Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ν. Παπαναστάσης: Οι καταγγελίες για κακοποίηση πρέπει να διερευνώνται άμεσα και να προστατεύεται το θύμα (VIDEO)

Από­λυ­τα κατα­δι­κα­στέο και απο­τρό­παιο χαρα­κτή­ρι­σε ο βου­λευ­τής του ΚΚΕ και εκ νέου υπο­ψή­φιος, Νίκος Παπα­να­στά­σης, το περι­στα­τι­κό βια­σμού και κακο­ποί­η­σης για το οποίο καταγ­γέλ­θη­κε ο ευρω­βου­λευ­τής Αλ. Γεωρ­γού­λης, μιλώ­ντας σε εκπο­μπή του «ΑΝΤ1», το πρωί της Τετάρτης.

Όπως σημεί­ω­σε η καταγ­γε­λία θα έπρε­πε να είχε διε­ρευ­νη­θεί πολύ νωρί­τε­ρα και όχι τρία χρό­νια μετά, ενώ καυ­τη­ρί­α­σε την απο­κρου­στι­κή αντι­πα­ρά­θε­ση μετα­ξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ γύρω από το θέμα, που όμως αφή­νει στο απυ­ρό­βλη­το το γεγο­νός ότι τέτοιες καταγ­γε­λί­ες σέρ­νο­νται για χρό­νια και τα θύμα­τα μένουν απροστάτευτα.

Μάλι­στα επι­σή­μα­νε ότι όσα κρο­κο­δεί­λια δάκρυα και αν χύσουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με την πολι­τι­κή τους αφή­νουν τα θύμα­τα απρο­στά­τευ­τα, ακό­μα και όσον αφο­ρά τα προ­σω­πι­κά τους δεδομένα.

Επί­σης, σχε­τι­κά με τη συζή­τη­ση για τη διε­ξα­γω­γή debate, ο Ν. Παπα­να­στά­σης επι­σή­μα­νε ότι το ΚΚΕ συνο­μι­λεί καθη­με­ρι­νά με τους εργα­ζό­με­νους στους χώρους δου­λειάς, παρ’ όλα αυτά είναι θετι­κό στη διε­ξα­γω­γή τέτοιας συζή­τη­σης επί των προ­γραμ­μά­των των κομμάτων.

Πηγή: 902.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο