Κυριακής.

Η ίδια, με οργι­σμέ­νη ανάρ­τη­σή της στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης περι­γρά­φει το συμβάν:

«Πήγα μόνη μου, χωρίς πανό, χωρίς κανέ­ναν να τον κοι­τά­ξω στα μάτια. Και με βγά­λα­νε σηκω­τή! Με κου­βα­λή­σα­νε, κατά­λα­βες; Με κου­βα­λή­σα­νε έξω. Δεν έχω τίπο­τα πάνω μου, ούτε τσά­ντα. Και με βγά­λα­νε έξω! Με αρπά­ξα­νε και με διώ­ξα­νε. Αυτοί είστε, αυτοί είστε Νέα Δημο­κρα­τία».

Αυτοί είναι! Θα λέγα­με ότι πρό­κει­ται για μεγά­λη ντρο­πή, αλλά ποιος έχα­σε τη ντρο­πή για να τη βρουν στη Νέα Δημοκρατία…

 

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο