Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ: Όλοι στην απεργία, όλοι στις συγκεντρώσεις — Καμία αναμονή

Με αμεί­ω­τους ρυθ­μούς Ομο­σπον­δί­ες, Εργα­τι­κά Κέντρα, πρω­το­βάθ­μια επι­χει­ρη­σια­κά και κλα­δι­κά συν­δι­κά­τα εξορ­μούν σε κάθε χώρο δου­λειάς, σε κάθε γει­το­νιά, δια­δί­δο­ντας παντού το κάλε­σμα: «Όλοι στην απερ­γία — Όλοι στις συγκε­ντρώ­σεις — Στις 9 Νοέμ­βρη να “βου­λιά­ξουν” οι δρό­μοι σε κάθε πόλη».

Δεν υπάρ­χει μέρα που να περ­νά χωρίς κάποια δρά­ση. Τα συν­δι­κά­τα καλούν τους εργα­ζό­με­νους να μη δεί­ξουν καμιά ανο­χή στη φτώ­χεια και στην εξα­θλί­ω­ση, να μην περι­μέ­νουν επί­δο­ξους «σωτή­ρες» που τάχα βγά­ζουν «λαγούς από τα καπέ­λα». Να δεί­ξουν πίστη στη δύνα­μη της συλ­λο­γι­κής οργά­νω­σής τους, στο να γίνουν αυτοί οι πρω­τα­γω­νι­στές της ζωής τους και μαζί με τα συν­δι­κά­τα τους σε κοι­νό αγω­νι­στι­κό βημα­τι­σμό να βάλουν στο επί­κε­ντρο της ταξι­κής πάλης τις ανά­γκες τους, να διεκ­δι­κή­σουν αυξή­σεις στους μισθούς, υπο­γρα­φή ΣΣΕ, προ­στα­σία του εισο­δή­μα­τος, κανέ­νας πλει­στη­ρια­σμός, κανέ­να κόψι­μο ρεύ­μα­τος λαϊ­κής κατοι­κί­ας, άμε­ση απε­μπλο­κή της χώρας από τους ιμπε­ρια­λι­στι­κούς πολέ­μους. Η συλ­λο­γι­κή δρά­ση τους μπο­ρεί να μετα­τρέ­ψει την πανερ­γα­τι­κή απερ­γία στις 9 Νοέμ­βρη σε μια μεγα­λειώ­δη απαρ­χή νέων, πιο μαζι­κών, πιο δυνα­μι­κών αγώνων.

Κινητοποιήσεις στην Αττική

Από την κινη­το­ποί­η­ση των μαζι­κών φορέ­ων στη ΔΕΗ Γαλατσίου

Στην Αττι­κή συν­δι­κά­τα και φορείς εξα­κο­λου­θούν να κάνουν πολύ­μορ­φες παρεμ­βά­σεις. Την Τετάρ­τη 2 Νοέμ­βρη, Σωμα­τεία της Αττι­κής στις 6 μ.μ. προ­χω­ρούν σε οχτώ ταυ­τό­χρο­νες κινη­το­ποι­ή­σεις σε γρα­φεία εται­ρειών παρο­χής ηλε­κτρι­κής ενέρ­γειας. «Ρεύ­μα φθη­νό για όλο τον λαό. Δεν θα ξεπα­γιά­ζουν οι πολ­λοί για να ζεσταί­νο­νται τα κέρ­δη των λίγων», είναι το μήνυ­μα που στέλ­νουν με την πρω­το­βου­λία τους, μπρο­στά στον χει­μώ­να, απαι­τώ­ντας μέτρα ενά­ντια στην ενερ­γεια­κή φτώχεια.

Πέμ­πτη 3 Νοέμβρη

Σωμα­τεία και φορείς του 5ου — 6ου δια­με­ρί­σμα­τος της Αθή­νας, στις 6.30 το από­γευ­μα, διορ­γα­νώ­νουν πικε­το­φο­ρία από την πλα­τεία Αμερικής.

Στο Ίλιον, Σωμα­τεία και φορείς θα πραγ­μα­το­ποι­ή­σουν συγκέ­ντρω­ση στις 7.30 μ.μ., στην κεντρι­κή πλα­τεία της πόλης.

Παρα­σκευή 4 Νοέμβρη

Η Επι­τρο­πή κατά της ακρί­βειας σωμα­τεί­ων και φορέ­ων Ηλιού­πο­λης διορ­γα­νώ­νει πικε­το­φο­ρία στις 6 το από­γευ­μα, στην πλα­τεία Κανά­ρια με κατεύ­θυν­ση την κεντρι­κή πλα­τεία της πόλης.

Το Σάβ­βα­το 5 Νοέμβρη

Στην Πετρού­πο­λη θα γίνει συγκέ­ντρω­ση στις 11 π.μ. στην πλα­τεία Ηρώ, ενώ θα ακο­λου­θή­σει πορεία προς το Δημαρ­χείο.

Στους Αγί­ους Αναρ­γύ­ρους θα γίνει συγκέ­ντρω­ση στις 11 π.μ. στην κεντρι­κή πλα­τεία.

Στο Χαϊ­δά­ρι συγκέ­ντρω­ση στο Αίθριο στις 10.30 π.μ.

Στην Ελευ­σί­να, Σωμα­τεία και μαζι­κοί φορείς πραγ­μα­το­ποιούν μαζι­κές εξορ­μή­σεις σε σού­περ μάρκετ.

Στην Πεύ­κη, Σωμα­τεία και φορείς της περιο­χής Λυκό­βρυ­σης — Πεύ­κης πραγ­μα­το­ποιούν συγκέ­ντρω­ση στην Πεύ­κη, στην πλα­τεία Σοφούλη.

Στα Μελίσ­σια, η Επι­τρο­πή κατά της Ακρί­βειας δήμου Πεντέ­λης καλεί τους κατοί­κους σε πικε­το­φο­ρία στους κεντρι­κούς δρό­μους, στις 10.30 π.μ., στην πλα­τεία Αγί­ου Γεωρ­γί­ου (Ανω Μελίσσια).

Στην Θεσσαλονίκη

Στην Θεσ­σα­λο­νί­κη, τα συν­δι­κά­τα οργα­νώ­νουν στο­χευ­μέ­νες παρεμ­βά­σεις για την ακρί­βεια και τα εργα­τι­κά «ατυ­χή­μα­τα» στους χώρους δου­λειάς, με εξει­δι­κευ­μέ­νο υλι­κό, μέσα από το οποίο θα προ­βάλ­λε­ται το πλαί­σιο πάλης: 

Την Τετάρ­τη, στις 6.30 μ.μ., δρά­σεις σε σού­περ μάρ­κετ και συγκε­κρι­μέ­να σε: «Γαλα­ξί­ας» στην οδό Τρί­τση, Εύο­σμος. «Lidl» στην οδό Καρα­ο­λή και Δημη­τρί­ου, Εύο­σμος. «Σκλα­βε­νί­της» στο Κορ­δε­λιό. «Lidl» στα Μετέ­ω­ρα Πολί­χνης. «ΑΒ Βασι­λό­που­λος» στα Πεύ­κα. «Μασού­της» στην οδό Βενι­ζέ­λου, Αμπε­λό­κη­ποι. «Μασού­της» στην οδό Παπαν­δρέ­ου, Αμπε­λό­κη­ποι. «Grand Mασού­της» στην αερο­γέ­φυ­ρα Σταυ­ρού­πο­λης. «Σκλα­βε­νί­της» στην Ευκαρ­πία. «Ελλη­νι­κά Μάρ­κετ» στην Πολί­χνη. «Lidl» σε Δια­βα­τά, Σίν­δο και Κου­φά­λια. «Discount» στον Αγιο Αθα­νά­σιο. Στις παρεμ­βά­σεις στα σού­περ μάρ­κετ για την προ­πα­γάν­δι­ση της απερ­γί­ας καλούν και οι Σύλ­λο­γοι Γυναι­κών στην Ανα­το­λι­κή Θεσ­σα­λο­νί­κη.

Την Πέμ­πτη 3/11, μαζι­κή εξόρ­μη­ση στη Βιο­μη­χα­νι­κή Περιο­χή της Σίν­δου για τα εργα­τι­κά «ατυ­χή­μα­τα» από τα σωμα­τεία: Εργα­ζο­μέ­νων Τρο­φί­μων — Ποτών, Μετάλ­λου και Ναυ­πη­γο­ε­πι­σκευα­στι­κής Βιο­μη­χα­νί­ας, Τύπου — Χάρ­του, Χημι­κής Βιομηχανίας.

Το Σάβ­βα­το 5/11 από το πρωί μαζι­κή παρέμ­βα­ση — εξόρ­μη­ση της Ένω­σης Εμπο­ρο­ϋ­παλ­λή­λων Θεσ­σα­λο­νί­κης και του Συλ­λό­γου Μικρών και Αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νων Εμπό­ρων Θεσ­σα­λο­νί­κης στα εμπο­ρι­κά κατα­στή­μα­τα στο κέντρο της πόλης για την απερ­γία με αφορ­μή τη συζή­τη­ση για μεί­ω­ση ωρα­ρί­ου λει­τουρ­γί­ας των κατα­στη­μά­των λόγω του ενερ­γεια­κού κόστους.

Τα σωμα­τεία της Θεσ­σα­λο­νί­κης προ­γραμ­μα­τί­ζουν προ­συ­γκε­ντρώ­σεις προ­κει­μέ­νου να κατευ­θυν­θούν συγκρο­τη­μέ­να στη μεγά­λη απερ­για­κή συγκέντρωση:

Τα Συν­δι­κά­τα Οικο­δό­μων και Μισθω­τών Τεχνι­κών στην πλα­τεία Άθω­νος στις 10 π.μ. Στον ίδιο χώρο έχουν ορί­σει προ­συ­γκέ­ντρω­ση και τα σωμα­τεία της Βιο­μη­χα­νί­ας: Τρο­φί­μων — Ποτών, Μετάλ­λου, Τύπου — Χάρ­του και Γρα­φι­κών Τεχνών, Ιμα­τι­σμού — Δέρ­μα­τος — Κλω­στο­ϋ­φα­ντουρ­γί­ας — Υπο­δη­μα­το­ποι­ί­ας, Ιδιω­τι­κών Υπαλ­λή­λων, Χημι­κής Βιο­μη­χα­νί­ας, Φαρ­μά­κου — Καλλυντικού.

Το ΣΕΤΕΠΕ, η Ένω­ση Εμπο­ρο­ϋ­παλ­λή­λων και η Ένω­ση Λογι­στών στη συμ­βο­λή Τσι­μι­σκή και Αρι­στο­τέ­λους στις 10 π.μ.

Το ΣΕΤΗΠ, στις 10 π.μ., στον ΟΤΕ της Καρό­λου Ντηλ.

Τα σωμα­τεία του Δημο­σί­ου, στις 9.45 π.μ., στην πλα­τεία Αγί­ας Σοφίας.

Στη Λάρισα

Από την σύσκεψη του Συνδικάτου Γάλακτος, Τροφίμων Ποτών Λάρισας

Από την σύσκε­ψη του Συν­δι­κά­του Γάλα­κτος, Τρο­φί­μων Ποτών Λάρισας

Στην Λάρι­σα, την από­φα­ση να συμ­με­τά­σχουν μαζι­κά στην απερ­για­κή συγκέ­ντρω­ση στις 9 Νοέμ­βρη, πήραν οι επο­χι­κοί εργα­ζό­με­νοι στις επι­χει­ρή­σεις επε­ξερ­γα­σί­ας γεωρ­γο­κτη­νο­τρο­φι­κών προ­ϊ­ό­ντων και ιδιαί­τε­ρα της ΕΛΒΑΚ ΑΕ, συμ­με­τέ­χο­ντας στη σύσκε­ψη που οργά­νω­σε το Συν­δι­κά­το Γάλα­κτος, Τρο­φί­μων και Ποτών Λάρισας.

Στη σύσκε­ψη που έγι­νε, ο Κλε­άν­θης Καλιά­μπας, πρό­ε­δρος του Συν­δι­κά­του, ανα­φέρ­θη­κε στην ανά­γκη οι εργα­ζό­με­νοι να πιστέ­ψουν στη δύνα­μή τους και να μπουν δυνα­μι­κά στον αγώ­να, υπεν­θυ­μί­ζο­ντας ότι και πέρ­σι μέσα από τους αγώ­νες τους και τις παρεμ­βά­σεις του συν­δι­κά­του και της Ομο­σπον­δί­ας, ικα­νο­ποι­ή­θη­καν τα αιτή­μα­τα τους.

Στα Γιάννενα

Από τις περιοδείες του Συνδικάτου Οικοδόμων Ιωαννίνων σε γιαπιά της πόλης

Από τις περιο­δεί­ες του Συν­δι­κά­του Οικο­δό­μων Ιωαν­νί­νων σε για­πιά της πόλης

Μέλη του Συν­δι­κά­του Οικο­δό­μων Ιωαν­νί­νων πραγ­μα­το­ποί­η­σαν το πρωί της Τρί­της περιο­δεία σε για­πιά της πόλης, μπρο­στά στην απερ­γία στις 9 Νοέμ­βρη όπου συζή­τη­σαν με δεκά­δες συνα­δέλ­φους, ενη­μέ­ρω­σαν και συζή­τη­σαν για το περιε­χό­με­νο της απεργίας.

Ο Βασί­λης Ντα­κα­λέ­τσης, αντι­πρό­ε­δρος του συν­δι­κά­του, τόνι­σε την ανά­γκη ώστε οι οικο­δό­μοι να βρε­θούν ξανά στο δρό­μο του αγώ­να, για να μην παγώ­σει καμιά οικο­γέ­νεια οικο­δό­μου αυτόν τον χειμώνα.

Σχε­δόν σε όλες τις συζη­τή­σεις απα­σχό­λη­σε το ότι ενώ υπάρ­χει πολύ δου­λειά αυτή την περί­ο­δο, ωστό­σο για τους εργα­ζό­με­νους δεν μένει τίπο­τα στην τσέ­πη τους.

Επε­σή­μα­νε ότι η μεγά­λη κατά­κτη­ση που είχα­με φέτος με την υπο­γρα­φή της κλα­δι­κής ΣΣΕ ήρθε μετά από τους αγώ­νες και τις απερ­γί­ες του κλά­δου όλα αυτά τα χρόνια.

Τις επό­με­νες μέρες το Συν­δι­κά­το θα συνε­χί­σει με περιο­δεί­ες, για την καλύ­τε­ρη προ­ε­τοι­μα­σία της απερ­γί­ας, για να μην μεί­νει ούτε ένας οικο­δό­μος στα Γιάν­νε­να που δεν θα δώσει τη μάχη μαζί με το Συν­δι­κά­το του και δεν θα λεί­πει από την απερ­για­κή συγκέ­ντρω­ση στο Εργα­τι­κό Κέντρο Ιωαν­νί­νων στις 9 Νοέμ­βρη στις 10:30 π.μ.

Σε άλλες πόλεις

Την Τετάρ­τη 2 Νοέμ­βρη, σωμα­τεία και φορείς του Κιλ­κίς προ­χω­ρούν σε συλ­λα­λη­τή­ριο κατά της ακρί­βειας, στις 6 μ.μ., στην πλα­τεία Ειρήνης.

Την Πέμ­πτη 3 Νοέμ­βρη, στη Λευ­κά­δα, το Εργα­τι­κό Κέντρο θα πραγ­μα­το­ποι­ή­σει παρά­στα­ση δια­μαρ­τυ­ρί­ας στη ΔΕΗ, στις 9 π.μ.

Την Παρα­σκευή 4 Νοέμ­βρη, στις Σέρ­ρες, εργα­τι­κά σωμα­τεία και φορείς διορ­γα­νώ­νουν πικε­το­φο­ρία ενά­ντια στην ακρί­βεια στις 7 μ.μ. στην πλα­τεία Ελευθερίας.

Την Παρα­σκευή 4 Νοέμ­βρη, στην Καβά­λα θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί συναυ­λία δια­μαρ­τυ­ρί­ας και διεκ­δί­κη­σης ενά­ντια στην ακρίβεια.

Το Σάβ­βα­το 5 Νοέμ­βρη, στη Δρά­μα, τα σωμα­τεία της πόλης προ­χω­ρούν σε εξορ­μή­σεις, στις 11 π.μ. σε σού­περ μάρ­κετ της πόλης.

Στην Ηλεία

Από την παράσταση διαμαρτυρίας στον Πύργο

Από την παρά­στα­ση δια­μαρ­τυ­ρί­ας στον Πύργο

Κάλε­σμα συμ­με­το­χής των εργα­ζο­μέ­νων στην πανελ­λα­δι­κή απερ­γία στις 9 Νοέμ­βρη, με ταυ­τό­χρο­νη διεκ­δί­κη­ση μέτρων ενά­ντια στην ακρί­βεια, απεύ­θυ­ναν εργα­τι­κά σωμα­τεία και λαϊ­κοί φορείς της Ηλεί­ας, με παρά­στα­ση δια­μαρ­τυ­ρί­ας που πραγ­μα­το­ποί­η­σαν το από­γευ­μα της Τρί­της στην κεντρι­κή πλα­τεία του Πύργου.

Συν­δι­κα­λι­στές και εργα­ζό­με­νοι απαί­τη­σαν φθη­νά καύ­σι­μα, ρεύ­μα, τρό­φι­μα για τους εργα­ζό­με­νους και όλο το λαό, ενώ σε μια συμ­βο­λι­κή κίνη­ση μπρο­στά από το Δημαρ­χείο απαί­τη­σαν μειω­μέ­να τέλη για τα φτω­χά λαϊ­κά στρώματα.

Παράλ­λη­λα ζήτη­σαν να υπο­γρα­φούν ΣΣΕ, ενώ στο χαι­ρε­τι­σμό της η πρό­ε­δρος της ΕΛΜΕ Ηλεί­ας, Στέλ­λα Ανα­στα­σί­ου, κάλε­σε να «νεκρώ­σει» κάθε χώρος δου­λειάς την ημέ­ρα της απεργίας.

Στο μετα­ξύ, σύσκε­ψη για την επι­τυ­χία της απερ­γί­ας και της απερ­για­κής συγκέ­ντρω­σης, θα πραγ­μα­το­ποι­ή­σει την Τετάρ­τη 2 Νοέμ­βρη στις 6 μ.μ., το Εργα­τι­κό Κέντρο Αμα­λιά­δας, καλώ­ντας σε συμ­με­το­χή τα εργα­τι­κά σωμα­τεία και τους λαϊ­κούς φορείς της περιοχής.

Απεργιακές συγκεντρώσεις

Οι προ­συ­γκε­ντρώ­σεις των συν­δι­κά­των και των φορέ­ων της Αθή­νας για την απερ­για­κή συγκέ­ντρω­ση στις 9 Νοέμ­βρη στα Προ­πύ­λαια θα είναι στις 9.45 π.μ. ενώ οι απερ­για­κές συγκε­ντρώ­σει που έχουν ορι­στεί μέχρι στιγ­μής είναι οι εξής:

Αθή­να, στις 10.30 π.μ., στα Προπύλαια

Θεσ­σα­λο­νί­κη, στις 10:30 στο άγαλ­μα Βενιζέλου

Πει­ραιάς, στις 11 π.μ., στην πλα­τεία Καραϊσκάκη

Πάτρα, στις 10.30 π.μ. έξω από το Εργα­τι­κό Κέντρο Πάτρας (Κολο­κο­τρώ­νη 20)

Αγρί­νιο, στις 10.30 π.μ. στην κεντρι­κή πλατεία

Αίγιο, στις 10.30 π.μ., στην Τρί­γω­νη Πλατεία

Αλε­ξαν­δρού­πο­λη, στις 10.30 π.μ., μπρο­στά στο Δημαρχείο

Αλι­βέ­ρι, στις 10.30 π.μ., στο Άγαλ­μα Λιγνιτωρύχου

Αμα­λιά­δα, στις 9.30 π.μ., έξω από το Εργα­τι­κό Κέντρο.

Άμφισ­σα, στις 10.30 π.μ., στην πλα­τεία Λαού

Άργος, στις 10.30 π.μ., στην πλα­τεία Αγ. Πέτρου

Άρτα, στις 10 π.μ. στο Εργα­τι­κό Κέντρο

Βέροια, στις 10.30 π.μ., στην πλα­τεία Ωρολογίου

Βόλος, στις 10 π.μ., στην πλα­τεία Πανεπιστημίου

Γιάν­νε­να, στις 10.30 π.μ. στο Εργα­τι­κό Κέντρο

Γιαν­νι­τσά, στις 10.30 π.μ., στην πλα­τεία ΕΠΟΝ (πεζό­δρο­μος)

Γρε­βε­νά, στις 11 π.μ. στην κεντρι­κή πλατεία

Δρά­μα, στις 10.30 π.μ. στην κεντρι­κή πλατεία

Έδεσ­σα, στις 10.30 π.μ., στους Μικροί Καταρράκτες

Ελευ­σί­να, στις 10.30 π.μ., Νικο­λα­ΐ­δου και Ηρώ­ων Πολυτεχνείου

Ζάκυν­θος, στις 10.30 π.μ. στην πλα­τεία Αγί­ου Μάρκου

Ηγου­με­νί­τσα, στις 10 π.μ. στην πλ. Δημαρχείου

Ηρά­κλειο, στις 10 π.μ., στην πλ. Ελευθερίας

Θήβα, στις 11 π.μ., στην κεντρι­κή πλατεία

Ικα­ρία, στις 11 π.μ., στον Εύδηλο

Ιστιαία, στις 10 π.μ., στην κεντρι­κή πλατεία

Καβά­λα, στις 11 π.μ., στην πλα­τεία Καπνεργάτη

Καλα­μά­τα, στις 10 π.μ., στην πλ. 23ης Μαρτίου

Καρ­δί­τσα, στις 12 μ., στην κεντρι­κή πλατεία

Καστο­ριά, στις 10.30 π.μ., ένα­ντι παλιάς Νομαρχίας

Κατε­ρί­νη, στις 10.30 π.μ. στην πλ. Ελευθερίας

Κέρ­κυ­ρα, στις 10 π.μ., στο Εργα­τι­κό Κέντρο

Κεφα­λο­νιά, στις 10.30 π.μ., στην κεντρι­κή πλα­τεία Αργοστολίου

Κιλ­κίς, στις 10.30 π.μ. στην πλα­τεία Ειρήνης

Κοζά­νη, στις 10.30 π.μ. στον πεζόδρομο

Κομο­τη­νή, στις 11 π.μ. στην κεντρι­κή πλατεία

Κορω­πί, στις 11 π.μ. στην πλα­τεία Ελευθερίας

Λαμία, στις 10.30 π.μ., στην πλα­τεία Ελευθερίας

Λάρι­σα, στις 10 π.μ., στην κεντρι­κή πλατεία

Λευ­κά­δα, στις 10.30 π.μ. στην πλ. Αγί­ου Μηνά

Λήμνος, στις 10 π.μ. στο λιμά­νι της Μύρινας

Λιβα­δειά, στις 10.30 π.μ., στην πλα­τεία Εθνι­κής Αντίστασης

Μυτι­λή­νη, στις 10.30 π.μ., στην πλα­τεία Σαπφούς

Μαντού­δι, στις 10.30 π.μ., στην κεντρι­κή πλατεία

Νάου­σα, στις 10.30 π.μ., στην κεντρι­κή πλατεία

Πολύ­γυ­ρος, στις 11 π.μ., στην πλα­τεία Δημαρχείου

Πρέ­βε­ζα, στις 10.30 πρώ­ην ΚΤΕΛ

Πύρ­γος, στις 11.30 π.μ. στην κεντρι­κή πλατεία

Ρόδος, στις 11 π.μ., στο Γενι­κό Νοσοκομείο

Σάμος, στις 10 π.μ., στο Εργα­τι­κό Κέντρο, στο Βαθύ

Σέρ­ρες, στις 10.30 π.μ., στην πλα­τεία Ελευθερίας

Σπάρ­τη, στις 10.30 π.μ., στην κεντρι­κή πλατεία

Τρί­κα­λα, στις 10 π.μ., στην πλα­τεία Ρήγα Φεραίου

Τρί­πο­λη, στις 10.30 π.μ., στην πλα­τεία Πετρινού

Φλώ­ρι­να, στις 11 π.μ., στην κεντρι­κή πλατεία

Χαλ­κί­δα, στις 10.30 π.μ., έξω από το Εργα­τι­κό Κέντρο Εύβοιας

Χανιά, στις 10 π.μ., στη Δημο­τι­κή Αγορά

Χίος, στις 11 π.μ., στην πλα­τεία Βουνακίου

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο