Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ: Το 80% άγγιξε η κάλυψη του πλάνου

Υπερκάλυψε το πλάνο της η ΚΟ Ηπείρου,
όπως και οι 10 πρώτες Τομεακές Οργανώσεις

Το 80% άγγι­ξε η κάλυ­ψη του συνο­λι­κού πλά­νου της Οικο­νο­μι­κής Εξόρ­μη­σης του ΚΚΕ μετά το 8ο κατά σει­ρά «κλεί­σι­μο», που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε τη Δευ­τέ­ρα 18 Δεκέμ­βρη. Συγκε­κρι­μέ­να έχει καλυ­φθεί το 79,23%, ενώ ήδη η ΚΟ Ηπεί­ρου και οι 10 πρώ­τες Τομε­α­κές Οργα­νώ­σεις υπερ­κά­λυ­ψαν το πλά­νο τους και συνε­χί­ζουν. Τα μέλη του Κόμ­μα­τος και της ΚΝΕ ανε­βά­ζουν εκ νέου ταχύ­τη­τα στη μάχη της Οικο­νο­μι­κής Εξόρ­μη­σης, αξιο­ποιώ­ντας και την εορ­τα­στι­κή περί­ο­δο που ξεκι­νά­ει. Ετσι το κου­πό­νι ανα­μέ­νε­ται και φέτος να δώσει το «παρών» στις καθιε­ρω­μέ­νες μαζώ­ξεις και τα τρα­πέ­ζια, ενώ με την κατα­βο­λή μισθών και Δώρων έχει ξεκι­νή­σει ακό­μη ένας γύρος προ­σφο­ρών που συγκε­ντρώ­νο­νται από μέλη, φίλους και οπα­δούς. Παράλ­λη­λα, για άλλη μια χρο­νιά τις εντυ­πώ­σεις θα «κλέ­ψουν» τα αγω­νι­στι­κά κάλα­ντα της ΚΝΕ που θα στεί­λουν το δικό τους μήνυ­μα αλλη­λεγ­γύ­ης και αισιοδοξίας.

Στην κορυ­φή της κατά­τα­ξης στρογ­γυ­λο­κά­θε­ται η ΚΟ Ηπεί­ρου με 101,01%, καθώς όχι μόνο έπια­σε το πλά­νο της με 14% που κάλυ­ψε μέσα σε μια βδο­μά­δα, αλλά και άνοι­ξε την ψαλί­δα από τη 2η θέση. Εκεί βρί­σκε­ται η ΚΟ Εξω­τε­ρι­κού με 91,97%, που σε καμιά περί­πτω­ση δεν θα εγκα­τα­λεί­ψει το κυνή­γι της πρώ­της θέσης. Δυνα­μι­κό μπά­σι­μο στην πρώ­τη τριά­δα έκα­νε η ΚΟ Ανα­το­λι­κής Μακε­δο­νί­ας — Θρά­κης με 87,39% καλύ­πτο­ντας 17% επι­πλέ­ον του πλά­νου της και κάνο­ντας έτσι άλμα 4 θέσε­ων. Ωστό­σο… καρα­δο­κούν η ΚΟ Αιγαί­ου με 85,23% αλλά και η ΚΟ Κρή­της με 83,80%. Πάνω από το 80% κινεί­ται και η ΚΟ Αττι­κής με 80,82%. Συνε­χί­ζει τα προ­σπε­ρά­σμα­τα η ΚΟ Ανα­το­λι­κής Στε­ρε­άς και Εύβοιας με 77,98% όντας πλέ­ον στην 7η θέση. Ελά­χι­στα πίσω ακο­λου­θεί η ΚΟ Θεσ­σα­λί­ας με 77,51%. Η ΚΟ Δυτι­κής Μακε­δο­νί­ας με 74,11% επι­τά­χυ­νε καλύ­πτο­ντας 14% τη βδο­μά­δα που μας πέρα­σε και ξεκολ­λώ­ντας από τις τελευ­ταί­ες θέσεις του πίνα­κα. Ακο­λου­θούν κατά σει­ρά οι ΚΟ: Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας με 74,02%, Δυτι­κής Ελλά­δας με 70,47% και Πελο­πον­νή­σου με 68,30%.

Το 76,98% του πλά­νου της έχει καλύ­ψει η ΚΝΕ. Το 67,93% έχει καλύ­ψει η ΚΟΒ του «Ριζο­σπά­στη» και το 55,50% αυτή του «902».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο